FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Covjek sa ovakvom ocajnom igrom koju ima iza sebe uspije zabit pet komada u sedam tekmi. Sta bi tek bilo da je igra na nivou ko sto je bila protiv gladbaha na kosevu...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
belosevic28 je napisao/la:Lik koji ima PL BiH u malom prstu je Borce Sredojevic. Covjeka bih ja licno volio vidjeti na nasoj kluoi...
Znam da ce me 73 % vas osuditi sto ovo napisah, ali eto smogao sam hrabrost
Naj tuznije je to sto koga god stavio na klupu iz BiH ne bi pogrijesio sve dok mu das razrijesene ruke!!!
Joj amidze
, pa covjek je u svojoj karije više dao golova glavom, nego sa lijevom i desnom nogom zajedno. Covjek u ovakvoj ekipi, gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa zabije 5 od 7. Pa jel treba da on ubacuje i zabije u isto vrijeme ili da zabije onu Baricevu, koja završi na istoku ili zapadu? Kakve sve nebuloze necu procitati, pa to je užas.
Das Ist Walter
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da mu saigraci bolje dodaju i vise imao bi 15 golova.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ako nemozes da trpis igru rezultate, ne osvajanje titule navijaj prati druge klubove, a ne da nam sad ti takozvani navijaci otjeraju nedaj boze TANA TA KUSTU DINU ....NASTA SMO MI SPALI
NISTA VAM NIJE SVETO.
Moj prijedlog od sledece god plata 500 km mjesecno Ako se osvoji prvenstvo 80k € po igracu I zavrseno.
NISTA VAM NIJE SVETO.
Moj prijedlog od sledece god plata 500 km mjesecno Ako se osvoji prvenstvo 80k € po igracu I zavrseno.
-
belosevic28
- Kontakt:
Nezz, nisam pametan poslije svega... Kodro mi je nekako previse ''****'', treba neko cvrste ruke, neko ko zna kako se igra u nasoj ligi, ko ce povisit ton, pa i opsovati ponekad (opisa ja Husrefa al ajd...
)...a ne ovako, prodavati maglu kako smo u igri za titulu
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Previse smo bodova sada izgubili,europa ce nam biti vrh ove sezone ako nekim cudom ne dobijemo i Zrinjski i Siroki i zelju a i opet nismo sigurni...e moji idioti sta uradiste od perfektne situacije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
belosevic28 je napisao/la:Nezz, nisam pametan poslije svega... Kodro mi je nekako previse ''****'', treba neko cvrste ruke, neko ko zna kako se igra u nasoj ligi, ko ce povisit ton, pa i opsovati ponekad (opisa ja Husrefa al ajd...)...a ne ovako, prodavati maglu kako smo u igri za titulu
Das Ist Walter
Nista vjeruj mi, jer kod takvih ozbiljnih ekipa jednom u 100 godina ti se daje prilika da prikucas loptu, a benko je o 5 komada 3 prikucao, jedan dao iz ofsajda i onaj lijepi lob.uNbx je napisao/la:Covjek sa ovakvom ocajnom igrom koju ima iza sebe uspije zabit pet komada u sedam tekmi. Sta bi tek bilo da je igra na nivou ko sto je bila protiv gladbaha na kosevu...
Ne treba ga kovati u zvijezde, i ja sam svjestan da ovo moje izgleda kako kudjenje, ali njemu kao njemu se malo toga ima za zamjeriti na terenu, vec ova moja frustracija je upucena ljudima koji su ga doveli i platili totalno nezasluzeno toliko koliko su ga platili, a za iste pare mogli dovesti 4 najbolja igraca iz PL, 4 ciljana pojacanja pa onda ne bi dosli u situaciju da nam spic igraci igraju na krilima, vec bi imali eksplozivne, brze, prodorne igrace na krilima a u spicu bi Bekic, Velkoski pa i Okic sa klupe ubijali sa svojom eksplozivnoscu...
A ne bi iste trosili na krilima bez ikakvog ucinka...
Zadnja izmjena: amidzaTan, dana/u 18 apr 2015, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
belosevic28
- Kontakt:
Hebena realnost je da bi Hus sa ovim igracima, pripremama, upravom...imao brat bratu bar 5 prednosti nad ostalima... Jbg, jos dugo necemo imati trenera poput njega !miden je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Nezz, nisam pametan poslije svega... Kodro mi je nekako previse ''****'', treba neko cvrste ruke, neko ko zna kako se igra u nasoj ligi, ko ce povisit ton, pa i opsovati ponekad (opisa ja Husrefa al ajd...)...a ne ovako, prodavati maglu kako smo u igri za titulu
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ja bih volio lično da Meho podnese ostavku i ostane gospodin za kakvog ga mi svi smatramo jer samo budala ne vidi da nešto ne štima..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da pogodi svaku priliku ne bi igrao u FKS, nego u Realu, Barceloni... Glupo je sad pricati o nasem najboljem igracu ove polusezone, pored toliko vecih i ozbiljnijih problema...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nema vece gamadi od navijaca...Hocete Husrefa nazad,a ko ga je otjero??? Kunem vam se da bi ga opet na sledecoj polusezoni otjerali!
E vala svaka ti čast joj kad se samo sjetim .....babuka1 je napisao/la:Nema vece gamadi od navijaca...Hocete Husrefa nazad,a ko ga je otjero??? Kunem vam se da bi ga opet na sledecoj polusezoni otjerali!
Sarajevo ljubavi moja!
