Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
RiverPlate
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Kakve frustracije i nemoći? Zbog čega? Što ne dozvoljam da mi lik iz Beča soli pamet o posjeti na Grbavici, i pritom vrijeđa sve što je vezano za klub i stadion?brazzo je napisao/la:Razumijem ali valjda si u stanju razlucit u kojem kontekstu i s kojom namjerom pise, ne samo u ovom slucaju nego inace. Ali ova recenica je potukla sve, tacno spoj frustracije i nemoci a pri tom veca laz od ovih spomenutih brojki.
I sad gledam na Bht snimak i presmijesna scena zabija Sarajevo za 2-0 krecu Lesevi sa 'uprava napolje'.. lik zabija za 1-2 minut dva svega od kako su krenuli s centra i pjesma staje te krece drugo navijanje. Opet nedugo zatim Sarajevo zabija za 3-1 i opet momentalno krece 'uprava napolje'na vrlo konkretan nacin objasnjen bosanskohercegovacki mentalitet
Jesi li ti svjestan, da smo mi bili na utakmici, a ti nisi?Bolan bolan pa vidi se kolika je posjeta na jugu se zbili u centar oko milje.milje i po ostali prorjedjeni ko njemacka 45 sjever pun ali na centralnom dijelu ostalo zjapi.kakve veze dje sam nisamcorav.skim se ja raspravljam.kakav lik jbt
Grbavica naš je Hram!!!
Čemu tolike frustracije i netrpeljivost, ljudi dragi. 
sparna večer
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
bolje ovako, zanimljivije jeorbit je napisao/la:Čemu tolike frustracije i netrpeljivost, ljudi dragi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma moras pustit malo na jednoj temi , inace bi ovo bio 24/7 posao
a ova je bas specificna, kad krene moras odvojit pola sata , zakljucat temu i zadat se dobro da brises..a pun mjesec, mijena vcrs haman pa sve ludo
a ova je bas specificna, kad krene moras odvojit pola sata , zakljucat temu i zadat se dobro da brises..a pun mjesec, mijena vcrs haman pa sve ludo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
@ultrasstyle, banuj @VanBastena (po mogućnosti trajno
), kvari nam party 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Zanemari par "levata" koji se furaju.rodjak je napisao/la:zamolio bih "Pitare" da ne lete visoko(ko dosta godina prije) pa onda skacu sebi u stomak i pljuju po svemu zivom kad dozive debakl.Sarajevo jeste najveci favorit za osvajanje oba trofeja ali nisu toliko bolji od ostalih da ce u 20-tom kolu podignuti pehar kao sampioni,dajte ljudi malo smirite emocije hebo ga ja.Da AC Milan igra sa ostatkom lige ne bi bili ovako samouvjereni da ce biti sampioni u 20-tom kolu
. Sarajevu zelim sve najbolje,kao i ostalim timovima,malo realnosti ne bi bilo lose prilikom izliva emocija.
P.S Ne volim ono klasicno "puhanje"(ma od koga bilo) a u isto vrijeme ponizavanje ostalih.Skromnost je vrlina velikih ljudi.
Jesmo jaki, igramo fino, imamo pare, imamo sve ali malo više poštovanja za ostatak PL BiH i mnogo manje euforije među nama samima, nije to dobro vjerujte.Kad dozivite 1 razocarenje skidace se glave bez razloga.
Rođeni nemoj mi togarodjak je napisao/la:zamolio bih "Pitare" da ne lete visoko(ko dosta godina prije) pa onda skacu sebi u stomak i pljuju po svemu zivom kad dozive debakl.Sarajevo jeste najveci favorit za osvajanje oba trofeja ali nisu toliko bolji od ostalih da ce u 20-tom kolu podignuti pehar kao sampioni,dajte ljudi malo smirite emocije hebo ga ja.Da AC Milan igra sa ostatkom lige ne bi bili ovako samouvjereni da ce biti sampioni u 20-tom kolu
. Sarajevu zelim sve najbolje,kao i ostalim timovima,malo realnosti ne bi bilo lose prilikom izliva emocija.
P.S Ne volim ono klasicno "puhanje"(ma od koga bilo) a u isto vrijeme ponizavanje ostalih.Skromnost je vrlina velikih ljudi.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
evo ja najavljujem setanje kroz ligu i titulu....
UPISITE OVAJ POST, ZACRTAJTE GA, USLIKAJTE...
PA U MAJU KO MAJMUN KO GAZDA
SVEISPOD 10-15 BODOVA RAZLIKE BIT CE USPJEHZA OSTATAK LIGE, sto bi rekao GOSPODIN Ibrakovic
jel to lose sto ja volim i cijenim svoj klub i sto vidim nasu igru i igru ostalih ekipa i na osnovu togga procjenjujem siutaciju? NIJE
hvala , neka se niko ne nadje uvrijeđen, ssezona je pred nama
PA U MAJU KO MAJMUN KO GAZDA
SVEISPOD 10-15 BODOVA RAZLIKE BIT CE USPJEHZA OSTATAK LIGE, sto bi rekao GOSPODIN Ibrakovic
jel to lose sto ja volim i cijenim svoj klub i sto vidim nasu igru i igru ostalih ekipa i na osnovu togga procjenjujem siutaciju? NIJE
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
tako ce i biti, svaka cast na objektivnosti...rammstein je napisao/la:evo ja najavljujem setanje kroz ligu i titulu....
