FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
BTW znaju li debili od igraca i uprave da nismo dobili 6 zadnjih gostovanja u Ligi? I neko se onda nada necemu na gostovanjima u LP protiv top timova hhahahh
27.10.2020
ma od LP nema ništa dok je onaj na klupileorey je napisao/la:BTW znaju li debili od igraca i uprave da nismo dobili 6 zadnjih gostovanja u Ligi? I neko se onda nada necemu na gostovanjima u LP protiv top timova hhahahh
smio bih se kladiti da ce ispušiti opet vodstvo na gostovanju, ako ne 3-4 nula onda bar 2-0
Pridjev "jadni" možeš koristiti za Frenkija, s obzirom na kojoj ga poziciji koristi Valverde.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jadni Rakitic bio starter pet godina, bas mu lose bilo.
Ne mogu on i Busquets igrat zajedno zato tjeraj jednog.
Ne mogu on i Busquets igrat zajedno zato tjeraj jednog.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dembele je sto se mene tice mij novi miljenik, kako je herojski zaustavio dolazak cigovine u barcu, sad moze dembać sdo se mene tice igrat play station s dajdzom do kraja sezone, ne mora ni jednu odigrat
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Hvala ti Dembele na svemu, zaustavio si cigana da se vrati u barcelonu...treba ti napraviti spomenik u barceloni...od sada samo je messi ispred tebe!
Ljudi mi imamo predobar dapad i nema potrebe da se ni 10 maraka baca na nejmara,,,
Nama je problem kako izvuci najbolje iz obrane i sredine od ovih igraca koje imamo...
Ljudi mi imamo predobar dapad i nema potrebe da se ni 10 maraka baca na nejmara,,,
Nama je problem kako izvuci najbolje iz obrane i sredine od ovih igraca koje imamo...
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Hehe,Romariooo je napisao/la:Dembele je sto se mene tice mij novi miljenik, kako je herojski zaustavio dolazak cigovine u barcu, sad moze dembać sdo se mene tice igrat play station s dajdzom do kraja sezone, ne mora ni jednu odigrat
Svaka cast, haman sam isto napisao minut poslije tebe
Bravo, dajes liku 15M godisnje i platio si ga 105M ( s bonusima ide i preko 125M) da bi on sprijecio dolazak Neymara.
Ali dobro ste rekli, u ove evo 3 godine skoro, najvise je uticao na klub ovim gestom. Ako to zanemarimo, uradio je malo vise od mene za Barcelonu koji nikad nisam ni igrao za njih.
Dobro, mene bar ne placaju.
Ali dobro ste rekli, u ove evo 3 godine skoro, najvise je uticao na klub ovim gestom. Ako to zanemarimo, uradio je malo vise od mene za Barcelonu koji nikad nisam ni igrao za njih.
Dobro, mene bar ne placaju.
27.10.2020
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Smijesno je kako neki slijepo vjeruju da je beymar donosio pobjede/trofeje a Dembele nije, neymar je donosio trofeje isto kao Dembele a to znaci na su obojica bili treci najbolji bapadac u barceloni iza messija i suareza,,,,
Po golovima nejmar nista nije bolji a ni po ozljedama...dembele je 5-6 godina mladji i zamalo nas seik opet napravi budalom da je dobio 130m i 3 igraca...
Zar smo spali na to da spasavamo neymaru karijeru samo zato sto se njemu digo da se vrati, jos mi je draze sto je ovako ispalo da se nadao do zadnjeg trenutka da ce doci,
Dembele je jos golobrad i suludno ga je odbacivati radi sezone i po gdje je nazalost bio ozljedjen, mozda ga prodje to i uz dobrog trenera pokaze svoj puni potencijal,,,
Za neymara sam gledao voditelje bein aporta kako govore da neymaru treba da je cijena dosta pala (igrao u francuskoj, nije nastupao u lp zadnje dvije godine, nije nastupo za repku i brazil bez njega osvojio copa ameriku)... znaci nije nista uradio za ni jedan tim za koji je nastupao a takav je inbarcelonu napustio...
Dosta ljudi vjeruju u laz da je on neki game changer i da ce da vodi tim so titula a vec mu 27 godina
Po golovima nejmar nista nije bolji a ni po ozljedama...dembele je 5-6 godina mladji i zamalo nas seik opet napravi budalom da je dobio 130m i 3 igraca...
Zar smo spali na to da spasavamo neymaru karijeru samo zato sto se njemu digo da se vrati, jos mi je draze sto je ovako ispalo da se nadao do zadnjeg trenutka da ce doci,
Dembele je jos golobrad i suludno ga je odbacivati radi sezone i po gdje je nazalost bio ozljedjen, mozda ga prodje to i uz dobrog trenera pokaze svoj puni potencijal,,,
Za neymara sam gledao voditelje bein aporta kako govore da neymaru treba da je cijena dosta pala (igrao u francuskoj, nije nastupao u lp zadnje dvije godine, nije nastupo za repku i brazil bez njega osvojio copa ameriku)... znaci nije nista uradio za ni jedan tim za koji je nastupao a takav je inbarcelonu napustio...
Dosta ljudi vjeruju u laz da je on neki game changer i da ce da vodi tim so titula a vec mu 27 godina
Govorim opcenito, Neymar nije uopste bitan, jer nije clan kluba, poenta je;
Bacio si 300M na 2 igraca i dao si im bogovske plate ( najvece iza Messija, Suareza i Piquea)
Sta si dobio? Jedno veliko nista. Jedan je vec van kluba, dok je drugi standardno, povrijedjen. Kad se vrati, odigrat ce 3 tekme, par puta ce mu se lopta odbit od noge i opet ce se povrijedit.
Prodat sto prije, ne mora doci Neymar, slazem se da imamo vrhunski napad i da i nije potreban, to sam govorio od pocetka.
Cokoladni nek imadne jos jednu ovakvu sezonu- a sve su prilike da hoce, startovao je kao i uvijek do sada, i neces ga moci prodati ni za 20M a ubirat ce ti skoro toliku platu.
Jel sad jasnije?
A kad vec poredis, prve 3 sezone Neymara pogledaj i pogledaj njegove, necemo biti licemjerni i govoriti da su tu negdje, kad to nije istina.
Ili je Ronaldinho trebao osvajati LP svake godine da kazes da je bio dobar?
Bacio si 300M na 2 igraca i dao si im bogovske plate ( najvece iza Messija, Suareza i Piquea)
Sta si dobio? Jedno veliko nista. Jedan je vec van kluba, dok je drugi standardno, povrijedjen. Kad se vrati, odigrat ce 3 tekme, par puta ce mu se lopta odbit od noge i opet ce se povrijedit.
Prodat sto prije, ne mora doci Neymar, slazem se da imamo vrhunski napad i da i nije potreban, to sam govorio od pocetka.
Cokoladni nek imadne jos jednu ovakvu sezonu- a sve su prilike da hoce, startovao je kao i uvijek do sada, i neces ga moci prodati ni za 20M a ubirat ce ti skoro toliku platu.
Jel sad jasnije?
A kad vec poredis, prve 3 sezone Neymara pogledaj i pogledaj njegove, necemo biti licemjerni i govoriti da su tu negdje, kad to nije istina.
Ili je Ronaldinho trebao osvajati LP svake godine da kazes da je bio dobar?
27.10.2020
U istu recenicu staviti Neymara i Dembelea, moze samo fudbalska neznalicaFCBLAUGRANA1987 je napisao/la:Smijesno je kako neki slijepo vjeruju da je beymar donosio pobjede/trofeje a Dembele nije, neymar je donosio trofeje isto kao Dembele a to znaci na su obojica bili treci najbolji bapadac u barceloni iza messija i suareza,,,,

