NK Zvijezda Gradačac

bondich
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bondich » 24 sep 2012, 20:39

Kvota je napisao/la:Pocelo se nesto uzurbano raditi oko priprema radova na stadionu, izgleda da se ima nekih finansija i sve sto sam napisao je rok do nove godine tako mi bar kazala teka sefika hehehe! Sala na stranu al sad nesto gledam statistiku po pitanju pl bih:Mi nismo 4 kola primili ni jedan gol iz igre i po tom pitanju smo br.1 ;) za razliku od prva 3 kolka smo bili na samom dnu, e jst mi sad dusa na mjestu!NAPRIJED ZVIJEZDOOOOOOOOO!!!
uvijek pred kraj sezone mi smo igrali dobro a sada smo puno ranije poceli pruzat dobre partije...tako mislim da ce bit burno naravno u pozetivnom smislu :D
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 24 sep 2012, 20:44

bondich je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Pocelo se nesto uzurbano raditi oko priprema radova na stadionu, izgleda da se ima nekih finansija i sve sto sam napisao je rok do nove godine tako mi bar kazala teka sefika hehehe! Sala na stranu al sad nesto gledam statistiku po pitanju pl bih:Mi nismo 4 kola primili ni jedan gol iz igre i po tom pitanju smo br.1 ;) za razliku od prva 3 kolka smo bili na samom dnu, e jst mi sad dusa na mjestu!NAPRIJED ZVIJEZDOOOOOOOOO!!!
uvijek pred kraj sezone mi smo igrali dobro a sada smo puno ranije poceli pruzat dobre partije...tako mislim da ce bit burno naravno u pozetivnom smislu :D
Vjerovali ili ne sad u klubu imamo i fitnes trenera vjerovatno zbog silnih povreda igraca i to su nasi angazovali sto je za svaku pohvalu!Nezz dali to i jedan nas klub ima jbt rastemo i rastemo ;) !

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 sep 2012, 20:54

bondich je napisao/la:nadam se da ce nas sreca posluzit pa sutra laganog protivnika dobijemo...
Je li to ima neka utakmica sutra

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 sep 2012, 20:56

vatreni je napisao/la:
bondich je napisao/la:nadam se da ce nas sreca posluzit pa sutra laganog protivnika dobijemo...
a da,zrijeb u kupu

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 24 sep 2012, 21:29

vatreni je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
a da,zrijeb u kupu
aha ma sve nesto mislim da cemo zelju dobit...,ma nije to nesto strasno,odmah ga izbacimo. 8-)

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 24 sep 2012, 21:54

"kapetan"Nakon prve utakmice zaključuješ kako je Mirković u rangu sa Karićem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobar si. ;)[/quote]
Pozdrav za "kapetana"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 24 sep 2012, 22:29

zvijezdica je napisao/la:"kapetan"Nakon prve utakmice zaključuješ kako je Mirković u rangu sa Karićem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobar si. ;)
Pozdrav za "kapetana"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
mirkovic sigurno da zasluzuje postovanje odlican je a hocel bit urangu s karicem pred nama je
a ako se vec poredi s karicem mislim da je svima jasno kakvog golmana imamo,samo da ostane u nasim redovim

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 24 sep 2012, 22:45

Po dosad prikazanom po meni definitivno veliki je potencijal ovaj mirkovic!Nezahvalno je porediti karica i njega koji ima tek 21 godinu al dosad mi izgleda savrseno! U svakom slucaju ako ga nasi i otkupe nece se dugo zadrzat kod nas jer malo je ovakvih talentovanih golmana, da se doticni ne digne u oblake ako procita ovaj post!Svi znamo kako zavrse koji visoko lete al ja mu zelim sve naj i da se sto duze zadrzi kod nas i da se malo opustimo po pitanju golmana!Mnogo bodova smo izgubili proteklih par sezona iskljucivo zbog njih!

