FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa upravo to i uprava ima za zadatak jos jednog kvalitetnog napadaca dovest
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
ima onaj Stjepic iz Rudar Prijedora solidan napadac...on bih vam dobro dosao,ja sam ga imao priliku gledati par puta na treningu Celika(bio na probi)i nesto se zakacio sa upravom nasom bivsom(htjeli ga prevarit garant)i napusti pripreme...ali je momak jako talentovan..jos malo raditi s njim treba ali da se usavrsit 

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
jel ima neko informacije o Alenu Skori ... sta je ss njim ??
Pa sta ce biti, otisao Skoro u Mexicoalmin HZ je napisao/la:jel ima neko informacije o Alenu Skori ... sta je ss njim ??
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

u 18:00,ovo su igrali juniori i izgubili 2-0 sto nije sramotaBegA_SA je napisao/la:U koliko igra prvi tim protiv Slaven Belupa?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Nije sramota ali ....Hairlija je napisao/la:u 18:00,ovo su igrali juniori i izgubili 2-0 sto nije sramotaBegA_SA je napisao/la:U koliko igra prvi tim protiv Slaven Belupa?
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
ali starumbalija je napisao/la:Nije sramota ali ....Hairlija je napisao/la:u 18:00,ovo su igrali juniori i izgubili 2-0 sto nije sramotaBegA_SA je napisao/la:U koliko igra prvi tim protiv Slaven Belupa?

Ako nije problem završi rečenicurumbalija je napisao/la:Nije sramota ali ....Hairlija je napisao/la:u 18:00,ovo su igrali juniori i izgubili 2-0 sto nije sramotaBegA_SA je napisao/la:U koliko igra prvi tim protiv Slaven Belupa?

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

-
- Kontakt:
Vodimo protiv slaven belupa strijelac Alen avdic.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
-
- Kontakt:
gdje pratite rezultat javite linkHORDAS_1987 je napisao/la:2-0 Jahovic
Ima prenos na CNN-u 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
dakle prvo ce kupres biti "obojen" bordo bojom a aBd na kraju sezone i cijela BIH 

Pazza Inter Amala
Jbt ovaj Jahović nikako da ode iz Sarajeva, sve nešto hoću-neću
. Al dobar je !

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Jbt ovaj Jahović nikako da ode iz Sarajeva, sve nešto hoću-neću. Al dobar je !
dobar je jahovic igrac i napadac samo da se malo uozbilji a sigurno hoce pod vodstvom nove uprave!!! valjace nam ove sezone i u buducnosti tako da cekamo jos dva pojacanja i to je to!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zaista se nadam, da ce nam ova sezona biti mnogo bolja i uspjesnija od prethodne. Nova upravu, na osnovu svega uradjenog za ovaj kratak period, nam daje nadu za optimizam. Medjutim, potrebno je vidjeti kako ce novi igraci popuniti praznine, uzrokovane odlascima Skore, Rizvanovica, Belosevica, Maksumica i Muminovica, koji su ruku na srce bili jedni od vaznijih igraca bordo momcadi. Scepanovica i Arsenijevica sam gledao nekoliko puta, i prema onome sto sam vidjeo mogu reci da se radi o korektnim igracima, a da li ce opravdati ulogu pojacanja to je na njima da dokazu. Sve u svemu, za nadati je se da uz jos dva adekvatna igraca mozemo napraviti ono sto svi zelimo, a to je titula.
ZA SARAJ'VO, ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!
ZA SARAJ'VO, ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!
Samo trpaj,sljedeci molim
Zijad Blekic dominira

Zijad Blekic dominira

-
- Kontakt:
dobro je,prvo pa muško 

Trenutno korisnika/ca: Bilosta, SarajevoAC i 51 gost.