Na zvanicnoj stoji da igramo u Subotu, a utakmica se igra zvanicno u Nedjelju u 18.00h uz direktan TV prenos na Areni. Mogao bi se neko od raje zajebati, ako nista makar da neko promijeni tacan datum i satnicu odigravanja...
Samo da ne bude na kraju zali Boze para za pripreme. Pa ako su misli ovako igrati onda nisu ni trebali odlaziti na pripreme majka mu stara. Razumijem ja kriza, fale tri glavna kotaca u timu, ali opet niko im ne moze oduzeli zelju za zalaganjem i borbenoscu. (Cast zaista pojedim igracima, prvenstveno Zoloticu, Stanicu, Colicu i Antonovicu)...
Jbg, imali smo najbolje pripreme. Drugi mogu samo da nam zavide. Dva puta Medugorje, dva puta Rovinj ako se ne varam, i opet onda gledamo igru bez imalo zara, dok drugi koriste sva ziva sredstva protiv nas. Evo ja ne znam, neka mi neko tacno kaze, da li smo mi u ova tri meca ijednom opalili na gol sa 16 metara, a necu ni da spominjem vecu udaljenost...
Takoder me zanima sljedece. Kada cemo poceti izvodi normalne centarsuteve. Nas ama bas svaki skoro centarsus je balon, sto odbranbenim igracami uopste ne predsljavnja problem. Tako se i stvori sitvacija da je Adilovic bezopasan, jer svaka lopta koja mu ide, nema koristi od nje...Zar mi trenutno nemamo niti jednog igraca koji moze uputiti jedan ostar i jak centarsut...
Sve u svemu, trebat ce ovdje dosta rada i truda. Mnogi su ovdje govorili, sigurna dupla cak poslije Travnika. Eto, izgleda da sigurnost, manjak zalaganja se pretvori u nasu najvecu manu. Samo me strah da ne budemo morali na kraju sage, bara-bara sa pratiocima, gdje igra prelazi u ho-ruk kao u Banja Luci sto je bilo, e tu smo onda bas donji...Ove me kriza podsjeca na onu proslogodisnju kada smo se protiv Olimpica jedva vratiti na pravi kolosijek. Nadam se samo da cemo u sto skorijem vremenu izadi iz ovoga svega uzdignute glave...
EDIT: Crveni kartoni se prenose iz kupa na prvenstvno... Bar je tako bilo, ako nisu sta u meduvremenu promijenili...