Ali dobro,velika je stvar ovaj plasman na RG prolaskom u 3. kolo bi sebi npr. obezbjedio laganu budućnost u tenisu,jer bi ušao u top100 i tada je sve lakše
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Inače,za tu izjavu sam ovdje pročitao,nigdje je na portalima nisam vidio 
Ali dobro,velika je stvar ovaj plasman na RG prolaskom u 3. kolo bi sebi npr. obezbjedio laganu budućnost u tenisu,jer bi ušao u top100 i tada je sve lakše
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
A možda je rekao da će sav prihod što dobije od RG donirati ?MetanorisBack je napisao/la:To obećanje,ukoliko osvoji RG mogu i ja dati,jer ga nikada ni ja,ni on,nećemo osvojiti..akisarajevo92 je napisao/la:Vec je obecao, ukoliko osvoji RG, donirat ce sav novac od nagradnog fonda za BiHsamirr je napisao/la:Džumhur ima dodatnu motivaciju zbog ovih poplava!Ima da osvoji ovaj Roland Garros
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bio sam sarkastican, nisam ocekivao da cete se tako primitiMetanorisBack je napisao/la:Inače,za tu izjavu sam ovdje pročitao,nigdje je na portalima nisam vidio
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 23 maj 2014, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
i jos jednom da ponovimmirzatele je napisao/la:Da ponovimmirzatele je napisao/la:Damir ide u glavni zdrijeb
mirzatele je napisao/la:i jos jednom da ponovimmirzatele je napisao/la:Da ponovimmirzatele je napisao/la:Damir ide u glavni zdrijeb
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
MetanorisBack
- Kontakt:
A jbga ja se ne zajebavam sa humanim gestama,navodno glupim izjavama i žrtvama poplava sryakisarajevo92 je napisao/la:Bio sam sarkastican, nisam ocekivao da cete se tako primitiMetanorisBack je napisao/la:Inače,za tu izjavu sam ovdje pročitao,nigdje je na portalima nisam vidio
Ali dobro,velika je stvar ovaj plasman na RG prolaskom u 3. kolo bi sebi npr. obezbjedio laganu budućnost u tenisu,jer bi ušao u top100 i tada je sve lakše![]()
(po uzoru na Djokovica iz Rima)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sarkazam je negativna stvar u ocima ljudi koji nemaju smisla za isti. 
Don't believe the hype.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dobro si se opisao.akisarajevo92 je napisao/la:Sarkazam je negativna stvar u ocima ljudi koji nemaju smisla za isti.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Baš.Amar Dzeko je napisao/la:Dobro si se opisao.akisarajevo92 je napisao/la:Sarkazam je negativna stvar u ocima ljudi koji nemaju smisla za isti.
Kad ćemo znati protivnika?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Damiru na jos jednom sjajnom rezultatu. Sada treba odigrati pametno, jer je ovime dosao na korak do TOP 100.
Nemoj sada stati Damire!!
Nemoj sada stati Damire!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nole je pozvao Damira da sutra odigraju humanitarni meč na Phillipe Chatrieru u 15:30h. Tu će se prikupljati pomoć za ljude ugrožene u poplavama u BiH i Srbiji. Damir je naravno prihvatio ovaj poziv i izjavio je da će mu biti čast da se nađe u humanitarnoj misiji rame uz rame sa jednim od najvećih tenisera svih vremena. Još jedan sjajan gest Noleta.
BosnaE
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
jel' se zna protivnik u prvom kolu?Virtu4l je napisao/la:Novak
Idemo pobijediti Federera u drugom kolu
#Ynwa
bravo Damire.
s kim i kad igra prvo kolo?
s kim i kad igra prvo kolo?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kvale nisu u potpunosti završene, pa će se njegov protivnik vjerovatno znati tek sutra
Prvo kolo je na rasporedu u nedjelju, ponedjeljak i utorak...od žrijeba zavisi kad će igrati
Prvo kolo je na rasporedu u nedjelju, ponedjeljak i utorak...od žrijeba zavisi kad će igrati
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da bi sutra mogao da bude i stream meča Đoković vs Džumhur. Možda bude na RG TV. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
evo damir kaze tek sutra izvlacenje ---
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Damiru svaka cast za sve u ovoj sezoni,iako ima dosta oscilacija,ponekad nas i negativno iznenadi ali ucesce na 2 grand slama,challenger titula u 5 mjeseci je vrh,jednostavno super sezona,jos da udje u Top 100 do kraja godine zbog neke psihicke barijere imam osjecaj da bi digao svoju igru na nivo vise,u svakom slucaju konacno imamo nekog ozbiljnijeg u tenisu,koga vrijedi pratiti.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.