Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci 
Zutti je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:50E popravi mi dan![]()
Meni prvo nikad nije bilo jasno zbog čega narod te članarine uplaćuje IZ, a kao drugo nek neko ovom tipu objasni da je ovo o čemu piše lični izbor svakog pojedinca te da on (ni bilo ko drugi) nema pravo nekom govorit kako će svoje pare trošit.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:23Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci![]()
Crni Cerak 🐦⬛
Ne odg vise nikako u znak protesta budi dosljedan sebi i sve nas kazni tako sto vise ni slova neces napisati.Orden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:23Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci![]()
FK SARAJEVO.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Napisao si:Orden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:23Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci![]()
Nemoj se sad vadit. Nema veze i ako si mlad ili ako si tek poceo pratiti ovu ligu, neka te. Ali moras se s vise postovanja obracati prema starijima.Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?
UvrLJedljive.
-
- Kontakt:
Ajde sto je glup nego sto voli i slagatNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:32Napisao si:Orden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:23Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci![]()
Nemoj se sad vadit. Nema veze i ako si mlad ili ako si tek poceo pratiti ovu ligu, neka te. Ali moras se s vise postovanja obracati prema starijima.Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?

I ti ces pod sankcije, sram te bilo...@NisamIsmirMirvic je pod sankcijama EU, tebi ce Bajden zabraniti ulazak u SAD...Aha, pa vi u nedostatku argumenata i dalje pisite uvrLjedljive postovemosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:39Ajde sto je glup nego sto voli i slagatNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:32Napisao si:Orden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28
U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postove
Nemoj se sad vadit. Nema veze i ako si mlad ili ako si tek poceo pratiti ovu ligu, neka te. Ali moras se s vise postovanja obracati prema starijima.Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?![]()
-
- Kontakt:
Pa sto nisi napisao prije moj VanjaVanja8 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:54I ti ces pod sankcije, sram te bilo...@NisamIsmirMirvic je pod sankcijama EU, tebi ce Bajden zabraniti ulazak u SAD...Aha, pa vi u nedostatku argumenata i dalje pisite uvrLjedljive postovemosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:39Ajde sto je glup nego sto voli i slagatNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:32
Napisao si:
Nemoj se sad vadit. Nema veze i ako si mlad ili ako si tek poceo pratiti ovu ligu, neka te. Ali moras se s vise postovanja obracati prema starijima.![]()
Sta cu ti pisati, vi ste niskointeligentni, covjek je Visokointeligentan, sto hoce da kaze da je iz Visokog i inteligentan je...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:58Pa sto nisi napisao prije moj Vanja
Ko vam je kriv sto mu ne mozete parirati...

-
- Kontakt:
Jbga,puno je ovdje VisokoInteligentnih,hvala onom forumasu sto mi je detaljno objasnio da Hrasnica nije velegradVanja8 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 14:03Sta cu ti pisati, vi ste niskointeligentni, covjek je Visokointeligentan, sto hoce da kaze da je iz Visokog i inteligentan je...
Ko vam je kriv sto mu ne mozete parirati...![]()

-
- Kontakt:
Sarajevo bi moglo posuditi Mulalica, Traku, Serbecica i Baltu Igmanu za njih sigurno dobra pojačanja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Koliko malo je potrebno da se hor plavih dječaka raspjeva.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jan 2024, 22:24Ocito da je neko dobro plasirao spin o nekakvoj uzasnoj situaciji u klubu.
Puno bolje financijski stojimo u odnosu na proslu godinu, a u odnosu na pretproslu troduplo.
Tad se nismo zadovoljavali nekakvim polovicnim uspjesima.
Ova godina je ista ona kad smo igrali sa Standardom. Samo sad imali peh da imamo deset puta gore trenere.
Ovo je sve rezultat uzasnog rada sa igracima, ne mozete se igrati sa njima, to su ljudi od krvi i mesa.
Oni su dokazali da se mogu nositi sa Nefcijem i Minskom.
Otjerati: Gasala, Turanjanina, Alysona, Cosica.
Dovesti dva lijeva beka, jos jednog veznog i krilnog igraca, po mogucnosti spica. Bice dovoljno da se ostane u ligi.
Pitanje za insajdere gdje je ona "konkurenxija" arapima, koja je navodno tad postojaal kao opcija.
Uprava mora obrazloziti ugovor sa Arapima. Jel definitivno gotovo to..
-
- Kontakt:
I ovakav, nepismen i neupucen, vjerovatno poznaje bolje ligu od tebe i mozda pogodi nesto od 7 pretpostavki, za razliku od tebeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:23Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Mora napisati stadion lavor,jasta je nego dijeteOrden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:23Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci![]()

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Raspisali se trenutni premijerligaski navijaciPeppermintSA je napisao/la: ↑09 jan 2024, 14:16Koliko malo je potrebno da se hor plavih dječaka raspjeva.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jan 2024, 22:24Ocito da je neko dobro plasirao spin o nekakvoj uzasnoj situaciji u klubu.
Puno bolje financijski stojimo u odnosu na proslu godinu, a u odnosu na pretproslu troduplo.
Tad se nismo zadovoljavali nekakvim polovicnim uspjesima.
Ova godina je ista ona kad smo igrali sa Standardom. Samo sad imali peh da imamo deset puta gore trenere.
Ovo je sve rezultat uzasnog rada sa igracima, ne mozete se igrati sa njima, to su ljudi od krvi i mesa.
Oni su dokazali da se mogu nositi sa Nefcijem i Minskom.
Otjerati: Gasala, Turanjanina, Alysona, Cosica.
Dovesti dva lijeva beka, jos jednog veznog i krilnog igraca, po mogucnosti spica. Bice dovoljno da se ostane u ligi.
Pitanje za insajdere gdje je ona "konkurenxija" arapima, koja je navodno tad postojaal kao opcija.
Uprava mora obrazloziti ugovor sa Arapima. Jel definitivno gotovo to..

NEMA NAZAD
-
Za razliku od vas, koji pisete " antAlogijske "Vanja8 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:54I ti ces pod sankcije, sram te bilo...@NisamIsmirMirvic je pod sankcijama EU, tebi ce Bajden zabraniti ulazak u SAD...Aha, pa vi u nedostatku argumenata i dalje pisite uvrLjedljive postovemosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:39Ajde sto je glup nego sto voli i slagatNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:32
Napisao si:
Nemoj se sad vadit. Nema veze i ako si mlad ili ako si tek poceo pratiti ovu ligu, neka te. Ali moras se s vise postovanja obracati prema starijima.![]()

Zarazno brate,punoParomlinac je napisao/la: ↑09 jan 2024, 17:21Za razliku od vas, koji pisete " antAlogijske "![]()

A pitari sta vam bi s bivsim vodjom pa na tiktoku poceo lajvove i on snimati. Sta bi od onakvog mangupa pa mu ovo pade na pamet
19V22
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, perodeformero, ristagrad i 16 gostiju.