FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kurto brat ponovo u bolnici. Isti simptomi kao kod prvog moždanog.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
E zamisli kakve su ostale kad su ove sampioni 20 godina zaredom 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Da anamo oni imaju zenski klub ovako uspjesan mi bi pjenili..Pitar6785 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 18:41Neznam sta je poenta (razlog) da smo protiv ovog zenskog fk SARAJEVO.. jel to mozda sto je par oni treba radilo u administraci i davale klixsu info ili ima nesto drugo..
Posto vidim da su 21 godinu prvakinje dvije zvjezde iznad grba, ismir kad prica govori da je to njegov klub itd..
Razumijem da je losa igra, al opet reklamiraju klub po lp osvajacice dk svake godine, FIFA UEFA uvode pravilo da se mora imat zenski nogomet (po forumu se bar tako pisalo)
Neznam koja je poenta da ih ne zelimo pod nasim kisobranom.. ja vjerujem da se one samostalno finansiraju
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Za ozbiljne nastupe u Evropi moraš imati žensku sekciju. Nisu djevojčice krive sto je Hurem gori trener od Dogana.Pitar6785 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 18:41Neznam sta je poenta (razlog) da smo protiv ovog zenskog fk SARAJEVO.. jel to mozda sto je par oni treba radilo u administraci i davale klixsu info ili ima nesto drugo..
Posto vidim da su 21 godinu prvakinje dvije zvjezde iznad grba, ismir kad prica govori da je to njegov klub itd..
Razumijem da je losa igra, al opet reklamiraju klub po lp osvajacice dk svake godine, FIFA UEFA uvode pravilo da se mora imat zenski nogomet (po forumu se bar tako pisalo)
Neznam koja je poenta da ih ne zelimo pod nasim kisobranom.. ja vjerujem da se one samostalno finansiraju
Koliko su ti pouzdane info i u kakvom je stanju?MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 sep 2023, 19:24Kurto brat ponovo u bolnici. Isti simptomi kao kod prvog moždanog.
Nisam znao da je imao mozdani ranije, a da je imao nekih problema znalo se dok je jos igrao.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vrlo pouzdane, a imaš i članak na sport kec.Lik je napisao/la: ↑06 sep 2023, 20:53Koliko su ti pouzdane info i u kakvom je stanju?MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 sep 2023, 19:24Kurto brat ponovo u bolnici. Isti simptomi kao kod prvog moždanog.
Nisam znao da je imao mozdani ranije, a da je imao nekih problema znalo se dok je jos igrao.
Hvala.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 sep 2023, 21:08Vrlo pouzdane, a imaš i članak na sport kec.Lik je napisao/la: ↑06 sep 2023, 20:53Koliko su ti pouzdane info i u kakvom je stanju?MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 sep 2023, 19:24Kurto brat ponovo u bolnici. Isti simptomi kao kod prvog moždanog.
Brz oporavak Kurto!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
U prvoj hospitalizaciji imao blaži moždani, sad je osjetio iste simptome. Ostao na posmatranju, svjestan, komunikativan jer eto, dao je izjavu za sport 1. Znači, bit će dobro aBd.Lik je napisao/la: ↑06 sep 2023, 21:17Hvala.
Brz oporavak Kurto!
Kurto ne moze bez lopte, na Fis gol igrao za veterane.
Brz oporavak, bit ce to ok aBd !
Brz oporavak, bit ce to ok aBd !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Protiv Borca zaostala ipak 18.10
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Brz oporavak Kurto bordo bijeli brate nas!
Pa nibo zenskog fudbala je da ih pioniri u15 dobiju 4-0...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Nikad mi nismo bili dominantni, tipa CZ,Dinama. Ni prije agresije 1967 titula, a "70 se boris za opstanak, slicno i 1985g. Tad i nismo mogli jer je Bg. bio privilegovan, pa i Zg.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 sep 2023, 12:25
Slazem se, prvo poluvrijeme nismo osutali kako valja. Hasic s klupe to gledao, ili je dobio instrukcije i nakon dva pokusaja - dva gola. Francis me ondje razocarao, zavrsavas onu loptu makar na mars otisla. Onako nisi cestito ni pokusao, inace prvo poluvrijeme smo se pokusali usetati u gol. Druga greska Hamze, jednostavno moramo biti ekipa koja kaznjava i najmanju gresku. To su odlike mocnih i pravih ekipa.
Nadam se i ja, a ima i do toga sto svi zele nama skalp skinuti.
Ocekuj najgore - nadaj se najboljem. Pozz brate
Medjutim u postagresijskom periodu smo imali vise puta priliku(mislim od ulaska Tana). Narocito 2019g., DK i da se ispravno i posteno postupalo ne bismo danas Zrinjski dozivljavali kao Seltik.
Vjerujem da ova danasnja ekipa na ceu sa I.Mirvicem i ovim SS moze na proljece postaviti stvari na svoje mjesto, a narednu sezonu da realno mozemo do trofeja. Za to nam treba brojnost na tribinama, da sa slabijim ekipama i losem vremenu nas bude 5k min..a na jacim utakmicama 10k min.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoBBoja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jako prijatan covjek, brz oporavak aBd.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 sep 2023, 19:24Kurto brat ponovo u bolnici. Isti simptomi kao kod prvog moždanog.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Brz oporavak Kurto
Puno bolji termin

Jel bilo ikako raje na SFK?
- belosevic23
- Kontakt:
kojom logikom ovaj Aldin Cajic nije htio kod nas prije godinu dana, a sad hoće u GOŠK.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo sa njim pričali u junu 2021. godine što znači da je od toga prošlo 2 godine i 3 mjeseca. Čovjek je imao jak ugovor u Turskoj i nije u tom trenutku htio to bataliti što je sasvim ok.belosevic23 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 10:48kojom logikom ovaj Aldin Cajic nije htio kod nas prije godinu dana, a sad hoće u GOŠK.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, gh0stHZ, Hajdeee, johntravolta123, MSOZ101, OzmoodPinglewood, rimljanin90, senad82 i 98 gostiju.