FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Romariooo je napisao/la:Zaboli romarija kita, bitno je da ciganin ne dodje do veceras, a od sutra cemo se posvetit mesijevim ciganlucima

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
I ovog Rafinhu samo seljakaju s posudbe na posudbu. Prodaj ga ili mu nemoj produžit ugovor i zdravo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Raketa je igracka klasa iznad Vidala, manje više u svemu - osim u toj nekoj agresiji.xaviesta je napisao/la:Jao razmišljanja. Rakitić koliko god godina ima opet je igrač sa najviše snage u ekipi, možda Vidal na neku agresivu tu negdje s njim al' Vidal je poglup.
I Raketa će igrati sad kad se riješilo sve, Roberto svakako treba na beka a onu kokoš posaditi na klupu.
Bezveze se Raketa uzeo na zub, po njemu svi vole pomalo pišnuti. On je onako omiljeni target za toga. Da se razumijemo obojica (i Vidal i Rakitić) trebaju ici, ali ne samo oni vec i Suarez, Pique, Busquets, Alba, Semedo, Rafinha, Dembele i još neki - ako cemo do kraja biti dosljedni jel

da ga nema, trebalo bi ga izmislitimessilla je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Zaboli romarija kita, bitno je da ciganin ne dodje do veceras, a od sutra cemo se posvetit mesijevim ciganlucima![]()
![]()
![]()

Pa dobro ne mozes za godinu dvije se rijesiti svih ljudi koji su tu bili 10 godina i sve to osvojili, ali postepeno se mora raditi na tome. Ne mozemo se nadati nekim uspjehima i dalje a da nam prosjek ekipe bude 31 godina jel.
Do sljedeceg ljeta da odu Rakitic, Vidal, da se klupira Busquets u nekim tekmama i malo Alba, to je sasvim okej. Onda posto je Umtiti van forme sada a i prijeti nova povreda, a Piqueu su 32 godine moras na ljeto da ganjas i stopera.
Ovaj rok je nelose odradjen s obzirom na to da si imao mnogo skarta u ekipi tipa Gomesa, Denisa, Rafinhe. Zamijenio golmane druge i doveo top pojacanje u napadu. Kazem nelose. Da li ima boljih ekipa? Po sistemu i po igri da, igracki tesko.
Da je jos docekat da se trener na ljeto ispali iz kluba, to bi jos bilo najbolje pojacanje.
Mada malo mi je nelogicno rijesiti se i Coutinha i Malcoma kad se zna da se Dembele svako malo povrijedi.
Dakle fakticki i dalje nemas to potrebno lijevo krilo. Nemas ga zadnje 2 godine, neces ga imati ni ovu sezonu. Cim on zavaljuje Frenkija tamo, a vjerovatno ce i Griezmanna kad se Messi vrati, to je onda jasno ko dan. Sto je zalosno realno.
Do sljedeceg ljeta da odu Rakitic, Vidal, da se klupira Busquets u nekim tekmama i malo Alba, to je sasvim okej. Onda posto je Umtiti van forme sada a i prijeti nova povreda, a Piqueu su 32 godine moras na ljeto da ganjas i stopera.
Ovaj rok je nelose odradjen s obzirom na to da si imao mnogo skarta u ekipi tipa Gomesa, Denisa, Rafinhe. Zamijenio golmane druge i doveo top pojacanje u napadu. Kazem nelose. Da li ima boljih ekipa? Po sistemu i po igri da, igracki tesko.
Da je jos docekat da se trener na ljeto ispali iz kluba, to bi jos bilo najbolje pojacanje.
Mada malo mi je nelogicno rijesiti se i Coutinha i Malcoma kad se zna da se Dembele svako malo povrijedi.
Dakle fakticki i dalje nemas to potrebno lijevo krilo. Nemas ga zadnje 2 godine, neces ga imati ni ovu sezonu. Cim on zavaljuje Frenkija tamo, a vjerovatno ce i Griezmanna kad se Messi vrati, to je onda jasno ko dan. Sto je zalosno realno.
27.10.2020
U novu sezonu za Ivanom i Busquetsom hahahah
-
- Moderator
- Kontakt:
Di je onaj brat sto su ga ubili srbi? A vidis dzaba bi ga ubili.

Pa to je RomarioGracanicaAA je napisao/la:Di je onaj brat sto su ga ubili srbi? A vidis dzaba bi ga ubili.![]()
![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bio sam podlegao dezinformacijama, cinilo se da transfer gotova stvar, ali Allah dz s nas je obasuo svojom miloscu i sve je propalo na svu srecuDerdiyok je napisao/la:Pa to je RomarioGracanicaAA je napisao/la:Di je onaj brat sto su ga ubili srbi? A vidis dzaba bi ga ubili.![]()
![]()
Sad jos jedno dva poraza u nizu, mogao bi i valverde pakovati kofere, navijam da nas neko nakanta, borusija bi mogla, i da se otjera taj trener bezmudi
Vidjecemo kako ce se ponasati i uvrijedjena mlada messi, ljudi ovdje meni nesto kao dokazuju kako lose igramo kad njega nema, vidite koje su to neznalice, covjek zdrav a nece da igra za klub koji ga placa najvise na svijetu, znaci covjek pisa po klubu, nevidjeni bezobrazluk, a strucnjaci ga ovdje dizu u smislu ne moze nista bez njega
Pa sto onda ne igra da pomogne bezobraznik, hebo mu ja Antonelu 4 puta poradjanu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
A Dembele i Semedo su ti dobri? 

