FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
užasno ste dosadni sa naduravanjem o tome ko gdje piše i ko je kome nabio kompleks.
ja ću početi banovati trollove. tj. one koji temu odvlače u pogrešnom pravcu (bez obzira za koga navijali).
osobe koje pišu o pisanju na forumu su trollovi.
tema je FK Sarajevo, ko nema ništa da napiše o ovom klubu neka ne piše na ovoj temi.
ja ću početi banovati trollove. tj. one koji temu odvlače u pogrešnom pravcu (bez obzira za koga navijali).
osobe koje pišu o pisanju na forumu su trollovi.
tema je FK Sarajevo, ko nema ništa da napiše o ovom klubu neka ne piše na ovoj temi.
Ja ti mogu samo ovo reci da moj klub igra u ligi sampiona nebi me toliko interresovalo sta se desava u drugom klubu (govorim o nekim internim stvarima) al ne tolika najezda vas komsinica na ovoj temi o tome sta je blekic reko ,kakav je on lopov, kako ovo kako ono,da se fakat zapitam odukud tolika zabrinutost vas za nas, na kraju krajeva nas problem nasa stvarBaja_Zvjerka je napisao/la:Nadjes li mi 800 stranica o FKS na nasoj temi, a da nisu vasi nesto rekli, nego da smo mi poceli tek onako bicu tvoj rob do kraja zivota..![]()
Ne pricaj molim te bezveze..
FORZA ZELJO
P.S. Odbrojavanje, ko sta jede, itd. nije nikakvo spominjanje FKS, to se vas ne tice..![]()
Ne pricamo o kvalitetu foruma, nego koliko ste optereceni poredjenjem sa nama..

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
O čemu ti pričaš. Mi raspravljamo o našim pojačanjima, i imamo se pravo nadati, a i vjerovati da su to kvalitetna pojačanja, jer to je naša stvar i naš klub. Ne pametuj previše, ovdje niko nije rekao da će Željo propasti, pronađi mi taj post, prelistaj stranice, pa vidi o čemu se rasprava vodi i ko dolazi na ovu temu da postavlja članke vezane za upravu FK Sarajeva, gdje se spominje raskol u našem klubu i iznose razne gluposti. Vi ste ti koji tražite dlaku u jajetu u svemu ovome. To što igrate ligu šampiona je razlog više da se veselite tome i pripremate se za tu utakmicu, a ne da pametujete na našoj temi i da se radujete svakom negativnom članku sa nekog portala gdje se spominje naš klub. Kažem radujete, jer vidi se koliko je puta zalijepljen ovaj tekst sa Sportin.ba. Da su kojim slučajem bile pohvale za naš klub i ono što je nova uprava uradila za sedmicu-dvije čisto sumnjam da bi neko vaš stavljao te tekstove na našu temu. U svakom slučaju, sretno u utakmici sa Hapoelom i pamet u glavu !Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji ste vi svi pacenici. Pa vi izgleda nemate pametnija posla nego pricati da zelite da vam bude bolje nego Zelji sada, a nemate pojma ni kako je, ni sta je. Nije ni pocela sezone vi znate da cemo mi propasti, da smo odradili samo kratkotrajan uspjeh, tj. kupili titulu. Samo se poredite sa nasim pojacanjima koja su prva stigla jer igramo ligu sampiona, i govorite kako su nasi losi, kako to nisu pojacanja, itd.
Ohanite ba malo.
DaBogda se borili sa Travnikom za opstanak, kad tako pricate.
Je*o me svak' ako se na Zeljinoj temi i 10% prica o vasem Sarajevu kao ovdje o Zelji, a samo zato jer vi pacenici spomenete nas klub, onda se ukljuce i clanovi sa naseg foruma jer odgovaraju na vase provokacije.
Jedva cekam to 11.kolo, da zacepite i oko Zebe, i Amara, svega..![]()
![]()
Pozz pitari
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ja se osjecam prozvanim sto sam postavio taj clanak , postavio sam clanak jer je tema FK Sarajevo a clanak se tice direktno FK Sarajevo , ja nisam aludirao na to da je taj clanak tacan , druga je stvar ako vi zelite da vam se stavljaju clanci koji govore samo pozitivnoformance je napisao/la:O čemu ti pričaš. Mi raspravljamo o našim pojačanjima, i imamo se pravo nadati, a i vjerovati da su to kvalitetna pojačanja, jer to je naša stvar i naš klub. Ne pametuj previše, ovdje niko nije rekao da će Željo propasti, pronađi mi taj post, prelistaj stranice, pa vidi o čemu se rasprava vodi i ko dolazi na ovu temu da postavlja članke vezane za upravu FK Sarajeva, gdje se spominje raskol u našem klubu i iznose razne gluposti. Vi ste ti koji tražite dlaku u jajetu u svemu ovome. To što igrate ligu šampiona je razlog više da se veselite tome i pripremate se za tu utakmicu, a ne da pametujete na našoj temi i da se radujete svakom negativnom članku sa nekog portala gdje se spominje naš klub. Kažem radujete, jer vidi se koliko je puta zalijepljen ovaj tekst sa ****. Da su kojim slučajem bile pohvale za naš klub i ono što je nova uprava uradila za sedmicu-dvije čisto sumnjam da bi neko vaš stavljao te tekstove na našu temu. U svakom slučaju, sretno u utakmici sa Hapoelom i pamet u glavu !Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji ste vi svi pacenici. Pa vi izgleda nemate pametnija posla nego pricati da zelite da vam bude bolje nego Zelji sada, a nemate pojma ni kako je, ni sta je. Nije ni pocela sezone vi znate da cemo mi propasti, da smo odradili samo kratkotrajan uspjeh, tj. kupili titulu. Samo se poredite sa nasim pojacanjima koja su prva stigla jer igramo ligu sampiona, i govorite kako su nasi losi, kako to nisu pojacanja, itd.
Ohanite ba malo.
DaBogda se borili sa Travnikom za opstanak, kad tako pricate.
Je*o me svak' ako se na Zeljinoj temi i 10% prica o vasem Sarajevu kao ovdje o Zelji, a samo zato jer vi pacenici spomenete nas klub, onda se ukljuce i clanovi sa naseg foruma jer odgovaraju na vase provokacije.
Jedva cekam to 11.kolo, da zacepite i oko Zebe, i Amara, svega..![]()
![]()
Pozz pitari

