Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Ko kaže da će Sehicov klub ispast u drugoj lige? Za sad vodi 2-0 protiv glavnog konkurenta Bursaspor...
Sto bi se reklo propo ko

Sezona mu je definitivno propast ... sad mu valja promjenit klub, resetovat se i ljetne pripreme odradit ko zmaj ....
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Valjda ide u Njemačku ili Francusku. Tako se barem pričalo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Olympiacos i fener.... pa nije mogao makar pobuditi interes erzuma kada sehic ode
Dohako mu je onaj transfer u Chelsea, nazalost
Dje je??????
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Definitivno dok je Robert Prosinečki selektor Begović neće biti pozvan u reprezentaciju.
Definitivno je logično da ne dobija poziv sve dok ne bude stalno branio u nekoj ekipi, pa makar to bio GOŠK iz Gabele.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Nema sada osnove da se prigovara za Begovica, nadam se da ce isti standard vaziti i za druge.
Ljudi hoće od Begovića da mu repka bude menadžer i da ga nastupi u reprezentaciji prodaju u bolji klub i da mu revitaliziraju karijeru 

vi ko da ste prespavali zadnju godinu i ne znate sta se desavalo na relaciji prosinecki-begovic.
trenutno nepozivanje nema nikakve veze sa njegovim neigranjem u klubu, ne bi bio tu ni da brani u engleskoj.
kad je klub u pitanju, ovakav kakav jeste, sutra ce glatko naci klub bolji i vrijedniji od svih zajedno u kojima nam brani trojka u repki.
da je normalna situacija, kao sto nije, begovic na ovom spisku svakako ne bi trebao biti jer igrac sa tribina ne moze biti u repki, ali...
da nije normalno stanje ukazuje i izostanak prcica u odsustvu pjanica, momak bi trebao biti medju 25 igraca i sa pjanicem na spisku kad uzmes ko nam sve igra u repki... drugi primjer je vec opjevani hajrovic, kazu ne igra dovoljno....momak je igrao svaku bitnu tekmu dinama kad je bio zdrav. Covjek je medju 2-3 najbolja igraca dinama, ako ne i najbolji uz olma i nema ga na mapi kod nas a tu su gojak i evo sada dilaver vjerovatno. Hajrovic je robben licno za poluigrace tipa zakaric ili milosevic. Posebno mi nije jasno jer je igrac koji u finisu sa klupe uvijek moze donijeti nesto novo u odnosu na viscu za kojeg se zna sta moze a sta ne moze, i bas mi je cudno da ga ne zove jer on ce uvijek nesto uraditi u 10-15 min na kraju tekme.
trenutno nepozivanje nema nikakve veze sa njegovim neigranjem u klubu, ne bi bio tu ni da brani u engleskoj.
kad je klub u pitanju, ovakav kakav jeste, sutra ce glatko naci klub bolji i vrijedniji od svih zajedno u kojima nam brani trojka u repki.
da je normalna situacija, kao sto nije, begovic na ovom spisku svakako ne bi trebao biti jer igrac sa tribina ne moze biti u repki, ali...
da nije normalno stanje ukazuje i izostanak prcica u odsustvu pjanica, momak bi trebao biti medju 25 igraca i sa pjanicem na spisku kad uzmes ko nam sve igra u repki... drugi primjer je vec opjevani hajrovic, kazu ne igra dovoljno....momak je igrao svaku bitnu tekmu dinama kad je bio zdrav. Covjek je medju 2-3 najbolja igraca dinama, ako ne i najbolji uz olma i nema ga na mapi kod nas a tu su gojak i evo sada dilaver vjerovatno. Hajrovic je robben licno za poluigrace tipa zakaric ili milosevic. Posebno mi nije jasno jer je igrac koji u finisu sa klupe uvijek moze donijeti nesto novo u odnosu na viscu za kojeg se zna sta moze a sta ne moze, i bas mi je cudno da ga ne zove jer on ce uvijek nesto uraditi u 10-15 min na kraju tekme.
Sve si u pravu, sumnjive odluke Prosineckog su donekle opravdavali rezultati, iako za slucaju Begovica nema opravdanja.babino je napisao/la:vi ko da ste prespavali zadnju godinu i ne znate sta se desavalo na relaciji prosinecki-begovic.
Danas se taj rezultataski kapital topi i polako ostaju samo pogresne odluke.
Ovaj put mu nepozivanje Begovice nece zamjeriti, cak ni Hajrovic nije u formi koja zasluzuje obavezan poziv, ali ako kiksamo sve ce mu doci na naplatu.
Iskreno, nemam vise ono povjerenje u Robija koje sam imao na pocetku. Pokazuje suvise sujete, a malo struke. Rezultati pocinju da izostaju, a igru nemamo i nismo ni imali. Ove dvije tekme ce dosta reci. Nadam se da cemo uspjeti svezati glavu i rep, jer to je mozda i vaznije od rezultata protiv Italije u ovom trenutku (pobjeda protiv Finske je imperativ).
razumijemo se filgude.
kamo srece da mi otresemo fince i talijane,niko sretniji od mene.
sto se mene tice, ovdje ako ne uzmemo 3-4 boda, pisi propalo...jos mi je gorak ukus od onog sra nja iz drugog pol sa grcima, nije problem kad te neko otrese,belaj je kad se sam otreses:-)
mi ako ovdje ne budemo medju dvije ekipe, komotno onaj baraz lige nacije ne moramo ni igrati:-)
kamo srece da mi otresemo fince i talijane,niko sretniji od mene.
sto se mene tice, ovdje ako ne uzmemo 3-4 boda, pisi propalo...jos mi je gorak ukus od onog sra nja iz drugog pol sa grcima, nije problem kad te neko otrese,belaj je kad se sam otreses:-)
mi ako ovdje ne budemo medju dvije ekipe, komotno onaj baraz lige nacije ne moramo ni igrati:-)
Sada bih potpisao 3 boda u 2 utakmice, ne znam odakle vam taj optimizam da ćemo Talijanima okinut bod(ove), ljudi nisu poraženi na domaćem terenu u kvalifikacijama u 21om vijeku
a mi ne možemo dominirati ni protiv Armenije

