FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- theprodigy
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
svi ce vjerovatno dobiti priliku..mene zanima kako ce se pokazati ovi novi sto su dosli
PS:danas prijateljska sa Sleven Belupom u 18:00,nadam se da ce Mirza pruziti sansu juniorima da vidimo kako oni stoje,nisu djaba osvojili duplu krunu
već je odigrana jedna prijateljska protiv Slaven Belupa i izgubili smo 2:0.Kod nas su igrali juniori.A večeras u 18 h će igrati naši najbolji igrači.
- theprodigy
- Kontakt:
odakle ti ta info??g.irhad je napisao/la:već je odigrana jedna prijateljska protiv Slaven Belupa i izgubili smo 2:0.Kod nas su igrali juniori.A večeras u 18 h će igrati naši najbolji igrači.
oficijalna stranica Slaveb Belupa
Prvu utakmicu danas u 10h smo odigrali NK SLAVEN BELUPO - NK SARAJEVO 2:0
Za nas tim igrali: SARAJEVO: Hamzić, Kadić, Jurčević, Čižmić, Čakal, Nuhić, Čomor, K. Handžić, Trebinjac, A. Handžić, Bečirević (još su igrali: Hodžić, Bašić, Logić, Peljto, Sulić)
Za nas tim igrali: SARAJEVO: Hamzić, Kadić, Jurčević, Čižmić, Čakal, Nuhić, Čomor, K. Handžić, Trebinjac, A. Handžić, Bečirević (još su igrali: Hodžić, Bašić, Logić, Peljto, Sulić)
-
- Kontakt:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
ma ja u ovoj utakmici su igrali junioriSilkoni je napisao/la:Prvu utakmicu danas u 10h smo odigrali NK SLAVEN BELUPO - NK SARAJEVO 2:0
Bas me zanima kako su se pokazali..na terneu...
adnan_hzsa je napisao/la:nasa oficijelna stranica pusta se u funkciju za 1 DAN 21 H 13 M 4 sec
http://www.fcsarajevo.ba
Bas me zanima nova stranica jedva cekammmmmmmmmmm
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Kaže da je Kojašević prije dvije godine bio proglašen za najboljeg stranog igrača Poljske lige, valjda to nešto znači. A bilo bi dobro kad bi se vratio Pandža, još i Miloš al čisto sumnjam da će on doći...Hairlija je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
samo polahko,ovakav posao bivsa uprava nebi napravila za 20 godinaZagor je napisao/la:Kaže da je Kojašević pije dvije godine bio proglašen za najboljeg stranog igrača Poljske lige, valjda to nešto znači. A bilo bi dobro kad bi se vratio Pandža, još i Miloš al čisto sumnjam da će on doći...Hairlija je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Zijad Blekic

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Hairlija je napisao/la:samo polahko,ovakav posao bivsa uprava nebi napravila za 20 godinaZagor je napisao/la:Kaže da je Kojašević pije dvije godine bio proglašen za najboljeg stranog igrača Poljske lige, valjda to nešto znači. A bilo bi dobro kad bi se vratio Pandža, još i Miloš al čisto sumnjam da će on doći...Hairlija je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Zijad Blekic
hahahhahahah kako suludi ovi smajlici hehehehhehe bleka dovedi jednog pravog napadaca plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Jel ovo u smislu cijeli svijet voli BlekicaHairlija je napisao/la:samo polahko,ovakav posao bivsa uprava nebi napravila za 20 godinaZagor je napisao/la:Kaže da je Kojašević pije dvije godine bio proglašen za najboljeg stranog igrača Poljske lige, valjda to nešto znači. A bilo bi dobro kad bi se vratio Pandža, još i Miloš al čisto sumnjam da će on doći...Hairlija je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Zijad Blekic

al ipak ljudi opet bi napisao da se malo smanji odusevljenje jer kao sto sam neki dan napisao cekaj te da vidimo na djelu sav rad ovih ljudi pa cemo ih onda grlit

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ko su trenutno vasi napadaci,s cim raspolazete...Avdic,Jahovic...ima li jos neko?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
boccaccio je napisao/la:ko su trenutno vasi napadaci,s cim raspolazete...Avdic,Jahovic...ima li jos neko?
to se i ja pitam.......
E cuj ovog bisera e da te pitam jesu li znali navijaci celzija ko je abramovic,jesu navijaci man city znali ko su oni seici itd.sta sve covjek ovdje nece procitatzlaja-73TM87 je napisao/la: Daj Hairlija ne pametuj!Čuj Blekić Nam je okupacija,ma ko je taj Blekić Titati!?Evo ja pratim dešavanja u malo boljim klubovima Pl,jer me ne interesuju Laktaši,Travnik,Drina itd.,ali fakat znam ko je Varešanović,Bašić ili Prljača(Olimpik)nekada mu otac igrao za Sarajevo,a on nešto kratko branio,ali ti GARANTUJEM da 80% pitara nije čulo za njega,dok se nije pojavio kao trener golmana!Isto ti je i sa Blekićem.Poredaj 10 navijača Sarajeva od 16 do 70 godina,te ih upitaj znaju li ko je Blekić?"Možda"2-3 i to malo upučenija starija navijača,ostali pojma nemaju,a to ti dođe20-30% znanja o Blekiću.Pozdrav iskrenim navijačima i mojim prijateljima pitarima.

Mi se ne furamo mi smo furka.
I Haris Handzic ,tako da je jos jedan napadac prijeko potrebanboccaccio je napisao/la:ko su trenutno vasi napadaci,s cim raspolazete...Avdic,Jahovic...ima li jos neko?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
imas handzica harisa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, JavierBosnia, plisek, Tatamata1946, Varijantas8 i 79 gostiju.