Nije fazon sto si ga ti stavio ili bilo ko fazon je sto se duplirao toliko puta,ti si ga stavio prvi i to je sasvim normalno ti si procitao text radi se o Sarajevu postavio normlna stvar,ali poslije tebe je uletio jos 5 ljudi koji ne navijaju za Sarajevo i postavilo taj isti clanak,cak i ovaj maloprije postavi i kad mu se obrisalo pita se pa o cemu se radi spominju se kompleksi neki itd...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
al fazon je sto se cesto spominju ti neki kompleksi kao neki argument , i meni ne smeta kad na nasu ili vasu temu dodju provokatori koji imaju inteligencije pa zele da ga spuste jedni drugima , problem je sto vecina provokatora na ovom forumu ima veoma malo godina i onda su meni te provokacije veoma smjesne , al ne mogu da vjerujem da se neki ozbiljniji forumasi hvataju za te provokacije , umjesto da ih ignorisu.miky_hz je napisao/la:Nije fazon sto si ga ti stavio,ti si ga stavio prvi i to je sasvim normalno,ali poslije tebe je uletio jos 5 ljudi koji ne navijaju za Sarajevo i postavilo taj isti clanak,cak i ovaj maloprije postavi i kad mu se obrisalo pita se pa o cemu se radi spominju se kompleksi neki itd...
kad je izasao klip kako nasi igraci dohvacaju loptu dosta forumasa koji navijaju za sarajevo su provocirali i podsmijavali se tome.
tako da nije problem do provokatora vec do vas i nas koji odgovaraju na postove tih provokatora umjesto da ih ignorisu , al u onom postu ispade da sam ja postavio clanak da nekog isprovociram , postavio sam clanak cisto informativno jer se tice vaseg kluba
To je to. Da su bile neke pohvale na račun našeg kluba, ne bi se oni toliko mučili da postavljaju takve članke, ali čim se spominje sve najgore, red je da se nalijepi po 5 puta. @ lottdogg, ništa tebi lično, jednom nalijepiti je dovoljno, zbog toga se večinom i odnosio moj prijašnji post i ovaj sada !miky_hz je napisao/la:Nije fazon sto si ga ti stavio ili bilo ko fazon je sto se duplirao toliko puta,ti si ga stavio prvi i to je sasvim normalno ti si procitao text radi se o Sarajevu postavio normlna stvar,ali poslije tebe je uletio jos 5 ljudi koji ne navijaju za Sarajevo i postavilo taj isti clanak,cak i ovaj maloprije postavi i kad mu se obrisalo pita se pa o cemu se radi spominju se kompleksi neki itd...
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
znali ko kako teku pripreme ,imali kakvih slika?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Ne nasjedajte na njihove provokacije,moraju pisati o nama kad su se predali i prije utakmice sa Hapoelom.Nek kažu ako su se pojačali za LP.Ušla im voda u uši,starh vas Sarajeva kokice,a?
et o ovome ja prica samo sto se smiri situacija oko jedne diskusije nadje se neko da napise kontra provokaciju i onda ovako u nedogledpitar-istok je napisao/la:Ne nasjedajte na njihove provokacije,moraju pisati o nama kad su se predali i prije utakmice sa Hapoelom.Nek kažu ako su se pojačali za LP.Ušla im voda u uši,starh vas Sarajeva kokice,a?

