PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Vjeruj mi da svjestan nisi, koliko sam se sramotno osjećao, kada je ono jednom pronađena bomba na našem stadionu. Neću ni da zamišljam kako je vama, kada vam neko spomene trofej.
Ajzea je forumaš godine !
Ako cemo zamisljati necu ni ja da zamisljam kako je kad vam na ulaznici 3rd leg pise, i uz brojne ostale propuste sto se tice najpopularnijeg jezika, uprava vam je na nivou 7. razreda u 9togodisnjem sistemu, i to onih koji ne znaju koristiti veoma popularni 'google translate'. Necu ni da zamisljam kako je kad vam klosari i seljacine bombe na stadion postavljaju, jer vecina takvih iz Sarajeva(doduse vecinom nisu iz Sarajeva) se pronalazi u Zeljinoj filozofiji. Necu ni da zamislim kako na prve pahulje snijega strepim da li ce se stadion urusiti. Necu ni da zamisljam kako je kad je ranija uprava bila optuzena za namjestanje, a da ima pravde i onaj morž bi isto bio.Psajdak je napisao/la:Vjeruj mi da svjestan nisi, koliko sam se sramotno osjećao, kada je ono jednom pronađena bomba na našem stadionu. Neću ni da zamišljam kako je vama, kada vam neko spomene trofej.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovaj mostarski đuturum zapeo za navijace, 8 mjeseci samo smara za navijace, tacno mu znas unaprijed svaki potez i sta ce napisati. (na sta se pojedini uhvate i eto opet rasprave iste po 4674 put)
Ovaj mrtvac iz sarajeva zapeo za pehar, solinasa, azmira i njegove kamione i milione. (Opet isto po 4786 put)
Majku mu, de malo sta promijenite, postali ste dosadni i bogu i narodu jbt...

Ovaj mrtvac iz sarajeva zapeo za pehar, solinasa, azmira i njegove kamione i milione. (Opet isto po 4786 put)

A ne brato nije provokacija bila. Znam pisali ste o reorganizacijiNYKnicks Fan je napisao/la:Ovaj mostarski đuturum zapeo za navijace, 8 mjeseci samo smara za navijace, tacno mu znas unaprijed svaki potez i sta ce napisati. (na sta se pojedini uhvate i eto opet rasprave iste po 4674 put)![]()
Ovaj mrtvac iz sarajeva zapeo za pehar, solinasa, azmira i njegove kamione i milione. (Opet isto po 4786 put)![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma jeste provokacija. I ti to znas najbolje.Cocaine je napisao/la:A ne brato nije provokacija bila. Znam pisali ste o reorganizacijiNYKnicks Fan je napisao/la:Ovaj mostarski đuturum zapeo za navijace, 8 mjeseci samo smara za navijace, tacno mu znas unaprijed svaki potez i sta ce napisati. (na sta se pojedini uhvate i eto opet rasprave iste po 4674 put)![]()
Ovaj mrtvac iz sarajeva zapeo za pehar, solinasa, azmira i njegove kamione i milione. (Opet isto po 4786 put)![]()

Isto kao sto ovaj provocira za Azmira, kamione (Azmirami, kamiondzije itd).
Mi (navijaci Slobode) samo odgovaramo ovdje na vase provokacije (ja ne, ali zna se ko redovno sudjeluje u tim diskusijama), i onda kad vam odgovorimo, skupi se vas 50 na nasih 5, i onda smo mi provokatori, bolesnici, ljubomorni i jos 50 nadimaka (ne lijepih).
Samo kazem da je ovo postalo dosadno, vecini forumasa ovdje i to je cinjenica. Jbg, red je da se skonta sta drugo, da se malo nasmijemo kvalitetno.
Jer ovako iz dana u dan ide, vec 6-7 mjeseci.

4674 nije jednako 4786NYKnicks Fan je napisao/la:Ovaj mostarski đuturum zapeo za navijace, 8 mjeseci samo smara za navijace, tacno mu znas unaprijed svaki potez i sta ce napisati. (na sta se pojedini uhvate i eto opet rasprave iste po 4674 put)![]()

Naravno da ću se uhvatiti pehara, nego čega treba da se uhvatim? O čemu, mi navijači fudbalskih klubova, trebamo raspravljati? Globalnom zagrijavanju?
@pinoglavi
Mi smo, za razliku od vas, bar imali priliku da pogriješimo sa tim 3rd leg.. Na ostatak ću ti odgovoriti kasnije, žurim.
Ajzea je forumaš godine !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A mi kad se uhvatimo namjestanja, pustanja utakmica i prodavanja istih, onda smo dosadni s tim, smaramo, ponavljamo to po 455 put itd.Psajdak je napisao/la:4674 nije jednako 4786NYKnicks Fan je napisao/la:Ovaj mostarski đuturum zapeo za navijace, 8 mjeseci samo smara za navijace, tacno mu znas unaprijed svaki potez i sta ce napisati. (na sta se pojedini uhvate i eto opet rasprave iste po 4674 put)![]()
Majku mu, de malo sta promijenite, postali ste dosadni i bogu i narodu jbt...![]()
Naravno da ću se uhvatiti pehara, nego čega treba da se uhvatim? O čemu, mi navijači fudbalskih klubova, trebamo raspravljati? Globalnom zagrijavanju?
@pinoglavi
Mi smo, za razliku od vas, bar imali priliku da pogriješimo sa tim 3rd leg.. Na ostatak ću ti odgovoriti kasnije, žurim.

