fczeljo je napisao/la:johntravolta je napisao/la:Mnogi će se možda pronaći i pokušati me ispraviti, ali ovo danas što gledamo, ovo nije FK Željezničar, nemojte mi pričati o krizi i o limitiranosti, ovo nije ŽELJO!
siđe džontra?
šta ste se uzjebali ko babe kakve? mi po defaultu očekujemo da svakome zabijemo 3-4 gola i još da sve to bude lijepo za oko.
iako smo u sportskom dijelu dominantni zadnjih par godina, treba shvatiti da smo organizacijski čak ispod zrinjskog. sve to ima uticaja i na igru i na sve ostalo.
i igrači su nam se ufurali u taj fazon, zato će ovo biti dobro da ih malo rastrese i da krenemo brže.
zrinjski je dobra ekipa i kup im je jedina šansa za evropu, a nama fali puno igrača i ekipa se mjenja svaku utakmicu. biće to dobro, posložiće se, šta ste se svi uhvatili kataklizme i pljuvanja?
da napomenem i da smo i ranije imali boljih i lošijih utakmica, al rezultati su bili ok. sjetite se kupa protiv širokog prije dvije sezone - isto smo anemično odigrali 0:0 prvu utakmicu, a onda dole odigrali 1:1 i prošli u finale. nema ekipe na svijetu koja odigra fantastično čitavu sezonu. pogledajte kakav je milan bio do prije mjesec dana, slavili ljudi kad jedva dobiju atalantu kući.
U sportskom dijelu smo dominantni sa ovakvom igrom vec par sezona, pa ti vidi kakvi su ostali. Ja volim Želju više od svega (nemoj da zvučim kao svi, jer svi isto napišu), ali pokušaj shvatiti ovo više od svega sa pravom težinom, ne samo napisanom riječima. I svaka nama čast i na titulama i na pobjedama, ali ovakva igra, ovo nije ŽELJO ljudi dragi, ovo se ne može gledati i ne interesuje me gol iz kornera ili slobodnog ili ubačaja, to damo na silu, jer drugi nisu ni toliko sposobni. Ovaj fudbal ne želi niko gledati ovakav, znam svi ćete sada reči, nema se para, nema se ovo, nema se ono.. Sve što želim jeste da jednom odigraju akciju od 5 pasova, a da ne pogriješe, pa makar i na sredini.. Kakva su ono izbijanja Vasilića, kakva je ono igra, nabij Adiloviću, pa gdje se odbije. Ovo nije ŽELJO, trebaju naša djeca da igraju, pa makar bili 10 na tabeli, ali da gledamo tečan i lijep fudbal, a ne ovu patnju na koju se svi zgrozimo.. Bez uvrede, ali kada bude pravi ŽELJO, svi ćete se javiti i reči, e ovo želimo da gledamo, ovo je NA KRAJU KRAJEVA NOGOMET, a ne kamena s ramena.. Pozdrav svima! VOLIM TE ŽELJO!