Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma ovaj OBN je svakako allaselamet od TV-a. 3 puta dnevno ti gledaš Surivor, prvo repriza jednog plemena pa drugog i tek navečer onda imaš "live" emisiju. A Subotom i Nedeljom u 20:00 h stavili, pa halo ba, znajul' oni da ima nas koji volimo i izač malo ?!
Hayat je dosta bolje ovo radio prošle sezone.
Hayat je dosta bolje ovo radio prošle sezone.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jel to počeo Survivor 
ima ja mislim, sedmica, dvije da je krenuo...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ma i onako ne gledam 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ljudi usro sam stvar vadim mlijeko iz frizidera i puf ispadne mi u sve po zidu ode (doduse nije puno) pa jel postoji nacin da obrisem samo mrlje da ne ostanu ?
Probaj sa detrđentom... al ništa ne obečavam da če uspit.
Jesi smotanSamo F.K.S !! je napisao/la:Ljudi usro sam stvar vadim mlijeko iz frizidera i puf ispadne mi u sve po zidu ode (doduse nije puno) pa jel postoji nacin da obrisem samo mrlje da ne ostanu ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
MA pod stresom sam danas lopte igrali i drug glavom u stativu opalio celo rasjeko uhharry_90 je napisao/la:Jesi smotanSamo F.K.S !! je napisao/la:Ljudi usro sam stvar vadim mlijeko iz frizidera i puf ispadne mi u sve po zidu ode (doduse nije puno) pa jel postoji nacin da obrisem samo mrlje da ne ostanu ?sala.. neznam cime da skines,pokusaj necim
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Pa šta me onda prcaš ?![]()
Pa nako
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ljudi usro sam stvar vadim mlijeko iz frizidera i puf ispadne mi u sve po zidu ode (doduse nije puno) pa jel postoji nacin da obrisem samo mrlje da ne ostanu ?
Kažeš neću više nikad i zaspiš i kad se probudiš neće bit mrlja, a mlijeko će bit u frižideru
Hehe ma nemam pojma pokrij nečim il okreči to gdje si prsko
Haj' dobroUnica_Liverpool_ je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Pa šta me onda prcaš ?![]()
Pa nako
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Haj' dobroUnica_Liverpool_ je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Pa šta me onda prcaš ?![]()
Pa nako
Jupii ne ljutiš se
Napravi mi onaj 5 brzinu lagano,ja mu jutros odvezao i do 14:00 sve zavrsi i proveri mi sve ostalo sada pred zimu i izuo me skoro 50e,jos gume nove da nabacim i to je to.
Sada ponovo leti malopre sam ga probao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Napravi mi onaj 5 brzinu lagano,ja mu jutros odvezao i do 14:00 sve zavrsi i proveri mi sve ostalo sada pred zimu i izuo me skoro 50e,jos gume nove da nabacim i to je to.
Pazi se nemoj da gdje "izletiš"
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa zid bijel mlijeko bijeloSamo F.K.S !! je napisao/la:Ljudi usro sam stvar vadim mlijeko iz frizidera i puf ispadne mi u sve po zidu ode (doduse nije puno) pa jel postoji nacin da obrisem samo mrlje da ne ostanu ?
Rođen s tobom da budem
Necu ne vozim brzo, nego me nervira kada na autoputu na 120-130 huci kao traktor u cetvrtoj.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Devil je napisao/la:Napravi mi onaj 5 brzinu lagano,ja mu jutros odvezao i do 14:00 sve zavrsi i proveri mi sve ostalo sada pred zimu i izuo me skoro 50e,jos gume nove da nabacim i to je to.
Pazi se nemoj da gdje "izletiš"
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa et, malo jesam al šta faliUnica_Liverpool_ je napisao/la: Jupii ne ljutiš se
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Samo je problem sto je kod mene zid svijetlo narandzastFaraon iz Visokog je napisao/la:pa zid bijel mlijeko bijeloSamo F.K.S !! je napisao/la:Ljudi usro sam stvar vadim mlijeko iz frizidera i puf ispadne mi u sve po zidu ode (doduse nije puno) pa jel postoji nacin da obrisem samo mrlje da ne ostanu ?nema fleka
A mlijeko masno

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.