San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Glup poraz , samo jedan defanzivni skok prije trice Gordona i imas tekmu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Lonnie Waker IV will be active for the Spurs for the first time this season Wednesday against the Nuggets.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Postoji li nacin na koji nismo izgubili tekmu?

Poranio si...NEZALAGANJE je napisao/la:Postoji li nacin na koji nismo izgubili tekmu?![]()

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je post od utakmice s DEN.Raul_64 je napisao/la:Poranio si...NEZALAGANJE je napisao/la:Postoji li nacin na koji nismo izgubili tekmu?![]()

Inace White je je.bena zvijer defanzivno.

Odlicne lateralne kretnje,anticipacija i zna se postaviti u odbrani.Konacno je poceo da pogadja i izvana,jer ovi losi procenti suta za 3p nije on i to svi znamo.
White+Murray u petorci iduce sezone.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za sada,pobjeda sezone.
White
LMA,DD
Forbes,Bertans
For a team coached by a guy who should’ve retired years ago and selfishly won’t let them tank and only won because of Tim and needs to spend more time paying attention to basketball instead of making us all communists, the Spurs seem to be doing OK.
White

For a team coached by a guy who should’ve retired years ago and selfishly won’t let them tank and only won because of Tim and needs to spend more time paying attention to basketball instead of making us all communists, the Spurs seem to be doing OK.

DD 11 asistencija, los kreator..hmmmm
Bertans mnogo dobru sezonu igra, sjajna energija s klupe.

Bravo momcima. Ide ovo na boljeBelmin6 je napisao/la:DD 11 asistencija, los kreator..hmmmm![]()

Max Allegri
NEZALAGANJE je napisao/la:Za sada,pobjeda sezone.
White![]()
LMA,DD
![]()
Forbes,Bertans
![]()
![]()
DD odličan vjerovatno njegova najbolja sezona.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bez dileme i puno je bolji nego sam ocekivao.Ne znam da je decko odigrao slabu utakmicu ove sezone!?Ako ga sut ne sluzi,kao sinoc,onda nenormalno dobro razigrava.lumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Za sada,pobjeda sezone.
White![]()
LMA,DD
![]()
Forbes,Bertans
![]()
![]()
DD odličan vjerovatno njegova najbolja sezona.
Ovo sve potvrdjuje i statistika,jer ima najbolje procente suta otkako je u ligi(neracunajuci rookie sezonu).Takodje,ima sezonu dosadasnje karijere i u skokovima,asistencijama i blokadama.Da ne pominjem da on i LMA predvode 5.napad lige(od 1.decembra do danas,najbolji napad lige),a da gotovo ne pokusavaju sutirati za 3p sto je paradoks danasnjeg NBAa.

Ova ekipa ima defanzivnih mana i to je jedino sto im se moze poreci i sto smo mi svi mislili da nece moci prevazici povredom Murraya.Medjutim,povratkom Whitea,te mnogo boljim igrama Bertansa,Gaya i Poeltla na tom dijelu parketa,Pop je uspio da to ustabili i rezultati polako dolaze.
Slobodno se moze reci da su u posljednjih 13 tekmi trebali dobiti isto toliko utakmica,jer su u 3 poraza,koja su imali,protiv CHI "prosuli" 20+ razlike,a protiv HOU i DEN nisu uspjeli uhvatiti skok odnosno zabiti bacanje u kljucnim momentima da se i tu osigura pobjeda.
Mi navijaci smo konacno dosli na svoje,jer je ovu ekipu ponovo jako tesko pobijediti,sto se nije moglo reci za pocetak sezone i brojne poraze od 30+ razlike.
Jel' odbjegli brat available protiv nas?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako sada stvari stoje,jeste.YaSSaL je napisao/la:Jel' odbjegli brat available protiv nas?
Citam da ce mu navijaci bas prirediti "dobrodoslicu".Iako su Pop i Mills(ocekivano,jel?) juce izjavili da ga treba docekati najnormalnije,ne vjerujem da ce bas tako biti na parketu.
Inace,pojavile su se i neke nove informacije u vezi cijele njegove situacije.Decko je,izgleda,zelio trejd jos tokom prosle sezone,a kad mu to fransiza nije zeljela dati,jednostavno je odlucio da vise ne igra.Otuda i ona razlika da je fransiza govorila kako je on zdrav,a on da je jos uvijek povrijedjen.Juce je izjavio da nema nikakavih losih osjecaja spram SAa i da je to "samo" biznis.
I to je ono sto najvise i boli nas navijace.Nije to njegova zelja da ode,on ima puno pravo na to,ako vec u glavi zeli da od sebe napravi veliki brend.Problem je nacin na koji je to uradio.
Problem je ovo: He quit the team, stole 20 million, and left the team out to dry. Not to mention, he and Dennis using Chris Carter to promote their Los Angeles agenda -- which decreased Kawhis value significantly elsewhere bc of 1 yr rental scenario.
Bilo kako bilo,veceras se sigurno ocekuje utakmica dosadasnje NBA sezone.Mi cemo,najvjerovatnije,biti bez Gaya,dok kod njih nema Lowrya i Valanciunasa.Ocekujem da ce Kawhi odigrati strasnu utakmicu,sto zbog motivacije,sto zbog cinjenice da mi nemamo skoro nikog da brani tu poziciju,ali isto ocekujem da cemo mi pobijediti,jer ce to biti najbolji odgovor na sve.
Aye Twitter I Hope My Bro
@DeMar_DeRozan
Drop 50 Tomorrow With A W!! -Moze i ovo sto Dejounte rece.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledam sad izjavu Kawhia sa jutrosnjeg shootarounda,kad poslije prilazi poznati uvlaciguz i jedan od njegovih satelita,sav sretan sto vidi svog idola...

