FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

make
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la make » 29 sep 2010, 12:02

Phill Jackson je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ocekujem sutra neku tvrdocu,po meni najrealnije 1-1...a kad bi vas klepili :?
ne nasmijavaj nas,zar je tolko tesko priznat da ljudi imaju ubjedljivo najjaci tim u ligi i prejakog trenera,il opet mozda racunas na dobijanje penala,prosle sezone dvocifren broj penala,a ove vec 5,6..mislim da ste oborili slavijin rekord

a vas cemo u subotu da klepimo ;)
polahko doci ce te i vi na red...

da ne kvarim ljudima temu... kakvo je vrijeme u Banja Luci :D
Por que ? Por que somos los mejores...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 29 sep 2010, 12:07

make je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ocekujem sutra neku tvrdocu,po meni najrealnije 1-1...a kad bi vas klepili :?
ne nasmijavaj nas,zar je tolko tesko priznat da ljudi imaju ubjedljivo najjaci tim u ligi i prejakog trenera,il opet mozda racunas na dobijanje penala,prosle sezone dvocifren broj penala,a ove vec 5,6..mislim da ste oborili slavijin rekord

a vas cemo u subotu da klepimo ;)
polahko doci ce te i vi na red...

da ne kvarim ljudima temu... kakvo je vrijeme u Banja Luci :D
normalno da cete dobit kad vam se u svakoj tekmi penal svira,mi u zadnjih 20 tekmi samo 2 penala dobili,a vi u ovih 8 kola 5,6..trebam li jos spomenut da nam je cist go ponisten kad ste 1-0 na bilinom dobili i da vam je vukasovic nenormalno navlacio,tolko od mene..ne citirajte me bezveze,necu odgovarat..mene bi stid bilo izvlacit se i glumit neko cvijece kad svako ziv vidi kako vam se sudi,niko nije corav
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 12:12

Nemoj se ti toliko opterecevati sa Željom pa ti nece niko ni odgovarati.
Druga stvar, kako ce vam svirati penale kad centra ne možete preci?? ne možete sve ukupno više od 2-3 puta u cijeloj utakmicu uopšte u prilici da imate penala dok Željo non stop napada protivnika i mota se oko gola protivnickog.
Živiš u nekoj napacenoj prošlosti, pišeš o Vukasoviću iz prošle godine...koga ba to zanima, to je iza nas odavno.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 29 sep 2010, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 29 sep 2010, 12:13

... kakvo je vrijeme u Banja Luci :D[/quote]
Por que ? Por que somos los mejores...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 29 sep 2010, 12:15

Mandrak je napisao/la:Nemoj se ti toliko opterecevati sa Željom pa ti nece niko ni odgovarati.
Druga stvar, kako ce vam svirati penale kad centra ne možete preci?? ne možete sve ukupno više od 2-3 puta u cijeloj utakmicu uopšte u prilici da imate penala dok Željo non stop napada protivnika i mota se oko gola protivnickog.
Živiš u nekoj napacenoj prošlosti, pišeš o Vukasoviću iz prošle godine...koga ba to zanima, to je iza nas odavno.
vidilo se protiv sirokog kako vi napadate pogotovo prvo polu vrijeme niste sredine presli :D :D ......izvinjavam se navijacima borca

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 29 sep 2010, 12:24

U strahu su velike oci ,prvi put vidim kako Amar kaze "vidjecemo ko je bolji"i tacno se vidi da je Amar u panici od ispadanja iz Kup-a od Borca,jer Amar je svjestan da ispadanjem iz Kup-u, Zeljo dobija veliki pritisak a i on licno,te ce se morati vaditi u prvenstvu, gdje mora biti među tri (3) ekipe da bi se docepao Evrope, sto ce biti jako,jako tesko! :idea:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 sep 2010, 12:37

ekii je napisao/la:U strahu su velike oci ,prvi put vidim kako Amar kaze "vidjecemo ko je bolji"i tacno se vidi da je Amar u panici od ispadanja iz Kup-a od Borca,jer Amar je svjestan da ispadanjem iz Kup-u, Zeljo dobija veliki pritisak a i on licno,te ce se morati vaditi u prvenstvu, gdje mora biti među tri (3) ekipe da bi se docepao Evrope, sto ce biti jako,jako tesko! :idea:
Navijac Sarajeva na temi o Borcu analizira trenera Zelje.

Neprocjenjivo .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 29 sep 2010, 12:47

ekii je napisao/la:U strahu su velike oci ,prvi put vidim kako Amar kaze "vidjecemo ko je bolji"i tacno se vidi da je Amar u panici od ispadanja iz Kup-a od Borca,jer Amar je svjestan da ispadanjem iz Kup-u, Zeljo dobija veliki pritisak a i on licno,te ce se morati vaditi u prvenstvu, gdje mora biti među tri (3) ekipe da bi se docepao Evrope, sto ce biti jako,jako tesko! :idea:
Pa šta i da ispadnemo. Onda svom snagom na prvenstvo navaliti. Da nam to divovi nisu slučajno konkurent? Pa valjda je logika da je teže igrati na oba fronta nego na jednom. Mi smo već među tri i tu nema zime.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 29 sep 2010, 13:12

krenuli su se tjesiti...postaju svjesni sta ih ceka :D
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 29 sep 2010, 13:24

blrs je napisao/la:krenuli su se tjesiti...postaju svjesni sta ih ceka :D

Ha,ha samo je problem sto lazu sami sebe!! :mrgreen:

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 29 sep 2010, 13:49

zlaya_tm87 je napisao/la:kakvo je vrijeme u BL?
Neću da ti kažem, raspričaćeš se :D Hladno i oblačno, jutros je bio nekakav pokušaj kiše ali kratko. Nadam se da neće padati do kraja utakmice a poslije nek pada ako mora.

killer3
Kontakt:

Post Postao/la killer3 » 29 sep 2010, 15:31

kolko je ulaz danas ?

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 29 sep 2010, 16:26

vidjeti ovog pacenika kako trazi utjehu u porazu zelje je neprocjenivo :mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 16:27

Cuspajz je napisao/la:
vidjeti ovog pacenika kako trazi utjehu u porazu zelje je neprocjenivo :mrgreen:
Ma stipu papka ekiia, vidiš da je obolio teško.

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 29 sep 2010, 17:52

koliko ja cjena ulaznica na vasem stadionu posto gledajucci sada tekmu vidim da ima dosta raje napoljuu i gleda preko zidica nekih

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 29 sep 2010, 18:46

ej moje pticice drage vi ste obicni cetnici a ne navijaci **** vam pleme
51%--------49%

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 29 sep 2010, 18:56

aleksandar_veliki je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:ej moje pticice drage vi ste obicni cetnici a ne navijaci **** vam pleme
Molim bez vrijeđanja. Svako sam o sebi govori.
aaa brate shvati ba dodzu ti neces nista da pjevas nacionalisticko da sve bude ok da niko ne bude uvrijedzen a cim odes negdje jebu ti sve zivo balijsko turcinsko muslimansko ba to je ogromna mrznja gdje god da odesss.

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 29 sep 2010, 19:00

Jos jednom ste dokazali ko ste Lesinari! Prvo ne kontate da u vasoj ekipi ima Muslimana ili kako vi to zovete turcinima?
Hala Madrid!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 29 sep 2010, 19:09

Jeste smijesni, boli njih briga ba sta Vi pisete . . . Ionako nikog odje nema od likova koji su to pjevali, oni bojkotuju ovaj forum . . . Valjda vam je sad sve jasno, vuk dlaku mijenja ali cud nikad ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.