Hajde, uzivaj, uvijek ces imati barem jednog forumasa(znas vec koga) da te replicira i da ga nerviras.

A i vi se pecate po 5156-i putNYKnicks Fan je napisao/la:Ovaj mostarski đuturum zapeo za navijace, 8 mjeseci samo smara za navijace, tacno mu znas unaprijed svaki potez i sta ce napisati. (na sta se pojedini uhvate i eto opet rasprave iste po 4674 put)![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Otkad ja govorim da su dosadni 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne pecam se ja, zna se dobro koji se forumasi upecaju i to je to... i onda ode sve u 3pm. I njima preporucujem da ne nasjedaju, ali dzaba govoritiRedEvil je napisao/la:A i vi se pecate po 5156-i putNYKnicks Fan je napisao/la:Ovaj mostarski đuturum zapeo za navijace, 8 mjeseci samo smara za navijace, tacno mu znas unaprijed svaki potez i sta ce napisati. (na sta se pojedini uhvate i eto opet rasprave iste po 4674 put)![]()
Majku mu, de malo sta promijenite, postali ste dosadni i bogu i narodu jbt...![]()
![]()

Ma ovaj Salko dinamitaš zapeo za Slobodu, sanja je izgleda, u svakom postu spomene da nemamo trofeja. Imao je prije dobrih fazona, al kako su mu ljudi rekli da je normala i da se zna zezati, sto i jeste prije bio, onda je poludio.
Nad tobom sunce najljepše sja
Meni je ovaj bedbluboj iz sela mamići najjaći. Evo lika ujeo posskok pa bulazni i kad piše pfff pffffUltrasNotRed je napisao/la:Cocaine sa tolikom strascu prica o Cedinoj kiti po glovi kao da je devet mozdanih na nogama izdrzao. Color dopler mu naslucuje deseto kitovanje. Konstrukcije i proljefa ovih zvezdanih navijaca.

Cocaine je napisao/la:Meni je ovaj bedbluboj iz sela mamići najjaći. Evo lika ujeo posskok pa bulazni i kad piše pfff pffffUltrasNotRed je napisao/la:Cocaine sa tolikom strascu prica o Cedinoj kiti po glovi kao da je devet mozdanih na nogama izdrzao. Color dopler mu naslucuje deseto kitovanje. Konstrukcije i proljefa ovih zvezdanih navijaca.cuj glova

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E jeste i vi levati, pa zasto ga podjebavate?TaRgEt_ je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Meni je ovaj bedbluboj iz sela mamići najjaći. Evo lika ujeo posskok pa bulazni i kad piše pfff pffffUltrasNotRed je napisao/la:Cocaine sa tolikom strascu prica o Cedinoj kiti po glovi kao da je devet mozdanih na nogama izdrzao. Color dopler mu naslucuje deseto kitovanje. Konstrukcije i proljefa ovih zvezdanih navijaca.cuj glova
![]()
![]()
Oplakah

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo izgleda nema ni hitna da mu serum udare

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Simpatican si vrlo, zabava lagana. Kako stvari stoje na ovom forumu te prate. Uspio si, povijesno i na dvorovima je bilo zabavljaca, ne toliko uspjesnih kao ti na forumu, dobrih. Idemo ruke!Cocaine je napisao/la:Evo izgleda nema ni hitna da mu serum udare![]()
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Ma moramo se malo salit brato ne ljuti se. Nego koliko sam skontao ti si ono bbb ultra furka i ti fazoni. Daj malo kakve su reakcije u selu na tvoj stajling i tvoj ultra životUltrasNotRed je napisao/la:Simpatican si vrlo, zabava lagana. Kako stvari stoje na ovom forumu te prate. Uspio si, povijesno i na dvorovima je bilo zabavljaca, ne toliko uspjesnih kao ti na forumu, dobrih. Idemo ruke!Cocaine je napisao/la:Evo izgleda nema ni hitna da mu serum udare![]()

Ultra nema primas ga sa vazeljin ili bez, odustani bratoCocaine je napisao/la:Ma moramo se malo salit brato ne ljuti se. Nego koliko sam skontao ti si ono bbb ultra furka i ti fazoni. Daj malo kakve su reakcije u selu na tvoj stajling i tvoj ultra životUltrasNotRed je napisao/la:Simpatican si vrlo, zabava lagana. Kako stvari stoje na ovom forumu te prate. Uspio si, povijesno i na dvorovima je bilo zabavljaca, ne toliko uspjesnih kao ti na forumu, dobrih. Idemo ruke!Cocaine je napisao/la:Evo izgleda nema ni hitna da mu serum udare![]()
![]()

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sloboda prvi put od osnivanja prezimila na prvoj pozicijia tuzlaci se vec osjecaju sampionski, na tuzlanskim portalima naslovi 'sloboda OSVOJILAprvo mjesto u jesenjem dijjelu sezone', ljudi se spremaju za ligu prvaka...
Jel im neko moze objasnit da se na polovici sezone ne dijele nikakve nagrade, da se nista ne osvaja tad?
Oni ako na kraju budu prvaci pronadjite ovaj post, prozovite me, ja dolazimna trg slobode skidam gace pa nek me prci cijela tuzla
Jel im neko moze objasnit da se na polovici sezone ne dijele nikakve nagrade, da se nista ne osvaja tad?

Oni ako na kraju budu prvaci pronadjite ovaj post, prozovite me, ja dolazimna trg slobode skidam gace pa nek me prci cijela tuzla
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denimen99, KimJongEsmer, laszlo, Tatamata1946 i 37 gostiju.