NBA 2018/2019
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019
hahahaahahahahahahahahaahahah
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
haha
ode u Pelikane 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Nailed itClutch je napisao/la:Najbolji scenario je da Pelikani dobiju 1. pik na lutriji
lololo
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pelsi u savrsenoj situaciji.
- Nail for Real
- Kontakt:
Gledam ovaj live Bill Simmonsa, lik zamalo rak dobi zbog Lakersa
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbt svi u SW diviziju.Clutch je napisao/la:Nailed itClutch je napisao/la:Najbolji scenario je da Pelikani dobiju 1. pik na lutriji![]()
lololo
ne izgleda mi Zion oduševljenClutch je napisao/la:Nailed itClutch je napisao/la:Najbolji scenario je da Pelikani dobiju 1. pik na lutriji![]()
lololo
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Pa biralo se od 1 do 4 i izvuceni Knicksi, Pelikani, Grizliji i Lakersi. Ostatak je rasporedjen po najlosijem rekordu (zato su Cavsi 5., Sunsi 6. itd).AdkoHz je napisao/la:ne ide onako kako si rekoClutch je napisao/la:Ludilo
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pa imaju Randlea koji je vec sta ce Zion biti u NBA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lakersi ce skoro sigurno trejdovat pick mada bilo bi lijepo pokupit Reddisha il Barretta. Ovog drugog pogotovo 
ako RJ bude na listi i propuste ga nek presele fransizu u zivinice slobodnoEpidaurus je napisao/la:Lakersi ce skoro sigurno trejdovat pick mada bilo bi lijepo pokupit Reddisha il Barretta. Ovog drugog pogotovo
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ma trade za Davisa i zdrao
I da smo prvi pick dobili on bi mi bio favorit. Mislim da ce bit bolji igrac od Ziona.KK_Bosna je napisao/la:
ako RJ bude na listi i propuste ga nek presele fransizu u zivinice slobodnoEpidaurus je napisao/la:Lakersi ce skoro sigurno trejdovat pick mada bilo bi lijepo pokupit Reddisha il Barretta. Ovog drugog pogotovo
@AdoClutch je napisao/la:Pa biralo se od 1 do 4 i izvuceni Knicksi, Pelikani, Grizliji i Lakersi. Ostatak je rasporedjen po najlosijem rekordu (zato su Cavsi 5., Sunsi 6. itd).AdkoHz je napisao/la:ne ide onako kako si rekoClutch je napisao/la:Ludilo
Mozda te zbunila ova objava na TV-u, gdje idu unazad od 14. do 1. mjesta ali to je samo prezentacija rezultata, lutrija se izvlacila ranije.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mogu li ja sad nekoga zguzitiOikamid je napisao/la:Po ovoj simulaciji Memphis ako ne završi u top4 **** me slobodno
mnogo je talentovaniji, zion je samo nahajpan jer je fizicki napredniji pa se cini da je lenbron... sve njegove mane ce isplivati kad dodje igrati sa velikim, prvenstveno nedostatak suta (see: ben simmons)Epidaurus je napisao/la:I da smo prvi pick dobili on bi mi bio favorit. Mislim da ce bit bolji igrac od Ziona.KK_Bosna je napisao/la:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.