Odovića dočekati aplauzom obavezno...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Oda je Željina legenda i jedan od najvećih tehničara koje je Željo imao. Podrška Odoviću se nameće kao obaveza.ipetm je napisao/la:Sve miriše na pobjedu...
Odovića dočekati aplauzom obavezno...
ipetm je napisao/la:Kako bi drugačije na ovoj temparatri...avlami97 je napisao/la:U utakmicu treba ući hladne glave i sa činjenicom da je Zvijezda dobra ekipa. Ne smije se nipošto potcijeniti i sa maksimalnim angažmanom, vjerujem u kantanje.
daj boze bit ce tesko u slucaju pobjede titula je jako blizubagrcavi je napisao/la:ipetm je napisao/la:Kako bi drugačije na ovoj temparatri...avlami97 je napisao/la:U utakmicu treba ući hladne glave i sa činjenicom da je Zvijezda dobra ekipa. Ne smije se nipošto potcijeniti i sa maksimalnim angažmanom, vjerujem u kantanje.hladno uzeti Zvijezdu danas
Sačekaj 12 kola, gdje si požurioCARSON je napisao/la:daj boze bit ce tesko u slucaju pobjede titula je jako blizubagrcavi je napisao/la:ipetm je napisao/la:
Kako bi drugačije na ovoj temparatri...hladno uzeti Zvijezdu danas
Prilicno dobar treba u prvih pola sata dati gol dok se moze igrati...nekako najveca prednost Zelje nad konkurentima je to sto nam ulica ne vodi klub...hamzaTM87 je napisao/la:U kakvom je stanju teren ?
Upravo tako.pile87 je napisao/la:Prilicno dobar treba u prvih pola sata dati gol dok se moze igrati...nekako najveca prednost Zelje nad konkurentima je to sto nam ulica ne vodi klub...hamzaTM87 je napisao/la:U kakvom je stanju teren ?
Moja greška ja gledap pregled programa na srpskoj Areni.Cautinho je napisao/la:Taman reklamiraju,nezna zasto ne bi prenosili.
Pozdrav, lijepo vrijeme utice na covjeka.Alipasino je napisao/la:Vozdra mladze i starije,plava nacijo.Po prvi put nakon dugo vremena optimista,neznam sto ali mi nesto govori da nakon ovog kola ide nabolje.Dakle pobjeda 2-0 pauza a onda forma se penje i zegamo ostale.
Kralju šahuAlipasino je napisao/la:Vozdra mladze i starije,plava nacijo.Po prvi put nakon dugo vremena optimista,neznam sto ali mi nesto govori da nakon ovog kola ide nabolje.Dakle pobjeda 2-0 pauza a onda forma se penje i zegamo ostale.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, F1921B, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrasno15, istokzeljo, Pablo11, PeppermintSA, perodeformero, Rule_hz, WeekendOffender, zeljovolimte i 144 gosta.