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 24 sep 2012, 23:17

KADETI: Čelik - Zvijezda 2:0
JUNIORI: Čelik - Zvijezda 2:2
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 25 sep 2012, 12:00

Kvota je napisao/la:Vidim da su na ovoj temi svadje poularnije od bilo cega,najbolje bi bilo da to rijesite u cetiri oka a ovu temu ili putem PP!!! ;)
vidis zemljace ja bi volio u 4 oka sa njim nego bilo sta drugo.... ali....... 8-) on sigurno zna ko sam ja, a ko je on....? 8-)

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 25 sep 2012, 12:04

zmaj_Bosne je napisao/la:
legijard je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Samo uzivaj svakom svoje, al znaj da nema tog privatluka nebi bilo ni Zvijezde, nisi sigurno hodo po gostujucim utakmicama kad su bili u saban ligi
vidis jos jedan podatak o tebi "nerazmisljanje" od 2005 godine ovaj momak je pratio svaku tekmu :)) to ti mogu potvrdit svi koje prate zvijezdu od prije, da ti donesem ulaznicu prve tekme ha? hehe dobar je privatluk jeste jeste :) :mrgreen: znaci 7 godina aktivne tribine, al pazi aktivne :twisted:
Ma pravo si dobar, ja evo pratim konstantno Zvijezdu od 1998, još uvijek se sjećam derbija sa TOŠK-om za ulazak tada u prvu ligu( a nije je bilo veće jer se poslije razigravalo sa prvakom RS). Bilo raje negdje oko 3-4 hiljade ljudi na Banji. navijalo se i tada samo nije bilo bubnja :lol:
sta sad, sto ja sada dajem sebe za klub, jesam li ja manje vrijedan od tebe??? pocinjes pucat gluposti 8-) mozda je ovih par momaka uradilo vise za ovaj klub za ovih par godina nego ti od 98' :) imas mi pricu kao oni manijaci sa juga.... to sto ja sada imam 23 godine i sto tada mozda nisam bio u mogucnosti navijat i gledat ovaj klub ne znaci da ga ti SADA VISE VOLIS OD MENE.... ako malo bolje razmislis rekao si jednu od vecih gluposti na forumu :roll: :roll: :roll:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2012, 13:15

sta reci dobili smo ekipu po mjeri koju sigurno mozemo proci u dvije utakmice ako naravno bude zelje i volje celnih ljudi zvijezde.nadam se da ove godine pravimo iskorak u kupu imamo dobar igracki kadar siroku klupu zasto ne pokusat doci sto dalje. ali vidjecemo vjerujem da ce zvijezda proci ovu prepreku a onda dalje bi bilo super bilo bi euforije kao prije i naravno pun stadion

a velezom smo jednom igrali vec u kupu .nakon ubjedljivih 4-1 na banji velez na je deklasirao u vrapcicima sa 3-0 i proao dalje ,doslo je vrijeme za osvetu :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 sep 2012, 13:38

legijard je napisao/la: sta sad, sto ja sada dajem sebe za klub, jesam li ja manje vrijedan od tebe??? pocinjes pucat gluposti 8-) mozda je ovih par momaka uradilo vise za ovaj klub za ovih par godina nego ti od 98' :) imas mi pricu kao oni manijaci sa juga.... to sto ja sada imam 23 godine i sto tada mozda nisam bio u mogucnosti navijat i gledat ovaj klub ne znaci da ga ti SADA VISE VOLIS OD MENE.... ako malo bolje razmislis rekao si jednu od vecih gluposti na forumu :roll: :roll: :roll:
Eto, tvoje te godine čini ovim što si rekao. Ja tebe nisam naveo u negativnom smislu, rekao sam da si pravo dobar. Nisam ni naveo da volim klub više od tebe. Ja za klub nisam ama baš ništa uradio u ovih 15 godina, osim što sam kupio za svaku domaću utakmicu kartu jedno 90% utakmica. Nisam naveo ni da sam vredniji od tebe, ali bar sam daleko ozbiljniji i puno stariji od tebe, što mi daje za pravo da tebe i takve kao ti mogu poslat po šibice ;) :D Nemaš potrebe za takvim postom mene omaložavat jer ja tebe nisam, navijaj brate kolika ti volja za koga hoćeš i radi ono što misliš da je ispravno, budi samo malo smireniji i sve će biti onako kako drugi hoće. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 25 sep 2012, 14:45

