Htio ga navodno i Pique kao i Busquets. Dakle svi kapiteni. Ma ne bi se rijec progovorila Dembeleu da covjek radi ono za sta je placen, da postuje klub.
Kao sto sam rekao i za Balea, ljudi su kupljeni, potpisali ugovor, ne moraju prtljat iz kluba cim upravi qurcu cefne.
Ali mislim da neprofesionalniji igrac za nas definitivno nije igrao, Dembele je tu daleko na prvom mjestu. Pa evo haj to, da makar malo isporuci na terenu, ali NISTA.
-placen 105M+bonusi
-80 % tekmi nije igrao
-kad je igrao u 80 % slucajeva qurac obicni
Za svaku pizdariju bi mu odbio od plate, za svaku yebenu sitnicu, na kraju bi on meni dugovao jos. 15 puta manje talentovani nogometasi vise rade od njega i trude se. Coutinho je bar posten ispao, otisao na posudbu pa ako sta bude, mozes ga prodat ili vratit. Ovaj sve odbio. Nece da napreduje. Kasni na treninge, zayebava se, nezdravo se hrani, ne spava, zivi s yebenim ujakom a milioner, nigdje zene. 23 godine haman. I nemoj mi sad govorit da je sve to laz, nema sanse.
Ali neka, ide vrijeme, prolaze godine, isteci ce i njegov ugovor, evo vec treca godina.
Moussa Sissoko, the agent of the world champion, did everything to convince Dembélé to sign in Paris. Only the player has always said no. Even his relatives tried to "reason", saying that Paris could offer him more playing time than Barcelona. (ParisUnited)
Cak je i agent ispao pametniji.