PA U MAJU KO MAJMUN KO GAZDA![]()
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
ne kontam sto nekome smetaju najave i sl.jovanmaksimovic je napisao/la:tako ce i biti, svaka cast na objektivnosti...rammstein je napisao/la:evo ja najavljujem setanje kroz ligu i titulu....
Pa oodite na teme svih klubova (zeljeznicara, slobode, VELEZA POSEBNO kojeg cijenim najvise od svih klubovaa u bih poslije sarajeva) svi su pisal idu na titulu, najjaci, idemo se fajtati za titulu ...
ja sam malo vise in i znamneke stvari i nije me strah napisati
SARAJ'VO ŠAMPION
odlicne ekipe ce biti velez, siroki, zrinjski
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Druže, problem je što vi to najavljujete ama baš svake godine.rammstein je napisao/la:evo ja najavljujem setanje kroz ligu i titulu....
FK Željezničar 1921
naravno, opet to je nas problem a vi imate svoje problme
sto bi rekli, pomilovani
ja majske nisam najavljivao do sada jer nikad nisam smio ih najaviti... ovu najavljujem... vjecna vatra... bordo grad...
i bićo prvi topnik lige
zabio ga nemanja, oooo oooo zabio ga nemanja ooo ooo !!!
sto bi rekli, pomilovani
ja majske nisam najavljivao do sada jer nikad nisam smio ih najaviti... ovu najavljujem... vjecna vatra... bordo grad...
zabio ga nemanja, oooo oooo zabio ga nemanja ooo ooo !!!
-
lafomamone
- Kontakt:
Zato vi imate sve, organizacija i mogucnosti su ispod sadasnje Modrice, buducnost vam je zaista svijetla gledajuci ove silne talente koje imate
Dabogda vam se Osimi hiljadu godina motali oko kluba
Dabogda vam se Osimi hiljadu godina motali oko kluba
Ima ih par (vjerovatno mladjih) koji idu u vasionu sa stavovima.amorovski je napisao/la:Rođeni nemoj mi togarodjak je napisao/la:zamolio bih "Pitare" da ne lete visoko(ko dosta godina prije) pa onda skacu sebi u stomak i pljuju po svemu zivom kad dozive debakl.Sarajevo jeste najveci favorit za osvajanje oba trofeja ali nisu toliko bolji od ostalih da ce u 20-tom kolu podignuti pehar kao sampioni,dajte ljudi malo smirite emocije hebo ga ja.Da AC Milan igra sa ostatkom lige ne bi bili ovako samouvjereni da ce biti sampioni u 20-tom kolu
P.S Ne volim ono klasicno "puhanje"(ma od koga bilo) a u isto vrijeme ponizavanje ostalih.Skromnost je vrlina velikih ljudi.Pa momak trolla forum čitav pričama o Saraj'vu.. Eto sad ga i Aco riješio. Niko od, malo objektivnijih, navijača fks nije naglasio šetanje ligom i pehar u 20. kolu. Ne znam kako možeš ovog momka shvata za ozbiljno.. Ne svrstavaj sve pod isti šešir, nije fazon.. Ne zayebaji
Uživaj
![]()
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ima naokolo "vasioničara", nije to samo slučaj kod nas. Euforija vlada trenutno među nama, svakako, dobili smo poklon za koji bi, vjerujem, cijela država bila euforična. Letače ko fcsforever, recimo, davno sam presto slušat. Vidim ko je napiso post, preskočim ga.rodjak je napisao/la: Ima ih par (vjerovatno mladjih) koji idu u vasionu sa stavovima.Treba trezveno razmisljati i ne dozvoliti ko recimo prosle godine da pojedini sami sebi skacu u stomak(ovaj moj gore post je bio namjenjen bas ovima koji se previse hvale i idu put vasione
).Svako objektivan ce reci da je Sarajevo puno kvalitetnije od ostatka lige,ali ce to morati pokazati na svim terenima.Ovo danas protiv Borca je bilo jako dobro(pitanje je koliko je Borac kvalitetan kad ga je Obarska nakantala)Sretno vam u daljem toku(pogotovo u Evropi) i ja ne bi bas upisivo neke trice ili petice u nasoj mrezi unaprijed.Izaci ce mo na teren i u sportskoj borbi probati pobjediti i vi i mi,sta ce na kraju izaci bumo vidili.Iako ste igracki i organizovano puno jaci od nas ne bih ja davo olahke izjave(da sam na vasem mjestu)da ce te nas vrlo lahko dobiti(opet to rade pojedinci) Evo i mi smo kontali 100% da ce mo Obarsku dobiti ali nismo
,Fudbal je cudna stvar,ne pobjedjuju uvijek bolji i kvalitetniji.Bumo vidili u subotu.Zelim samo da se atmosfera napravi prava za najveci derby u BH ligi(po broju medjusobnih susreta).Zivili
"Ako mi možeš samo na ovo odgovorit:
Pitanje je koliko je Velež kvalitetan kad ga je Obarska okrnula u Mostaru.."
