NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Jao kakve babe navijaju za BKN ne mogu ljudi ni ustati lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
5 stranica drrkanja na Netse, a Bucksi pobijedili?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
DiVincenzo bas fali Bucksima. Ali uzimaju Netse ako Harden bude duze out. Ovaj jedan mec nista ne znaci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jebga imaju 2 najkompletnija ofanzivna igraca lige
Bradon 
A jbt
Taman kad treba krenuti kako treba , da pokažes koliko tvoji tripl dablovi vrijede u pravoj ekipi
Desi se ovaj peh

Taman kad treba krenuti kako treba , da pokažes koliko tvoji tripl dablovi vrijede u pravoj ekipi
Desi se ovaj peh
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ali koji levat je ovaj grifonja, covjek glumio godinu i vise da nije sposoban dobiti skoka u detroitu a ovde se ubi od skakanja. Karma is a bitch...
Ako je osla zadnja loza kod Hardena, njega nema vise u ovoj seriji.
Ako je osla zadnja loza kod Hardena, njega nema vise u ovoj seriji.
I ja sam to primijetio, kakve picke od kosarkasa covjece.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobra odbrana, dužina, atletika, milion igrača koji se mogu kvalitetno rotirati na Durantu i Irvingu, ali svejedno nebitno. Ljudi opet dobiše
Bucksi jesu mozda lose sutali,ali dosta je to zbog odlicne odbrane Netsa,Griffin je sinoc igrao strasno dobru odbranu.
Rijesise ih Nesti bez Hardena lagano
Rijesise ih Nesti bez Hardena lagano
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A vidices kad UTA uzme, iako nisu najtalentovaniji, ni blizu.Sve nesto kontam, godine patnje za njih se negdje moraju vratiti.
Usput, Harden je sa ovom 3.povredom iste loze zavrsio svoju sezonu.To je sigurno.Ako se i vrati samo je moze obnoviti opet.Ovo MIL mora proci i mislim da hoce.Djeluju spremno ove godine.
P.S.Karma je samo takva ku.rva.Nakon sto je nagu.zio HOU samo tako, iako su ljudi bukvalno dali sve od sebe da tamo uzme titulu, sad dodje ova povreda i ne moze vise igrati.
Ne donosi zakljucke prerano o Hardenovoj povredi,i bez njega Netsi su i dalje favoriti,ekipa koja ima KD i Irvinga ne moze biti ne konkurentna.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2021, 10:53A vidices kad UTA uzme, iako nisu najtalentovaniji, ni blizu.Sve nesto kontam, godine patnje za njih se negdje moraju vratiti.
Usput, Harden je sa ovom 3.povredom iste loze zavrsio svoju sezonu.To je sigurno.Ako se i vrati samo je moze obnoviti opet.Ovo MIL mora proci i mislim da hoce.Djeluju spremno ove godine.
P.S.Karma je samo takva ku.rva.Nakon sto je nagu.zio HOU samo tako, iako su ljudi bukvalno dali sve od sebe da tamo uzme titulu, sad dodje ova povreda i ne moze vise igrati.
Ne znam jesi li gledao utakmicu,ako nisi pogledaj,igra Netsa u napadu je poezija i bez Hardena
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2021, 10:53A vidices kad UTA uzme, iako nisu najtalentovaniji, ni blizu.Sve nesto kontam, godine patnje za njih se negdje moraju vratiti.
Bgm,po meni Utah ima sve Sto je potrebno...sve je Moguce...
@Clutch
Kakva je situacija sa Embidom,igra li vcrs?
Kakva je situacija sa Embidom,igra li vcrs?
Zasto ne vjerujem Bucksima se dobro vidjelo sinoc. Cijelu sezonu imaju tu tendenciju da nakon par neuspjesnih napada na postavljenu odbranu krenu sa ispucavanjem i nerezonskim sutevima. Tako je bilo i sinoc i to protiv odbrane Brooklyna gdje ti je matchup “idealan”.
Bice i neka suterska rapsodija vjerovatno ali od toga ovisiti nije recept za uspjeh, pa cak i ako prodju, jer onda ih cekaju odbrane mozda Sixersa i potom Jazza, koje ce ih ugasiti budu li igrali kao sinoc. Jrue i Middleton igraju dosta solo kosarke, takvi su igraci koji nikad i nisu bili previse razigravacki nadareni. Noc ce biti dobra ili losa ali nemaju taj osjecaj za trenutke kada je potrebno razigrati nekog suigraca, ne uzeti forsiran sut itd. Naravno kritika i Budenholzeru za napad koji je stvorio.
Bucksi dosta energije i ofanzivnog ritma generisu i dobrom odbranom koja ih kolektivno podize a tu su ih sinoc unakazili Netsi. Naravno da nije lako ali nedopustivo je da ti odbrana nije nikakav faktor, posebno kad nema Hardena. Kapa dole Netsima za napad koji su igrali. Opisane probleme Bucksa u napadu bi u teoriji prije trebali imati oni, ali su fantasticno egzekutirali setove i svacija rola je bila vrlo bitna uz ocekivan shotmaking 2 scoring masine.
Game 2 za veci sud, al sinocnja tekma je samo produzetak onog sto vidjam od Bucksa cijelu godinu. Not good.
@ronaldo
Questionable je, ali mislim da propusta prvu utakmicu.
Bice i neka suterska rapsodija vjerovatno ali od toga ovisiti nije recept za uspjeh, pa cak i ako prodju, jer onda ih cekaju odbrane mozda Sixersa i potom Jazza, koje ce ih ugasiti budu li igrali kao sinoc. Jrue i Middleton igraju dosta solo kosarke, takvi su igraci koji nikad i nisu bili previse razigravacki nadareni. Noc ce biti dobra ili losa ali nemaju taj osjecaj za trenutke kada je potrebno razigrati nekog suigraca, ne uzeti forsiran sut itd. Naravno kritika i Budenholzeru za napad koji je stvorio.
Bucksi dosta energije i ofanzivnog ritma generisu i dobrom odbranom koja ih kolektivno podize a tu su ih sinoc unakazili Netsi. Naravno da nije lako ali nedopustivo je da ti odbrana nije nikakav faktor, posebno kad nema Hardena. Kapa dole Netsima za napad koji su igrali. Opisane probleme Bucksa u napadu bi u teoriji prije trebali imati oni, ali su fantasticno egzekutirali setove i svacija rola je bila vrlo bitna uz ocekivan shotmaking 2 scoring masine.
Game 2 za veci sud, al sinocnja tekma je samo produzetak onog sto vidjam od Bucksa cijelu godinu. Not good.
@ronaldo
Questionable je, ali mislim da propusta prvu utakmicu.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 06 jun 2021, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pricali smo kako ce Netsi imat velike probleme u obrani a bas su s njom prelomili u 3/4.
Po meni su favoriti i bez Hardena, a sa Hardenom nemaju Bucksi nikakve sanse.
Naravno da mogu bolje i da Griffin nece uvijek ovako izgledati.
Netsi imaju brzinu vise,Bucksi bojim se da ne osim dizanja trice koja je bila mizerija sinoc.
Po meni su favoriti i bez Hardena, a sa Hardenom nemaju Bucksi nikakve sanse.
Naravno da mogu bolje i da Griffin nece uvijek ovako izgledati.
Netsi imaju brzinu vise,Bucksi bojim se da ne osim dizanja trice koja je bila mizerija sinoc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.