astra1922 je napisao/la:sta reci dobili smo ekipu po mjeri koju sigurno mozemo proci u dvije utakmice ako naravno bude zelje i volje celnih ljudi zvijezde.nadam se da ove godine pravimo iskorak u kupu imamo dobar igracki kadar siroku klupu zasto ne pokusat doci sto dalje. ali vidjecemo vjerujem da ce zvijezda proci ovu prepreku a onda dalje bi bilo super bilo bi euforije kao prije i naravno pun stadion

a velezom smo jednom igrali vec u kupu .nakon ubjedljivih 4-1 na banji velez na je deklasirao u vrapcicima sa 3-0 i proao dalje ,doslo je vrijeme za osvetu :D
Ako ne iskoristite psihološku prednost onda nemate šta tražiti u drugoj utakmici.čekamo vas :mrgreen:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 25 sep 2012, 16:31

Crvenarmija je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:sta reci dobili smo ekipu po mjeri koju sigurno mozemo proci u dvije utakmice ako naravno bude zelje i volje celnih ljudi zvijezde.nadam se da ove godine pravimo iskorak u kupu imamo dobar igracki kadar siroku klupu zasto ne pokusat doci sto dalje. ali vidjecemo vjerujem da ce zvijezda proci ovu prepreku a onda dalje bi bilo super bilo bi euforije kao prije i naravno pun stadion

Ako ne iskoristite psihološku prednost onda nemate šta tražiti u drugoj utakmici.čekamo vas :mrgreen:
ma kakva osveta kuntic kaze da ce u kupu igrat igrci iz druge postave,znaci kup im nije bitan...
da se ne nadamo previse ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 sep 2012, 16:37

bondich je napisao/la:
Crvenarmija je napisao/la:

ma kakva osveta kuntic kaze da ce u kupu igrat igrci iz druge postave,znaci kup im nije bitan...
da se ne nadamo previse ;)
Nebitno o kakvoj je utakmici riječ,treba igrati kao da je prvenstvena zbog rejtinga kluba ali i činjenice da svi istinski ljudi koji vole svoju zemlju igraju srcem u kupu.Protivnik nije tezak za prolaz jer sam ih gledao protiv Gradine i bilo bi glupo iz navedenih razloga ne dogurati sto dalje bez obzira na činjenicu da ga pored onakvog Sarajeva ne mozemo osvojiti.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 25 sep 2012, 16:54

slazem se vatreni s tobom,nadam se da ce u klubu promienit plan te da ce u kupu dat svoj maximum

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 25 sep 2012, 17:02

Kuntić: Zvijezda i Velež su tu negdje po kvaliteti
Zoran Kuntić, trener Nogometnog kluba Zvijezda iz Gradačca, smatra da se njegovi izabranici mogu nositi s Veležom u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Prije nego smo se dotakli teme o parovima osmine finala Kupa, Kuntić nam je kazao kako je ostvarena zaslužena pobjeda nad Čelikom u prošlom kolu BH Telecom Premijer lige i kako je zadovoljan igrama svoje momčadi u posljednje vrijeme.

"Mislim da je zaslužena pobjeda. Momci su nagrađeni s tri boda zbog onoga što su pružili na terenu. U zadnje tri utakmice, četiri ako računamo i Kup, nismo primili gol. Dakle, uspjeli smo da se stabiliziramo nakon onog početnog šoka i četiri poraza", kazao je Kuntić za SportSport.ba.

Sljedeću prvenstvenu utakmicu Zvijezda igra s Rudarom u Prijedoru, čiji su nogometaši deklasirani proteklog vikenda u Banjoj Luci, no Kuntić ne misli da je riječ o slabom protivniku.

"Rudar ima kvalitetniju ekipu nego prošle godine, kada sam ja došao u BiH. Doveli su usput i nekoliko dobrih igrača, tako da nas sigurno ne čeka lagan zadatak. Naravno, znamo šta želimo i zbog čega idemo u Prijedor."

Današnji žrijeb parova osmine finala Kupa dodijelio je Zvijezdi mostarski Velež.