Bez turbulencije, mislim da ni ti nisi realan..
Živio ti meni vijek čitav ;=)
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
amorovski je napisao/la:Ima naokolo "vasioničara", nije to samo slučaj kod nas. Euforija vlada trenutno među nama, svakako, dobili smo poklon za koji bi, vjerujem, cijela država bila euforična. Letače ko fcsforever, recimo, davno sam presto slušat. Vidim ko je napiso post, preskočim ga.rodjak je napisao/la: Ima ih par (vjerovatno mladjih) koji idu u vasionu sa stavovima.Treba trezveno razmisljati i ne dozvoliti ko recimo prosle godine da pojedini sami sebi skacu u stomak(ovaj moj gore post je bio namjenjen bas ovima koji se previse hvale i idu put vasione
).Svako objektivan ce reci da je Sarajevo puno kvalitetnije od ostatka lige,ali ce to morati pokazati na svim terenima.Ovo danas protiv Borca je bilo jako dobro(pitanje je koliko je Borac kvalitetan kad ga je Obarska nakantala)Sretno vam u daljem toku(pogotovo u Evropi) i ja ne bi bas upisivo neke trice ili petice u nasoj mrezi unaprijed.Izaci ce mo na teren i u sportskoj borbi probati pobjediti i vi i mi,sta ce na kraju izaci bumo vidili.Iako ste igracki i organizovano puno jaci od nas ne bih ja davo olahke izjave(da sam na vasem mjestu)da ce te nas vrlo lahko dobiti(opet to rade pojedinci) Evo i mi smo kontali 100% da ce mo Obarsku dobiti ali nismo
,Fudbal je cudna stvar,ne pobjedjuju uvijek bolji i kvalitetniji.Bumo vidili u subotu.Zelim samo da se atmosfera napravi prava za najveci derby u BH ligi(po broju medjusobnih susreta).Zivili
Koliko je Velez kvalitetan ????,da ti pravo kazem ni ja ne znam dovoljno dobro
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Cijelo vrijeme to govorim kako ce bit teska utakmica i jaka.. ni u jednom momentu nisam ni reko ni pomislio, otrest cemo ih, ili otrest ce nas.. al bezze udjosmo u diskusiju oko toga .. al me zabolilo kad si reko danas protiv borca dobro, a pitanje je kolko je borac jak.. ako kvalitet nije dokazan putem EL onda jbg.. al otom potom.. i ja sam istog misljenja da cemo znat sve za 4-5 kola..rodjak je napisao/la:amorovski je napisao/la:Ima naokolo "vasioničara", nije to samo slučaj kod nas. Euforija vlada trenutno među nama, svakako, dobili smo poklon za koji bi, vjerujem, cijela država bila euforična. Letače ko fcsforever, recimo, davno sam presto slušat. Vidim ko je napiso post, preskočim ga.rodjak je napisao/la: Ima ih par (vjerovatno mladjih) koji idu u vasionu sa stavovima.Treba trezveno razmisljati i ne dozvoliti ko recimo prosle godine da pojedini sami sebi skacu u stomak(ovaj moj gore post je bio namjenjen bas ovima koji se previse hvale i idu put vasione
Koliko je Velez kvalitetan ????,da ti pravo kazem ni ja ne znam dovoljno dobro.Po broju solidnih igraca reklo bi se da bi se da bi se trebali boriti za neka mjesta koja vode u Evropu,ali sto ti kazes po ovoj utakmici sa MVO moze se zakljuciti i suprotno.Lani smo ispustili Evropu u zadnji momenat,a ove sezone smo za nijansu jaci.I vi ste jaci nego lani,a znate lani da ste strepili do zadnje sekunde protiv nas(a plus mi nismo imali toliki motiv da napadamo toliko jer smo znali da ne mozemo u Evropu).Sad ce mo imati puno veci motiv
.Sta hocu da kazem,jos je rano za zakljucke i sto se tice Veleza a i Sarajeva,neka prodje 5-6 kola pa ce mo viditi sta i kako.
U subotu svi na utakmicu pa nek pobjedi bolji i spretniji u sportskoj fer igri ,sta drugo da kazem.O nekom razvaljivanju znam sigurno da nece biti nista,bit ce teska i napeta utakmica, i neko ce dobiti sa jednim golom razlike(eventalno dva razlike ako se ovaj neko previse otvori da bih izjednacio pa popusi jos jedan).Ja se nadam nerjesenom ishodu ko dosta puta do sada na Kosevu
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Otkud Velez u igri za titulu ? Bez imalo cinizma smatram da ce prije Sarajevo nakucat 20 bodova prednosti nego sto ce rodjeni bit prvi i jedno kolo.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.