Bez da nipodostavam vas uspjeh u KL, jednostavno nije tacno sto pricas. Borac jeste karrina oduvijek, ali i mi i kone bi davno igrali KL da je prije bio ovakav sistem kvalifikacija.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
Dalje, jedni grade stadion, a i drugi se micu s mrtve tocke i zele pravit novu tribinu. Dakle pare idu onima koji rade, a ne onima koji pricaju u prazno iz godine u godinu
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Neka se uvede zakon o sportu, ne znam u cemu je problem, i neka svako trazi svoje mjesto na trzistu, i neka sami onda odluce hoce li investitora, partnera, hoce li navijaci da im finansiraju klub ili kako zele. Ali drzavna kasa bi trebala da bude zatvorena kao na Zapadu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:59Nema Covic ni za sebe dovoljno, nemoj zajebavat sadHansestadt je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:58Neka Covic ili onaj coro chifutski da iz svog dzepa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
Dalje, jedni grade stadion, a i drugi se micu s mrtve tocke i zele pravit novu tribinu. Dakle pare idu onima koji rade, a ne onima koji pricaju u prazno iz godine u godinu
tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
E zbog ovog komentara ces sa mnom ces na stari most, ne smije te niko ruzno pogledat <3tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
-
- Kontakt:
Ispade da ti nastupe BH klubova u Europi pratiš od 2021.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
-
- Kontakt:
Cifko,nesto si pomijesao. Sarajevo je igralo LP play off za ulazak u grupe, i najvise playoffova u ovoj drzavi pa ni tad a ni sad nismo dobili ni priblizno. Dalje Sarajevo za razliku od vas placa porez i ne krade drzavu,pogledas samo koeficjent u evropi Sarajeva mozda nesto i skontas. Da ti objasnim,jednog osnova nema da dobiju vise od nas tj da mi ne dobijemo nista. Za razliku od oba ta kluba sampioni smo i bivse Yuge visetruki a i ove zemlje ukratko institucija. Zanimljivo politicki isprdci vole cesto reci da smo mi politicki i rezimski klub,sta ti je reci ironija i licemjerstvo. Od vas su svakako vise zasluzi,bolje da su im 3 mil dali jer ste svakako sve pokrali sto se moglo pokrasti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:59Nema Covic ni za sebe dovoljno, nemoj zajebavat sadHansestadt je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:58Neka Covic ili onaj coro chifutski da iz svog dzepa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
-
- Kontakt:
Zato jer mu je tim u tim godinama ispadao u prvim pretkolima.Kenozoik87 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:17Ispade da ti nastupe BH klubova u Europi pratiš od 2021.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
-
- Kontakt:
2. i 3. pretkolo Konferencijske lige > 4 x play off Europa lige
-
- Kontakt:
Mi smo igrali play off sa Dinamom Kiev za ulazak u grupe LPKenozoik87 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:232. i 3. pretkolo Konferencijske lige > 4 x play off Europa lige
-
- Kontakt:
Mislim da je bespotrebno komentarisati posljeratne uspjehe bh klubova. Zrinjski je dogurao najdalje do grupne faze odigrao najvise utakmica i to je najveci uspjeh dok je Velez izbacio najveci klub atenski AEK. Ostalo je sve mokrenje uz vjetar 