"Kup je uvijek drugačiji od prvenstva. Dosta je klubova koji nisu u konkurenciji za osvajanje titule, pa gledaju šansu za Evropu kroz Kup. Velež je, tu negdje, u našem rangu. mogli smo dobiti i jačeg i slabijeg protivnika. Dajem nam podjednake šanse".

U svom rosteru Kuntić ima veliki broj igrača. Protiv Rudara iz Ugljevika u šesnaestini finala Kupa dao je šansu igračima "iz drugog plana".

"Imam 20-ak igrača na koje mogu računati, možda mogu bez problema sastaviti jedan novi kompletni tim, i nije loše kada se u Kup utakmici da šansa nekim mlađim igračima i onima koji inače ne igraju često, jer tada daju sve od sebe da opravdaju očekivanja i iznenade. Tako su mene moji momci iznenadili protiv Rudara i slavili s 5:0", rekao nam je srbijanski stručnjak, koji se odmara u Beogradu, na kraju razgovora.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 25 sep 2012, 17:03

bondich je napisao/la:Kuntić: Zvijezda i Velež su tu negdje po kvaliteti
Zoran Kuntić, trener Nogometnog kluba Zvijezda iz Gradačca, smatra da se njegovi izabranici mogu nositi s Veležom u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Prije nego smo se dotakli teme o parovima osmine finala Kupa, Kuntić nam je kazao kako je ostvarena zaslužena pobjeda nad Čelikom u prošlom kolu BH Telecom Premijer lige i kako je zadovoljan igrama svoje momčadi u posljednje vrijeme.

"Mislim da je zaslužena pobjeda. Momci su nagrađeni s tri boda zbog onoga što su pružili na terenu. U zadnje tri utakmice, četiri ako računamo i Kup, nismo primili gol. Dakle, uspjeli smo da se stabiliziramo nakon onog početnog šoka i četiri poraza", kazao je Kuntić za SportSport.ba.

Sljedeću prvenstvenu utakmicu Zvijezda igra s Rudarom u Prijedoru, čiji su nogometaši deklasirani proteklog vikenda u Banjoj Luci, no Kuntić ne misli da je riječ o slabom protivniku.

"Rudar ima kvalitetniju ekipu nego prošle godine, kada sam ja došao u BiH. Doveli su usput i nekoliko dobrih igrača, tako da nas sigurno ne čeka lagan zadatak. Naravno, znamo šta želimo i zbog čega idemo u Prijedor."

Današnji žrijeb parova osmine finala Kupa dodijelio je Zvijezdi mostarski Velež.

"Kup je uvijek drugačiji od prvenstva. Dosta je klubova koji nisu u konkurenciji za osvajanje titule, pa gledaju šansu za Evropu kroz Kup. Velež je, tu negdje, u našem rangu. mogli smo dobiti i jačeg i slabijeg protivnika. Dajem nam podjednake šanse".

U svom rosteru Kuntić ima veliki broj igrača. Protiv Rudara iz Ugljevika u šesnaestini finala Kupa dao je šansu igračima "iz drugog plana".

"Imam 20-ak igrača na koje mogu računati, možda mogu bez problema sastaviti jedan novi kompletni tim, i nije loše kada se u Kup utakmici da šansa nekim mlađim igračima i onima koji inače ne igraju često, jer tada daju sve od sebe da opravdaju očekivanja i iznenade. Tako su mene moji momci iznenadili protiv Rudara i slavili s 5:0", rekao nam je srbijanski stručnjak, koji se odmara u Beogradu, na kraju razgovora.
KAKO SE ODMARA U BEOGRADU KAD SAM GA JA LICNO DANAS VIDIO U GRADU.....HE HE HE.... :oops: :oops: :oops: :oops:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 25 sep 2012, 17:06

mmmirza je napisao/la:
bondich je napisao/la:Kuntić: Zvijezda i Velež su tu negdje po kvaliteti

KAKO SE ODMARA U BEOGRADU KAD SAM GA JA LICNO DANAS VIDIO U GRADU.....HE HE HE.... :oops: :oops: :oops: :oops:
hebes beograd za 2 h dodjes tamo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.