Al su smijesni ovi sto misle da nije napravio nista u Parizu samo zato sto nisu uzeli LP.
Kucaj na yt: Neymar vs Liverpool i onda Dembele vs Liverpool na Anfieldu, sve ce biti jasno o kakvoj se enormnoj razlici u kvaliteti izmedju njih dvojice radi.
let3 recimo ne moze ocima Neymara ali sam je rekao da ni u ludilu Osman ne moze u istu recenicu, kako je Barto naveo hahaha
Kucaj na yt: Neymar vs Liverpool i onda Dembele vs Liverpool na Anfieldu, sve ce biti jasno o kakvoj se enormnoj razlici u kvaliteti izmedju njih dvojice radi.
let3 recimo ne moze ocima Neymara ali sam je rekao da ni u ludilu Osman ne moze u istu recenicu, kako je Barto naveo hahaha
27.10.2020
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Nema se sta kriviti Dembele sto je doveden za +100 miliona, pa lik je godinu dana ranije prodan za 15m i barcelona je ispala velika budala sto ga je platila tolike pare a on jos nije ni formiran igrac,
Barcelona je za manje pare dovodila igrace koji su bili top scene i koji su vec kontinuirano igrali na velikom nivou, ibrahimovic, villa, grizman, suarez itd...
Iskreno ja za dembelea nisam ni cuo dok ga barcelona nije odlucila kupiti sto i govori kakvog au igraca kupili, talenta da, ali nikako formiranu zvijezdu a svi znamo sta moze biti za talentom...
I sad barcelona hoce prvom prilikom danga sutne, pa i ja bi isto uradio pa odbio preci u psg i ne bi dozvolio barceloni da meni odredjuje gdje cu ici i da se igra mojom karijerom, nisu ga ni na transfer listu stavili i makar mu dali priliku da ima neki izbor, nego cuhnuli bi u psg insad svi sokirani sto nece da ide,,,
Nista dembeli nije uradio barceloni nego je sve to barcelona sebi uradila...
Barcelona je za manje pare dovodila igrace koji su bili top scene i koji su vec kontinuirano igrali na velikom nivou, ibrahimovic, villa, grizman, suarez itd...
Iskreno ja za dembelea nisam ni cuo dok ga barcelona nije odlucila kupiti sto i govori kakvog au igraca kupili, talenta da, ali nikako formiranu zvijezdu a svi znamo sta moze biti za talentom...
I sad barcelona hoce prvom prilikom danga sutne, pa i ja bi isto uradio pa odbio preci u psg i ne bi dozvolio barceloni da meni odredjuje gdje cu ici i da se igra mojom karijerom, nisu ga ni na transfer listu stavili i makar mu dali priliku da ima neki izbor, nego cuhnuli bi u psg insad svi sokirani sto nece da ide,,,
Nista dembeli nije uradio barceloni nego je sve to barcelona sebi uradila...
Slazem se s tim, medjutim ne bi to ni uradili da se ne ponasa kako se ponasa.
Da ne bude samo da sam za Neymara, evo jedna slikica