Prije nego što krenem pisati da naglasim da ne dajem neku previše snagu našem timu, tačnije da smo mi nešto superiorni, ali...
jedna velika činjenica koje se ja držim čitavu ovu sezonu je to da SVE ama baš SVE ekipe nebitna pozicija na tabeli, svi oni protiv Sarajeva imaju posebnu taktiku, posebne pripreme i treninge i to je po meni glavni problem.
Svako se protiv nas zadovoljava bodom i svi teže da čuvaju taj bod.
Imamo npr klubova koji protiv nas čuvaju bod dok protiv naših konkurenata oni vide nešto veću šansu i igraju ofanzivnije i tu se otvara šansa za te ostale ekipe da zabijaju golove - dok mi igramo protiv klasičnih bunkera.
Sve ekipe koje su se otvarale protiv nas su i primali po gol, pod otvaranjem mislim na neki minimalni presing, želju za golom a ne kontranapadi i dvije šanse po utakmici.
Opet naglašavam, moje mišljenje, činjenica da svako protiv nas se zadovoljava maximalno bodom i čuvaju svim snagama to, dok protiv ostalih igraju opuštenije.
Eto uzmimo za primjer, utakmice EL ili npr derbi sa Željom, Željo igra ofanzivno a ne bunker i imali smo više šansi nego protiv Čelika danas.
jedna velika činjenica koje se ja držim čitavu ovu sezonu je to da SVE ama baš SVE ekipe nebitna pozicija na tabeli, svi oni protiv Sarajeva imaju posebnu taktiku, posebne pripreme i treninge i to je po meni glavni problem.
Svako se protiv nas zadovoljava bodom i svi teže da čuvaju taj bod.
Imamo npr klubova koji protiv nas čuvaju bod dok protiv naših konkurenata oni vide nešto veću šansu i igraju ofanzivnije i tu se otvara šansa za te ostale ekipe da zabijaju golove - dok mi igramo protiv klasičnih bunkera.
Sve ekipe koje su se otvarale protiv nas su i primali po gol, pod otvaranjem mislim na neki minimalni presing, želju za golom a ne kontranapadi i dvije šanse po utakmici.
Opet naglašavam, moje mišljenje, činjenica da svako protiv nas se zadovoljava maximalno bodom i čuvaju svim snagama to, dok protiv ostalih igraju opuštenije.
Eto uzmimo za primjer, utakmice EL ili npr derbi sa Željom, Željo igra ofanzivno a ne bunker i imali smo više šansi nego protiv Čelika danas.
Sarajlijc@ je napisao/la:Da pogodi svaku priliku ne bi igrao u FKS, nego u Realu, Barceloni... Glupo je sad pricati o nasem najboljem igracu ove polusezone, pored toliko vecih i ozbiljnijih problema...
Dok mu ti trazis opravdanja za promasena 3 boda veceras i miran san svih nas, njega boli qurac i za tebe i mene, i daleko je on od naseg najboljeg igraca... Cesto cujes rijec "placenici" pa ponekad poredaj igrace po tom parametru...
Kodro nece podnijeti ostavku,razlog je jasan PARE!!!mi smo koliko god me boli ovo sto pisem truhla ekipa,nista niscim?cuj kae ebeni kodro "pritisak"?pa brate idi u san sebastian i vodi neku dijecu,HUSA srce opalilo radi kluba!a ti meho?kad je dolazio bilo je "sada su se stekli uslovi i mislim da imamo dobar tim"jel tako mehaga?DOBIO SI PARE I GRATIS DA SE UCIS NA NAMA!?KAKO TE BA NIJE STID PU STOKO!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
upravo to!rishaaa je napisao/la:Sarajevo sad ima istu situaciju kakvu smo imali u reprezentaciji početkom ovih kvalifikacija sa PAPETOM... nit se zna ko pije nit ko plaća...
@breskva Dobro a reci mi,ako je tako ko sto ti kazes,kako to da danas kad je sarajevo povelo nije moglo natrpati do vrha celik,i kako to da je celik dao go ako nisu napadali,jer morali su napast i otvorit se nakon sto su gubili??
Spustite se ljudi na zemlju,vidjeli smo vec do sad isti scenario toliko puta,dosta je...Sarajevo je tu negdje sa Sirokim i Zrinjskim po kvalitetu a samo za nijansu bolje od Zelje i Olimpika,sto prije to svi shvatite bice lakse...Ja danas ne vidjoh neku ekstra dominaciju...ni protiv drine ne vidjoh ekstra dominaciju....samo jalov presing i polusanse,a Bogami Celik zabi go,Velez zabi 2 Drina pogodi precku i stativu...protiv travnika da ne bi penala,ko zna kad bi go pao...hajmo ljudi budite malo samokriticni...Gdje su ti vrhunski igraci,ja ih ne vidim...Garantujem i smijem se zaklet da je Said za komplet sadasnji tim ukljucujuci Benku,MARADONA!
Spustite se ljudi na zemlju,vidjeli smo vec do sad isti scenario toliko puta,dosta je...Sarajevo je tu negdje sa Sirokim i Zrinjskim po kvalitetu a samo za nijansu bolje od Zelje i Olimpika,sto prije to svi shvatite bice lakse...Ja danas ne vidjoh neku ekstra dominaciju...ni protiv drine ne vidjoh ekstra dominaciju....samo jalov presing i polusanse,a Bogami Celik zabi go,Velez zabi 2 Drina pogodi precku i stativu...protiv travnika da ne bi penala,ko zna kad bi go pao...hajmo ljudi budite malo samokriticni...Gdje su ti vrhunski igraci,ja ih ne vidim...Garantujem i smijem se zaklet da je Said za komplet sadasnji tim ukljucujuci Benku,MARADONA!
Eh Said. kuknjava
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!