PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

jasko_juve
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la jasko_juve » 13 feb 2012, 17:43

Bosniacum Lilium je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:ja veze nemam o cemu se radi,vidio sam da ste se okomili na dzizu i ajd ono iz zayebancije "ko ih yebe"..sto se palite yebo vas i cut i soccer..
nije stvar u cutu, nego je momka nazvao zivotinjom (indirektno). Sam je pogrijesio i pokusava da uvuce druge u frku ;)
to nisam vidio bgm i nisam zbog tog napisao to sto sam napisao..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 13 feb 2012, 17:45

juventus 0244 je napisao/la:
a imas ljude koji konstantno vrjijedjaju i psuju svoje protivnike, na sto su se mnogi zalili, dopustio si da ti igra neko ko ima zabranu igranja ove lige, ko nas je sve odreda izvrijedjao i koji je nastavio u istom maniru. Ali sad si nasao da primjenjujes neka pravila, nisam ocekivao ovo od tebe.
U vezi te osobe, nisam znao da je to on, kasnije smo saznali i znam da sam ga izbacio da bi se ponovo digla neka frka, nisam ga izbacio najviše jer igra u mojoj B ligi i odmah bi krenula priča kako sam sebi štelio da uđem u PO, bila je rasprava o tome. A u vezi tog da nastavlja i dalje da vrijeđa protivnike slobodno priloži dokaze i mi ćemo odraditi svoj dio posla, ali ne mogu ja na osnovu priče nikog kazniti.
Eh ovako da se javi i treći član saveza :)

Prvo da riješimo ovo s B ligom i ovim igračem :) svako ima pravo na drugi pocetak, drugu šansu, poznavajući tog momka u RL, tvrdim svima da je momak najnormalniji i da ne plane bez razloga, jer očito ga isprovocirate :) Mene ili tomu još nikad nije uvrijedio jer smo dobri sa njim i ne provociramo ga :) ne znam kakva su vam iskustva vas ostalih.

Drugo druže Dziza, ima jos osoba u obje lige koje su protiv ukidanja cut-a kao ti :) al ti si jedini digao frku? Svi čekaju glasanje. Molim lijepo izjasniš se fino kad bude i sve rega normala.
Jedino ako te nisu dotakle duboko optužbe da "ne znaš dati gola bez cut-a" (nisam ja rek'o odma da napomenem, samo citiram). To riješi sa samim igračima, na private, ili ih ignoriraj. Mjesta za javnu bunu nema. hebemu mater valjda smo civilizovani. I da , ni glasanje još nije uvedeno a kamoli odluka, s toga stvarno ne znam odakle potreba za tim svim, i onim vrijeđanjem sa životinjama.

Živ ti meni i zdrav bio puno godina al' nemoj više ovoga, ko boga te molim.
hvala

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 13 feb 2012, 17:47

yebem ti savez kojem si ti član :D :D :D :D glasajte kako hocete, meni je svejedno :lol: :lol:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 13 feb 2012, 18:00

Joj pametovanja, pa sta prolongirate pricu dalje, eto ja prihvatio opomenu, sta sad mora svako svoj komentar dat. I otkud nadjoste da ja vrijedjam tomu iz onog men nikako nije jasno, u pravu je juve sve ironija, al' izgleda nekima vise odgovara napadat ljude.
ps mislio sam da si ti clan saveza samo s tehnicke strane :)
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 13 feb 2012, 18:02

da, s tehnicke strane, al opet imam pravo konstatirati neke stvari. I zamolio bih te, ako ti već ne mogu naređivati, da prestanemo s ovom diskusijom, neka momci nastave ugovarati utakmice ovdje :)
Ako imaš neku primjedbu slobodno se javi ili Nedimu ili Sabahudinu ili meni :mrgreen: .
Pozz

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 13 feb 2012, 18:04

Ako mi zatreba pomoc s tehnicke strane, obratit cu ti se ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 feb 2012, 18:07

Mislim da je bilo dosta svi ste dali svoje komentare i sugestije i sad prestajemo sa ovom pričom, kad dođe ova tema na red onda ćemo nastaviti dalje!