Blekić se dotakao Želje u svom prvom intervjuu, pametnom dosta...
Poručio bih svojim prijateljima iz “Želje” da nas neće gledati u leđa nego u pete.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
blekicu jesi to tipitar-istok je napisao/la:Ne nasjedajte na njihove provokacije,moraju pisati o nama kad su se predali i prije utakmice sa Hapoelom.Nek kažu ako su se pojačali za LP.Ušla im voda u uši,starh vas Sarajeva kokice,a?

Blekic ima pametnijeg posla od cavrljanja sa djecom kao sto si ti.Cuspajz je napisao/la:blekicu jesi to tipitar-istok je napisao/la:Ne nasjedajte na njihove provokacije,moraju pisati o nama kad su se predali i prije utakmice sa Hapoelom.Nek kažu ako su se pojačali za LP.Ušla im voda u uši,starh vas Sarajeva kokice,a?
prebaci na CN ima dobar crtic

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Dobro napredujete svaka cast,ali mi je samo jedne stvari zao sto vas vazda u klubu zapadnu papci i kompleksasi?
Nije provokacija ovo ozbiljno pitam.I zelim da vam cestitam na dovodenju pojacanja i veoma brzom napredovanju vidimo se na vrhu
Nije kriza 5 mjesto ali je nezahvalno

Nije provokacija ovo ozbiljno pitam.I zelim da vam cestitam na dovodenju pojacanja i veoma brzom napredovanju vidimo se na vrhu

svoj ti pos'o !
mozda za vas nije kriza jer ste zadnjih godina znali biti i ispod 5 mjesta,ali u neku ruku ovo 5 mjesto je dobro doslo jer uspjeli smo koliko toliko dobiti novu upravu,ulaskom u evropu samo bi dali alibi staroj da ostaneGrbavica moj zivot je napisao/la:Dobro napredujete svaka cast,ali mi je samo jedne stvari zao sto vas vazda u klubu zapadnu papci i kompleksasi?![]()
![]()
Nije provokacija ovo ozbiljno pitam.I zelim da vam cestitam na dovodenju pojacanja i veoma brzom napredovanju vidimo se na vrhu![]()
![]()

1.RES,NON VERBAHairlija je napisao/la:mozda za vas nije kriza jer ste zadnjih godina znali biti i ispod 5 mjesta,ali u neku ruku ovo 5 mjesto je dobro doslo jer uspjeli smo koliko toliko dobiti novu upravu,ulaskom u evropu samo bi dali alibi staroj da ostaneGrbavica moj zivot je napisao/la:Dobro napredujete svaka cast,ali mi je samo jedne stvari zao sto vas vazda u klubu zapadnu papci i kompleksasi?![]()
![]()
Nije provokacija ovo ozbiljno pitam.I zelim da vam cestitam na dovodenju pojacanja i veoma brzom napredovanju vidimo se na vrhu![]()
![]()
2.SE IPSUM VINCERE,PULCHERRIMA RES EST
sta je pisac htio reci 

