horde su mu drogaa
sto poraza i kikseva
Saraj'vo trajna moda.
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma yebes Sarajevo zao mi zbog tebe Refijemimojeklma1 je napisao/la:zao bi mi bilo da sarajevo ne uzme titulu a vjerovaqtno nece
Beli majstore tako treba, yebes ove padobrance to su bolesni ljudi Nijazova mi rahmetabelosevic28 je napisao/la:Pisham svakoga ko spominje i Amara i Meljinu djecu, i to kako se bore... Boli me neka stvar za njih ! Ja volim Sarajevo, to je moj klub, i nek igraju u 2. ferderalnoj sa Stupcanicom, moji su, ja ih volim i bodrim... Shvatite uhljupi vec jednom da nam se *ebe za Melju. Imaju oni mnooogo vise problema od nas, da ne nabrajam jer me ne zanimaju !!! SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI !!!
Pitao sam tebe da mi kažeš iskreno jesi ti bio tu? Jer ako je odgovor - nisam, znao sam da ćemo dobiti, onda ne treba da se dalje repliciramo i zachatavamo ovo ovdje. Znam i ja Musića, još iz Tuzle i svašta nešto, ali ne treba ovo pretvarati u nekakvo mahalanje komšinica uz kafu. Uglavnom trebali smo kupiti još ovu s Čelikom čisto radi mira u kući i dizanja morala. Živio i ti meni brate po boji još minimalno sto godina.begiii je napisao/la:@oerde kaes neznas da je tr radio trening u Turbetu,a mali Liha hehehe pitaj ga ko ga je ucio osim njegovog oca koji je bio dobar golman travnika,ko mu je pokazivao sta je "puni","vanjski"itd..pozdravi ga puno od njegovog komse,naravno ako uopste poznajes momka,toliko za tebe i zivio ti meni ahbabu
HAhaha gdje nadje taj smajli sto trciHead je napisao/la:Daj ebo ga ledara pustite nas malo da se zaebajemo i furamo spicu, cekajte sa tim pametovanjem do srijede poslije aksama. Do tad stroga zadavaca.![]()
![]()
Sta se desilo pa te ludoo voliiiim Saraj'vooooooo
U pravu si 100%, ali ubite me cekicem u glavu ako se ja ne nadam da ce Meho doci tobe, pozvati nekog iz suspenzije i ovu yebenu ligu privesti kraju kako treba. Nisam realan al ko me yebebordograd je napisao/la:Ja sam tačno znao da će se ovo desiti danas i da će opet 90% nas pisati i nadati se, opet i ponovo. Mi sa onom igrom ne možemo dobiti Olimpika i ostale direktne konkurente nema šanse, to je jasno svakome ko bar ponekad prati fudbal. Ja se više ne nadam a oni neka me demantuju.
HAHAHAHAHAHAtrunks1946 je napisao/la:HAhaha gdje nadje taj smajli sto trciHead je napisao/la:Daj ebo ga ledara pustite nas malo da se zaebajemo i furamo spicu, cekajte sa tim pametovanjem do srijede poslije aksama. Do tad stroga zadavaca.![]()
![]()
Sta se desilo pa te ludoo voliiiim Saraj'vooooooooplaka
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Herpes, JavierBosnia, misstianopenaldo, MSOZ101, Rodman i 94 gosta.