Dobro bi i njemu dosla posudba u Zadar, ne jos ali za godinu dvije.remA1 je napisao/la:Dok nije otišao u NBA sa Jusufom sam bio u kontaktu. Ne želim da ispadne da tražim dlaku u jajetu, ali ni odnos između njega i Repeše nije baš blistao i ne može se reći da mu Cedevita nije naštetila. Da Juka nije otišao na pozajmicu u Zadar i da nije dobio priliku od Nazora teško bi ga sada gledali u najjačoj ligi svijeta jer bi se vjerovatno još uvijek "vukao" u Cedeviti u kojoj bi dobijao priliku sa klupe i time bi njegova karijera bila "usporena" za najmanje jednu sezonu. Slažem se s tim da sve ovisi od trenera, ali Cedevita mi nimalo nije primamljiva što se tiče mlađih igrača (ponavljam, naročito ovih koji nisu Hrvati). Volio bih da griješim, ali teško će Musa dobiti priliku u prvom timu Cedevite u skorije vrijeme...dubrovnik je napisao/la: Nisam kosarkaski bas najpismeniji i komentiram vise iz perspektive covjeka koji samo gleda kosarku. Ipak nisam primjetio da je Cedevita nastetila Nurkicu. To je po meni ipak samo do trenera koji trenutno vodi klub. Evo dovedi Nazora u Cedevitu i imas potpuno drugu trenersku i klupsku logiku. Vidim da znas puno vise od mene pa bi volio cuti tvoje vidjenje ovoga.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- ASD
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Musi bi fantasticno dosla posudba u Zadar jer svi znamo kakvi su Zadrani sto se tice kosarke i da oni imaju taj neki poseban "smek". Za Jukin napredak je vazniji Zadar nego Cedevita jer su mu tamo ukazali na nedostatke i usmjerili ga na pravi put.
Prvo da se plasiramo na SP ali kako idu pravila za godine. Moze li neko od ovih 98 igrati, npr. Gegic ili Antunovic ili ima neki datum do kojeg mora biti rodjen. Moze neko ovo objasniti.
Na U17 svjetskom prvenstvu mogu igrati samo igraci koji su rodjeni 1.1.1999. godine dakle nece moci igrati Gegic ili Antunovic. Okosnica naseg tima na tom prvenstvu (naravno, ako isto izborimo) bi bila ista kao na ovom Eurobasketu do 16 godina. Eventualno bi mogli dodati jos kojeg igraca ako bi KSBiH uspio nekoga jos dogovoriti (Radnocic mozda)Ziggs je napisao/la:Prvo da se plasiramo na SP ali kako idu pravila za godine. Moze li neko od ovih 98 igrati, npr. Gegic ili Antunovic ili ima neki datum do kojeg mora biti rodjen. Moze neko ovo objasniti.
Danas igramo sa Svabama!
Jedva cekam tekmu, mislim da cemo ih bez vecih problema dobit.
Dosta se popravila igra izmedju Camprare i Muse.
Campara u je sustini bek-suter u tjelu jednog playmakera. Cim Musa preuzme loptu i organizira napad, odmah vuce 2 igraca na sebe i stvori tako otvoren sut za Camparu.
Mislim da ce to uz dobro odbranu bit kljuc danas.
Jedva cekam tekmu, mislim da cemo ih bez vecih problema dobit.
Dosta se popravila igra izmedju Camprare i Muse.
Campara u je sustini bek-suter u tjelu jednog playmakera. Cim Musa preuzme loptu i organizira napad, odmah vuce 2 igraca na sebe i stvori tako otvoren sut za Camparu.
Mislim da ce to uz dobro odbranu bit kljuc danas.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Bassha je napisao/la:
![]()
![]()
Oplakah na Kommentar za Djakovica
Samo bez vecih oscilacija u igri i nebi trebalo biti problema
Jel opet gledamo preko one stranice ili ce i dalje biti prijenos na youtube?
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Podrska seniorskih reprezentacija nasim U16 reprezentativcima. Svaka cast!!!!
BosnaE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na YT:geoxx je napisao/la:Jel opet gledamo preko one stranice ili ce i dalje biti prijenos na youtube?
[youtube][/youtube]
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
newton_heath_lyr je napisao/la:Podrska seniorskih reprezentacija nasim U16 reprezentativcima. Svaka cast!!!!
gdje brate?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Na fejsu imaš na ksbih. Svi zajedno se slikali i muški a i ženska reprezentacija takodje poželjela sreću zmajicima.Volvic je napisao/la:newton_heath_lyr je napisao/la:Podrska seniorskih reprezentacija nasim U16 reprezentativcima. Svaka cast!!!!
gdje brate?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Tracy3McGrady je napisao/la:Na fejsu imaš na ksbih. Svi zajedno se slikali i muški a i ženska reprezentacija takodje poželjela sreću zmajicima.Volvic je napisao/la:newton_heath_lyr je napisao/la:Podrska seniorskih reprezentacija nasim U16 reprezentativcima. Svaka cast!!!!
gdje brate?
Merci, Tracy.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nekako navijam u ovom mecu za Spaniju, jer onda u slucaju nedo Bog poraza, mozemo i sa sestim mjestom na SP.
Mada gledajmo pozitivno i pripremimo se na pobjedu protiv Nijemaca.
Mada gledajmo pozitivno i pripremimo se na pobjedu protiv Nijemaca.
BosnaE
- BernardBarnjak
- Kontakt:
u koliko je sati utakmica? hoce li biti na yt?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Zipa grka dali 9 poena za poluvrijeme

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.