P.S. Asked why he wanted out of San Antonio, Leonard said, “I’m not going to discuss that here today."...Asked if he wished things had gone differently, “At times, yeah, but I mean it’s a new year, new season. I’m just looking at what is in front of us right now.”

Kawhi on San Antonio: "The city is cool. My mom still lives out here. She enjoys it. It is not nothing really you can’t like here." Pa i nema,osim sto si ti zajedno sa svojim ujakom debil....

P.S. Asked why he wanted out of San Antonio, Leonard said, “I’m not going to discuss that here today."...Asked if he wished things had gone differently, “At times, yeah, but I mean it’s a new year, new season. I’m just looking at what is in front of us right now.”

Kawhi on San Antonio: "The city is cool. My mom still lives out here. She enjoys it. It is not nothing really you can’t like here." Pa i nema,osim sto si ti zajedno sa svojim ujakom debil....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Rudy Gay is now listed as PROBABLE to play against the Raptors tonight.
Super vijest!
Takodje,Walker je pozvan iz Austina i bice aktivan sto u prevodu znaci da po prvi put u ovoj sezoni imamo svoj najjaci roster na raspolaganju,izuzimajuci Murraya.
Super vijest!

Takodje,Walker je pozvan iz Austina i bice aktivan sto u prevodu znaci da po prvi put u ovoj sezoni imamo svoj najjaci roster na raspolaganju,izuzimajuci Murraya.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kosarkaska klinika od pocetka do kraja!!
Sta vise reci kad ekipa odigra ovakvu odbranu,a u napadu ima 50-40-90 tekmu!
Tesko je izdvajati pojedince,ali treba istaci Forbesa(kad se samo sjetim da smo svi razmisljali da ne treba potpisati ovog decka ljetos
),DDa(prvi TD u karijeri
),LMAa(dominira u reketu vec 15 tekmi) i posebno Whitea.Pa decko,onakva odbrana na Leonardu plus si ga skoro mecirao i napadacki po broju poena.Naklon do poda,jer si ti jedan od kljucnih kotacica ovog naseg preokreta.
Sto se tice atmosfere,prava PO,"necak" dobio sto je i zasluzio i definitivno nije bio u svom elementu veceras.Jeste efikasno zabio 20+,ali nikakav uticaj u odbrani i samo 13 suteva,dok ti je ekipa 80% tekme u minusu 20.Fransiza mu pokazala kakva smo mi klasa sa tribute videom,a na kraju tekme ga i Pop odvede do klupe i nesto mu rece,a prethodno je kamermanima i svom ostalom osoblju rekao da se udalje.
Nisi zasluzio Kawhi ovakvu Popovu dobrotu,nakon eskiviranja onog sastanka od ljetos i nakon svega sto ste ti i tvoja ekipica izrezirali.
Nisi zasluzio ni ovu izjavu:Pop on how he felt about fans booing Kawhi throughout the game: "I felt badly about it. Kawhi is a high-character guy. We all make decisions in our lives, what we are going to do with our futures, and he has that same right as any of us. So I felt badly, honestly."
Bice vremena za kajanje,a mi nastavljamo dalje.Odavno me jedna RS sezona nije ovako radovala.
EDIT:Zaboravih napisati i da je Lonnie konacno debitovao i barem meni pokazao da je daleko od toga da trenutno moze pomoci.Potreban mu je nas poznati tretman:godina u Austinu plus jos jedan SL.