Svako ko poslije ovog posta nastavi sa spamom i diskusijom u vezi cuta biće adekvatno kažnjen, jer vidim da ova diskusija ne vodi nigdje!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 feb 2012, 20:11

Ne znam da li je mjesto pravo za psotaviti pitanje, izvinjavam se ako nije, ali instalirao sam deemaz patch, sve je uredu samo grbovi nisu dobri, prebacio sam ona 2 fajla gdje treba, ne znam do cega je, ako ko zna da pomogne :D
Mes Que Un Club

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 14 feb 2012, 20:19

hule_barca je napisao/la:Ne znam da li je mjesto pravo za psotaviti pitanje, izvinjavam se ako nije, ali instalirao sam deemaz patch, sve je uredu samo grbovi nisu dobri, prebacio sam ona 2 fajla gdje treba, ne znam do cega je, ako ko zna da pomogne :D
imo taj problem prvo probaj izbrisati OF i meni nije bilo poslije toga u redu ali sam ja obriso PES skroz i napravio novu cistu instalaciju i onda instaliro patch i radi super,valjda bio neki problem jer sam koristio prije toga 6.0 i zezo kit(a)server
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 14 feb 2012, 20:34

hule_barca je napisao/la:Ne znam da li je mjesto pravo za psotaviti pitanje, izvinjavam se ako nije, ali instalirao sam deemaz patch, sve je uredu samo grbovi nisu dobri, prebacio sam ona 2 fajla gdje treba, ne znam do cega je, ako ko zna da pomogne :D
kol'ko si siguran da si ubacio gdje treba? :) to kad se prebaci radi ko sat

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 feb 2012, 21:41

Senaid L.F.C je napisao/la:
imo taj problem prvo probaj izbrisati OF i meni nije bilo poslije toga u redu ali sam ja obriso PES skroz i napravio novu cistu instalaciju i onda instaliro patch i radi super,valjda bio neki problem jer sam koristio prije toga 6.0 i zezo kit(a)server
Ma nista onda cu morati re-instalirati soccer pa probati :?
Plivadon je napisao/la:
kol'ko si siguran da si ubacio gdje treba? :) to kad se prebaci radi ko sat
ma ubacio sam gdje treba, inace nikad nisam imao problema oko nekog patcha, ovo mi se prvi put desava :D , uglavnom hvala, valja re-instalaciju uraditi, nema druge :D
Mes Que Un Club

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 feb 2012, 00:38

nikako da se dogovorimo ja i bavarac da odigramo tu tekmu, razmijenili 10 poruka a nista odigrali nismo :?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2012, 00:44

KB-TM87 je napisao/la:nikako da se dogovorimo ja i bavarac da odigramo tu tekmu, razmijenili 10 poruka a nista odigrali nismo :?
Ukljuci se malo u onu grupu na fejsu, na chat, pa ces za 5 min dogovorit :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 feb 2012, 19:08

Neko friendly ?
Visca el Barça ! Mes que un club !

vtdgeca
Kontakt:

Post Postao/la vtdgeca » 15 feb 2012, 23:11

Jel netko ima working linkove za ovaj 7.0 patch
Ako nije mrsko da neko postavi samo one fajlove koji su potrebni za igru, znači ne morate stavljat one grafičke dodatke, tipa dresovi itd. jer mi je internet u banani, a trebaju mi dakle samo ti fajlovi ključni za igru, valjda sadržavaju transfere i sl. Radio sam fresh install tako da znate da nemam ni 6.0 verziju već sve nanovo

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 feb 2012, 23:49

Friendly neko ?
Visca el Barça ! Mes que un club !

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 16 feb 2012, 01:07

Nedime odigrali smo mi juce utakmicu, dobio Jasko 3:0 samo zaboravio je uzeti ss.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 feb 2012, 11:24

dziza_23 je napisao/la:Nedime odigrali smo mi juce utakmicu, dobio Jasko 3:0 samo zaboravio je uzeti ss.
Trebao je to napisati na officijelnoj. Ok, nisam jos odradio tabele, upisacu 3-0 Jaski.

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 16 feb 2012, 13:51

17. kolo između Ajaxa i PSGa odigrat će se u srijedu , jer kako mi je rekao Armin , savez mu je produžio rok , pa eto da ne bude nikakve zabune :D
Sloboda Tuzla !!!

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 17 feb 2012, 14:47

TURNIR

Organizujemo turnir za sve ucesnike lige koji nisu uspjeli izboriti PO i ostale koji zele ucestvovati (prednost imaju ligasi). Turnir ce biti koncipiran kao prvenstvo s reprezentacijama. Sve vezano za turnir, postavljanje ss-ova i tabela odradit cemo na ovoj temi i na fb grupi lige. Ko zeli da ucestvuje neka se prijavi na ovoj temi i neka napise svoj nick u igri.

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.