Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Bravo Pjaniću rodila te majka samo radi pojedinaca na forumu!

- JackTheStripper
- Kontakt:
e moj Mire

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Pjanke burageru

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
JackTheStripper je napisao/la:Pjanić > Hazard.
ma daj
Sta je nevalja vam Pjanic ha kruticari

Maestralna utakmica, maestralna asistencija. Čovjek koji je igrao na ovoj utakmici sve moguće pozicije da bi zatvarao greške pojedinaca koji moraju igrati jer je Safet tako rekao.
Bravo Miraleme.
Bravo Miraleme.
Glava me zaboli kad vidim Miralema koliko se pati tražeći sebi poziciju na terenu u ovom nakaradnom sistemu..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bravo Mocartu, jos da si ga zabio onda, donio bi mi 2 stoje, ali nema veze..Poslije Dzeke,najbolji na terenumirzatele je napisao/la:Pjana kralju, veceras je tvoja noc, iz slobodnjaka, iz sesnaesterca, s 30 metara kako god moras ga zabit, ili barem neka genijalna asistencija za Dijamanta, vi ste nam jedina nada nocas
Uredu zrtva je Susiceve taktike,ali...kostao nas je direktno boda protiv Kipra,u Welsu ga je visa sila sprijecila da nam donese pobjedu ali i veceras nas je kostao bar jednog boda.Previse se dize ovaj igrac u nebesa na forumu,davno je rekao on je godinama potencijal ali nikada da bljesne,godinama je pile koje ubode po koje zrno ali nikako da naraste i postane horoz
On je meni vrlo drag igrac ali potrosio je kredite,vrijeme je da ga malo i kritikujem.Vrlo cesto djeluje nepromisljeno i nervozno aka Toti,samo zaboravlja da on nema nikakav autoritet kao pomenuti igrac
On je meni vrlo drag igrac ali potrosio je kredite,vrijeme je da ga malo i kritikujem.Vrlo cesto djeluje nepromisljeno i nervozno aka Toti,samo zaboravlja da on nema nikakav autoritet kao pomenuti igrac
A ti si vrlo brzo bivsi forumas, krupnim koracima ides prema tome
Mire odlican veceras, u citavoj utakmici je pokrio tri-cetiri pozicije i role na terenu. Šteta za onaj promašaj, ali tu je potreban napadacki instinkt. Yebiga.
Ja kazem sta mislim,a ti jos malo odspavaj,nije jos pocela NBAmirzatele je napisao/la:A ti si vrlo brzo bivsi forumas, krupnim koracima ides prema tome
da se smatram provaljenim ili ?autogol je napisao/la:Ja kazem sta mislim,a ti jos malo odspavaj,nije jos pocela NBAmirzatele je napisao/la:A ti si vrlo brzo bivsi forumas, krupnim koracima ides prema tome
TSS lijevo krilo
Kako ga samo TSS gusi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Juventinisimo
- Kontakt:
Tincek se oqurazio...hoce da pokupi Pjanketovu slavu
...ali neka..samo naprijed obojica.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- AlfredBorden
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Glava me zaboli kad vidim Miralema koliko se pati tražeći sebi poziciju na terenu u ovom nakaradnom sistemu..
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Opet zadovoljan Miralemom jedino je morao ono realizovati. Situacija skoro identicna kad je Bola zabio Spaniji ili Muslimovic Estoniji. Asistencija i trka 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- marseille_unique
- Kontakt:
Kad ces vise ijednom centrirat iz slobodnog ili kornera kako treba u pm , be mogu biti normalan, toliki treninzi citav zivot a ne zna jedan jedini jbn centarsut uputit iz prekida u pm, dode mi da placem od huje, hajd sad ce pa hajd sad ce a on nikad u pm idi visebi ti Pjanicu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, CentarsutNaClanak921, Confiance, Edincapitano, galia95, Google Adsense [Bot], jasmin10, Kaunas, Ledara, MrPink, RacioEmocionalan, samoposmatram, signalidunapark, THEC, torbica, zikerrz21 i 118 gostiju.