To care. Samo negativno.Romariooo je napisao/la:Zaboli romarija kita, bitno je da ciganin ne dodje do veceras, a od sutra cemo se posvetit mesijevim ciganlucima
To donosi progres i dusevno zdravlje.
Znaci u sezonu prakticki ulazimo sa istom ekipom kao prije 3 godine evo skoro, osim Grizija i Frenkija. Nek nam je Bog na pomoci.
27.10.2020

Samo zbog ovog drugog dijela zadnje recenice ti moras sebi potraziti pomoc neke zdravstvene ustanove zatvorenog tipa.Romariooo je napisao/la:Bio sam podlegao dezinformacijama, cinilo se da transfer gotova stvar, ali Allah dz s nas je obasuo svojom miloscu i sve je propalo na svu srecuDerdiyok je napisao/la:Pa to je RomarioGracanicaAA je napisao/la:Di je onaj brat sto su ga ubili srbi? A vidis dzaba bi ga ubili.![]()
![]()
Sad jos jedno dva poraza u nizu, mogao bi i valverde pakovati kofere, navijam da nas neko nakanta, borusija bi mogla, i da se otjera taj trener bezmudi
Vidjecemo kako ce se ponasati i uvrijedjena mlada messi, ljudi ovdje meni nesto kao dokazuju kako lose igramo kad njega nema, vidite koje su to neznalice, covjek zdrav a nece da igra za klub koji ga placa najvise na svijetu, znaci covjek pisa po klubu, nevidjeni bezobrazluk, a strucnjaci ga ovdje dizu u smislu ne moze nista bez njega
Pa sto onda ne igra da pomogne bezobraznik, hebo mu ja Antonelu 4 puta poradjanu
Primitivac.
Zaboravio si na strašnog Firpaleorey je napisao/la:Znaci u sezonu prakticki ulazimo sa istom ekipom kao prije 3 godine evo skoro, osim Grizija i Frenkija. Nek nam je Bog na pomoci.

- LittleCule
- Kontakt:
Neto isto prošao ispod radara...let3 je napisao/la:Zaboravio si na strašnog Firpaleorey je napisao/la:Znaci u sezonu prakticki ulazimo sa istom ekipom kao prije 3 godine evo skoro, osim Grizija i Frenkija. Nek nam je Bog na pomoci.

Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Inace uprava Pariza je uradila sasvim logican posao oko Neymara.
Mislim koliko sam se god nadao, to je ono sto bi i ja realno uradio da sam na njihovom mjestu. Platim te 222M, dam ti platu skoro 40M godisnje.
Ne igras 50% tekmi, biras utakmice. Za 700 dana ti doqurci i hoces nazad?
Moze, vrati novac koji smo ulozili u tebe i prtljaj. Ne mozes? Ostajes.
Pa nisu ljudi ludi da daju najboljeg igraca za bagatelu kao mi recimo Coutinha. Bogati ljudi i jesu bogati jer nisu budale, i takvi ljudi ne vole da gube novac vise nego siromasni ljudi.
S druge strane I dalje mislim da ce on doci kod nas kad tad, pogotovo hoce ako ima klauzulu od 170M za 2020 ali ovo ljeto jednostavno nije niko imao te pare da ga plati i zbog toga nije dosao. Pogotovo sto su se 99% klubova do augusta vec bili skroz istrosili.
Mislim koliko sam se god nadao, to je ono sto bi i ja realno uradio da sam na njihovom mjestu. Platim te 222M, dam ti platu skoro 40M godisnje.
Ne igras 50% tekmi, biras utakmice. Za 700 dana ti doqurci i hoces nazad?
Moze, vrati novac koji smo ulozili u tebe i prtljaj. Ne mozes? Ostajes.
Pa nisu ljudi ludi da daju najboljeg igraca za bagatelu kao mi recimo Coutinha. Bogati ljudi i jesu bogati jer nisu budale, i takvi ljudi ne vole da gube novac vise nego siromasni ljudi.
S druge strane I dalje mislim da ce on doci kod nas kad tad, pogotovo hoce ako ima klauzulu od 170M za 2020 ali ovo ljeto jednostavno nije niko imao te pare da ga plati i zbog toga nije dosao. Pogotovo sto su se 99% klubova do augusta vec bili skroz istrosili.
27.10.2020
Znači ništa od Neymara upravno ono što sam i govorio prije 2 mjeseca al' su me ovdje stručnjaci poput Evandera ubjeđivali u suprotno.Ah da zaboravio sam je napustio forum navuče ga Makaš na tanak led.
Žao mi Leoreya momak se baš unio u ovu priču oko povratka Neya.
Žao mi Leoreya momak se baš unio u ovu priču oko povratka Neya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.