-
- Kontakt:
Vidis ovo ti je licemjerstvo,jelde razlika je kad vam navijac Sarajeva nesto kaze za drugu ligu jer smo jednom bili u nizoj ligi,nego navijac Veleza drugoligasa? Ovo sto se tjesi da ce grabit iz budzeta nek se tjesi samo,dok krepa fosil Niksic Pitari su sve preuzeli,bice im bolno vjeruj mi. Inace oni su ugaseni od nastanka samo im niko javio nije.bagniadiluca je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:57VažiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:52Ma kakvi stadion ce se kompletirati za plafon dvije godine. 2037 se samo mozemo sjecati ugasenog Sarajeva i lopovskog Borca koji ce igrati pretpostavljam nizu ligu po obicajubagniadiluca je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:462037 godina Gospodnja - Velež milione iz budzeta i dalje troši samo na izgradnju stadiona![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda 2037 zamjenimo stolice taman ce vrijeme biti. Zagrabit iz budzeta za najskuplje![]()
![]()
![]()
Nadam se da ćete do tada u toj konkurenciji bez Sarajeva i Borca uspjeti uzeti titulu i postati jedan od najuspješnijih klubova u jugozapadnoj evropi, a Bogami i šire
![]()
-
- Kontakt:
Jeste, nakon što smo ispali igrali smo play off protiv Basela za tadašnji Kup UEFA (danas Europa Liga). U toj jednoj sezoni 2 play offa i još + 3 (Cluj, Borussia i Celtic). Da je Konferencijska liga postojala godinu dana ranije igrali bi i mi grupe Konferencija, ali to je u domenu ŠBB KBBmosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:25Mi smo igrali play off sa Dinamom Kiev za ulazak u grupe LPKenozoik87 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:232. i 3. pretkolo Konferencijske lige > 4 x play off Europa lige
Treći ste završili ne zbog zadnjeg kola većMocMahale444 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:12Poslije tog se desio zastoj na putuAnex je napisao/la: ↑10 jan 2024, 10:39I posle toga se raspadaMocMahale444 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 01:30
Zadnji tim koji je uvalio FKs pet(5) komada?
Znas li slucajno![]()
![]()
![]()
Hej ali zamisli vi puni ko brod jaro i zavrsite na 4 pozicijineki se pravdaju “pomogli” smo Igmanu, aha znaci opet stara taktika i vas lopovluk. Cc jos vas Torpedo šutne ko kakvu kuju. Sramota gurabije mi.
Mi naravno za kifle nemamo ali zavrsimo 3, idemo šamaramo Minsk ko da su nam duzni nesto.
Neftci gurbeti pa s njima smo odigrali kuci sasvim solidno i taj peh u zadnjoj minuti. Onda jbga preumorni od puta i slabe organizacije, nazalost izgubimo u gostima.
što vam je većina konkurencije pola ili više utakmica igralo na zamjenskim terenima a vi ste sve domaće igrali na Grbavici i nije cijeli život spao u poraz od Torpeda mi idemo dalje i rastemo u svim segmentima
-
- Kontakt:
Jeste,vidi vas se na koeficjentu sve. Play off LP,play of EL vise puta,protiv Cluja milimetar za grupe,raduj se jos malo tituli treceg mjesta na polusezonu. Cudo jos titule prvaka,sampiona kako ti je lakse nisi spomenuo hahahah. Lijepo je vidjet kako te dresiraju ovi iz Zapadnog Mostara,mada naucili ste na to.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:28Mislim da je bespotrebno komentarisati posljeratne uspjehe bh klubova. Zrinjski je dogurao najdalje do grupne faze odigrao najvise utakmica i to je najveci uspjeh dok je Velez izbacio najveci klub atenski AEK. Ostalo je sve mokrenje uz vjetar![]()
-
- Kontakt:
Super, odlicno i drago mi je da su obadva kluba fino prezentirali nasu drazvu i ligu. Bas mi je drago. Samo to nebi trebalo da ima bilo kakve veze sa parama iz drzavne kase.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:28Mislim da je bespotrebno komentarisati posljeratne uspjehe bh klubova. Zrinjski je dogurao najdalje do grupne faze odigrao najvise utakmica i to je najveci uspjeh dok je Velez izbacio najveci klub atenski AEK. Ostalo je sve mokrenje uz vjetar![]()
Pa čemu je to AEK veći klub od Genka?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:28Mislim da je bespotrebno komentarisati posljeratne uspjehe bh klubova. Zrinjski je dogurao najdalje do grupne faze odigrao najvise utakmica i to je najveci uspjeh dok je Velez izbacio najveci klub atenski AEK. Ostalo je sve mokrenje uz vjetar![]()
- BordoBBoja
- Kontakt:
Jel to plodjeni jos zive na racunu onog nekog grckog kluba
Kao prvo, Sarajevo neće otpasti. Možeš samo sanjati i laprdati svoje standardne gluposti po forumu. Posljednjih par godina smo loši u Europi i to je tako, ali ti namjerno zaobilaziš pojedine stvari koje nama idu na ruku. Navedeš samo ono što ti se sviđa. Pa ne može tako.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
Kao drugo, vama ne bi trebalo dati ni 1 KM obzirom da za vas ne postoji država BiH i za vas je Zrinjski predstavnik Hrvatske.

Reci mi zašto bi neko dobio pare od države, ako za njega ta država ne postoji i ako smatra da je njegov klub predstavnik druge države?

Zašto Zrinjski ne zatraži pomoć od Hrvatske?
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 10 jan 2024, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To su pare koje idu za izgradnju tribine nama za zavrsetak juzne njima za stajanje. U druge svrhe se ne mogu koristiti jer su za to namjenjene i po defaultu ide tender. Kralju zasto pjenite toliko drzava napravila Grbavicu Zetru i arenu u Zenici renovirala Kosevo Bilino Skenderiju. Zasto je problem da se ulozi u Mostarsku sportsku infrastrukturu pogotovo jer je Velez ostao bez icega a stadion pod BB star 50-60 godinaHansestadt je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:33Super, odlicno i drago mi je da su obadva kluba fino prezentirali nasu drazvu i ligu. Bas mi je drago. Samo to nebi trebalo da ima bilo kakve veze sa parama iz drzavne kase.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:28Mislim da je bespotrebno komentarisati posljeratne uspjehe bh klubova. Zrinjski je dogurao najdalje do grupne faze odigrao najvise utakmica i to je najveci uspjeh dok je Velez izbacio najveci klub atenski AEK. Ostalo je sve mokrenje uz vjetar![]()
Imamo najsmijesniji post u ovoj godiniAnex je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:36Pa čemu je to AEK veći klub od Genka?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:28Mislim da je bespotrebno komentarisati posljeratne uspjehe bh klubova. Zrinjski je dogurao najdalje do grupne faze odigrao najvise utakmica i to je najveci uspjeh dok je Velez izbacio najveci klub atenski AEK. Ostalo je sve mokrenje uz vjetar![]()
A tek je 10 Januar
Genk je mladji od pola forumasa ovdje

AEK je evropski gigant
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, denimen99, Jadnimi, jurisicduska, OsmanhodzicBuco, Semrush [Bot] i 40 gostiju.