Bilo bi bolan dobro,ako g.Gracic zeli da nam otkrije recept za pronalazenje mladih nogometasa.Jer u najskorije vreme ce praviti odlicne transfere.Cujem po carsiji da placa jako dobro skaute koji rade za njega po srbiji,makedoniji i da ce njegova skauting sluzba odlicno radi.Olimpik ce biti iznenađenje u sampionatuHairlija je napisao/la:sta je pisac htio reci
-
- Kontakt:
Daj Hairlija ne pametuj!Čuj Blekić Nam je okupacija,ma ko je taj Blekić Titati!?Evo ja pratim dešavanja u malo boljim klubovima Pl,jer me ne interesuju Laktaši,Travnik,Drina itd.,ali fakat znam ko je Varešanović,Bašić ili Prljača(Olimpik)nekada mu otac igrao za Sarajevo,a on nešto kratko branio,ali ti GARANTUJEM da 80% pitara nije čulo za njega,dok se nije pojavio kao trener golmana!Isto ti je i sa Blekićem.Poredaj 10 navijača Sarajeva od 16 do 70 godina,te ih upitaj znaju li ko je Blekić?"Možda"2-3 i to malo upučenija starija navijača,ostali pojma nemaju,a to ti dođe20-30% znanja o Blekiću.Pozdrav iskrenim navijačima i mojim prijateljima pitarima.Hairlija je napisao/la:@otpravniku vozova
Ako si optimista idi i slavi sa svojima,sta ovdje dolazis i hvalis se sa tim,iskreno boli me briga za vas i vaseg brku!
Ovih dana Zijad Blekic i Sarajevo vam je jedina okupacija,umjesto da gledate svoju avliju i brinete o hapoelu,generalnom sponzoru,podjeli plata itd...
Mi ocekujemo titulu i konacno se pocelo profesionalno da radi u klubu! Ljubomorne duse mogu da nam puse!
Sampion u inat svima!
Blekic je vlasnik tvrtke Eurohaus,vjerni navijac Sarajeva,svaki utakmicu je sjedio u lozi i ako nije bio presjednikazlaja-73TM87 je napisao/la:Daj Hairlija ne pametuj!Čuj Blekić Nam je okupacija,ma ko je taj Blekić Titati!?Evo ja pratim dešavanja u malo boljim klubovima Pl,jer me ne interesuju Laktaši,Travnik,Drina itd.,ali fakat znam ko je Varešanović,Bašić ili Prljača(Olimpik)nekada mu otac igrao za Sarajevo,a on nešto kratko branio,ali ti GARANTUJEM da 80% pitara nije čulo za njega,dok se nije pojavio kao trener golmana!Isto ti je i sa Blekićem.Poredaj 10 navijača Sarajeva od 16 do 70 godina,te ih upitaj znaju li ko je Blekić?"Možda"2-3 i to malo upučenija starija navijača,ostali pojma nemaju,a to ti dođe20-30% znanja o Blekiću.Pozdrav iskrenim navijačima i mojim prijateljima pitarima.Hairlija je napisao/la:@otpravniku vozova
Ako si optimista idi i slavi sa svojima,sta ovdje dolazis i hvalis se sa tim,iskreno boli me briga za vas i vaseg brku!
Ovih dana Zijad Blekic i Sarajevo vam je jedina okupacija,umjesto da gledate svoju avliju i brinete o hapoelu,generalnom sponzoru,podjeli plata itd...
Mi ocekujemo titulu i konacno se pocelo profesionalno da radi u klubu! Ljubomorne duse mogu da nam puse!
Sampion u inat svima!
Kao je vama Zujo "zakletva"tako je i nama Blekic,tako da ostalo sigurno razumijes,o jos pogledaj dodjem li ja kad na vasu temu da pratim posao Zuje,Osima i ostalih
Uistinu me neznaimate

PS:danas prijateljska sa Sleven Belupom u 18:00,nadam se da ce Mirza pruziti sansu juniorima da vidimo kako oni stoje,nisu djaba osvojili duplu krunu