Nakon sto nas je napustio 2017: Ljudi misle da sam mrtav nakon sto sam otisao iz Barcelone, ali zivlji sam nego ikad prije.
Da mi je bilo vidjet sahranu jucer u njegovoj vili
On, tajo, seka, Pini, Curry i toiss jarani hehee
Da ne bude samo da sam za Neymara, evo jedna slikica

Nakon sto nas je napustio 2017: Ljudi misle da sam mrtav nakon sto sam otisao iz Barcelone, ali zivlji sam nego ikad prije.
Da mi je bilo vidjet sahranu jucer u njegovoj vili

On, tajo, seka, Pini, Curry i toiss jarani hehee
27.10.2020
Ansu sad, Neymar 2020.
Kakva naslovnica
pregorice malac gore nego Munjara u vakat.
Kakva naslovnica

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- LittleCule
- Kontakt:
Odličan poticaj mladićima u La Masiji, kakva smo mi prčija od kluba, ganjamo lika koji se doslovno popišao po nama, sudske procese vodio s nama, možda još i vodi, nisam siguran.messilla je napisao/la:Ansu sad, Neymar 2020.
Kakva naslovnicapregorice malac gore nego Munjara u vakat.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Zasad je daleko januar, tako da treba obustaviti priče oko neymara.
Nek se Tuhel zeza sa njim po Parizu.
Nek se Tuhel zeza sa njim po Parizu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jos danas ima vremena za neki transfer i bilo bi lijepo da se nesto desi, sad je jasno da nejmar nece doci, kad vidimo napad, imamo mesija, grizmana, suareza i povrijedjenog dembu, ne bi bilo lose jos neko rezervno krilo i mislim da ima logike mijenjat raketu za cuardada il bernadescija, mogu oni proci ko neke zamjene, a pogotovo bi to bilo dobro zbog toga sto valverde tesko ostrvlja raketu na klupi, a ove bi ostavljao, raketina pozicija je prebukirana, a krilnih igraca i nemamo nesto, sve to govorim o zamjenama ne o prvotimcima, mislim da bi bilo pametno tako neka zamjena
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
kad skontas na kraju, mogli smo dobiti De Lighta za puno manje love... koju u tom trenutku nisu imali 

Da li ostajemo bez Evandera ? Da li se iko kladio s njim ?
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 02 sep 2019, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.