tri bobe iz finske su imperativ,nema dalje...Vucevich je napisao/la:Sada bih potpisao 3 boda u 2 utakmice, ne znam odakle vam taj optimizam da ćemo Talijanima okinut bod(ove), ljudi nisu poraženi na domaćem terenu u kvalifikacijama u 21om vijekua mi ne možemo dominirati ni protiv Armenije
a mi kakvi smo,uopste me poslije pobjede gore, ne bi iznenadio bod u torinu.
sve ispod tri boda je kriminalan start kvalifikacija.
Poslije remija u Zenici uopste me nebi iznenadila 2 poraza, jedan na guzove a drugi glat ...babino je napisao/la:a mi kakvi smo,uopste me poslije pobjede gore, ne bi iznenadio bod u torinu.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
ni mene:-)DaVinci je napisao/la:Poslije remija u Zenici uopste me nebi iznenadila 2 poraza, jedan na guzove a drugi glat ...babino je napisao/la:a mi kakvi smo,uopste me poslije pobjede gore, ne bi iznenadio bod u torinu.
samo kazem sta bi moglo biti u slucaju pobjede kod ski skakaca.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
U zadnjih 10 godina mislim da nikad losije nismo igrali kao sad pod palicom Roberta Prosineckog. Pozitivne rezultate ostvarujemo na srecu, a uskoro ce nam se desiti fijasko koji ce probuditi uljuljanu javnost.
Dok god ima pozitivne rezultate neka ostane, ali ovo nije znanje vec sreca i individualni kvalitet par igraca. Ni sa jednim segmentom me Robert nije odusevio.
Dok god ima pozitivne rezultate neka ostane, ali ovo nije znanje vec sreca i individualni kvalitet par igraca. Ni sa jednim segmentom me Robert nije odusevio.
Nisam ljubitelj robija ali za mesu bazdarevica rijec neznalica je kompliment.KrajisnikBosnjak je napisao/la:U zadnjih 10 godina mislim da nikad losije nismo igrali kao sad pod palicom Roberta Prosineckog. Pozitivne rezultate ostvarujemo na srecu, a uskoro ce nam se desiti fijasko koji ce probuditi uljuljanu javnost.
Polako neka pokaze protiv finske i talijana, kad bi uzeli 4 boda bila bi opet prica da je robi car, padisah, aga..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.