Sta vise reci kad ekipa odigra ovakvu odbranu,a u napadu ima 50-40-90 tekmu!

Tesko je izdvajati pojedince,ali treba istaci Forbesa(kad se samo sjetim da smo svi razmisljali da ne treba potpisati ovog decka ljetos

Sto se tice atmosfere,prava PO,"necak" dobio sto je i zasluzio i definitivno nije bio u svom elementu veceras.Jeste efikasno zabio 20+,ali nikakav uticaj u odbrani i samo 13 suteva,dok ti je ekipa 80% tekme u minusu 20.Fransiza mu pokazala kakva smo mi klasa sa tribute videom,a na kraju tekme ga i Pop odvede do klupe i nesto mu rece,a prethodno je kamermanima i svom ostalom osoblju rekao da se udalje.
Nisi zasluzio Kawhi ovakvu Popovu dobrotu,nakon eskiviranja onog sastanka od ljetos i nakon svega sto ste ti i tvoja ekipica izrezirali.
Nisi zasluzio ni ovu izjavu:Pop on how he felt about fans booing Kawhi throughout the game: "I felt badly about it. Kawhi is a high-character guy. We all make decisions in our lives, what we are going to do with our futures, and he has that same right as any of us. So I felt badly, honestly."
Bice vremena za kajanje,a mi nastavljamo dalje.Odavno me jedna RS sezona nije ovako radovala.
EDIT:Zaboravih napisati i da je Lonnie konacno debitovao i barem meni pokazao da je daleko od toga da trenutno moze pomoci.Potreban mu je nas poznati tretman:godina u Austinu plus jos jedan SL.
Pop je veliki gospodin ipak. Mozda za nijansu i preveliki, al hajd.
Veoma je bitno sto smo uzeli ovu tekmu, na ovaj nacin i u ovakvoj atmosferi. Pobjeda koja vrijedi kao pet drugih.
Navijaci, atmosfera i ono "traitor"...
Veoma je bitno sto smo uzeli ovu tekmu, na ovaj nacin i u ovakvoj atmosferi. Pobjeda koja vrijedi kao pet drugih.
Navijaci, atmosfera i ono "traitor"...

Rano su ovdje mnogi optisali Poppa
nastavite, on Pisa po vama 20 godina.
DDR pojačanje iz snova poeni, skokovi, ass

DDR pojačanje iz snova poeni, skokovi, ass

White kao primarni defanzivac na Kawaju.Fuck me
Da nije imao povrede bog zna kakav bi mi skor imali.Lik ima sve da bude vrhunski bek u oba smjera.
Uz njega , DeJountea , Lonnia vec imas sve potrebne projekte na perimetru u buducnosti.
I tu je itekako bitan DeRozen.S njim svaki dan se kidat na treningu je neprocjenjivo iskustvo.
DeMar igra majstorski , sta ce biti u playoffu ako dodjemo do njega otom,potom al momcina igra odlicno.
Bilo je malo mucno gledati ekipu prije mjesec dana al dovoljno jedan White uz ostale da vec ljepse gledas na ovo.
Lonnie da radi,razvija se,napreduje i da ga vidimo vise takodje.

Da nije imao povrede bog zna kakav bi mi skor imali.Lik ima sve da bude vrhunski bek u oba smjera.
Uz njega , DeJountea , Lonnia vec imas sve potrebne projekte na perimetru u buducnosti.
I tu je itekako bitan DeRozen.S njim svaki dan se kidat na treningu je neprocjenjivo iskustvo.
DeMar igra majstorski , sta ce biti u playoffu ako dodjemo do njega otom,potom al momcina igra odlicno.
Bilo je malo mucno gledati ekipu prije mjesec dana al dovoljno jedan White uz ostale da vec ljepse gledas na ovo.
Lonnie da radi,razvija se,napreduje i da ga vidimo vise takodje.
Ne znam sta Pop glumi. Logicno da treba zvizdati krmetu. Ispade sad Pop nevinasce koji nikad nista ruzno ni o kom nije rekao. Idemo po top 4 vala sad kad ne tankamo.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.