FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Djurickovic mora igrati stopera u subotu da bi imali neke sanse inace smo yebani unaprijed.Ljudi ce nas iz prekida uzeti samo ako krenemo sa kepecima zgoljavim od stopera
Rogic
Beganovic-Djurickovic-Anicic-Durakovic
Vrancic-Buljubasic
Hasic-Avram-Ziljkic
Renan
Rogic
Vrancic-Buljubasic
Hasic-Avram-Ziljkic
Renan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 sep 2023, 21:45Djurickovic mora igrati stopera u subotu da bi imali neke sanse inace smo yebani unaprijed.Ljudi ce nas iz prekida uzeti samo ako krenemo sa kepecima zgoljavim od stopera
Rogic
Vrancic-Buljubasic
Hasic-Avram-Ziljkic
Renan
I to bi ovom novom dao zadatak samo im 99ku igrati flastera (soldo ce prije) . Ne vjerujem da cemo bez Julardzijd izici. Naprijed vec moze biti svasta osim standardnog strikera.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Andjus ce pokazat vise od avramovskog..
Ovi sto pljuju sto im sve ide na zivac koraju znat da Ibricic nije slakotjeciv kao kodro ibrakovic.. covjek je fudbaler bio do juce al izgleda zna radit nezna pricat
Ovi sto pljuju sto im sve ide na zivac koraju znat da Ibricic nije slakotjeciv kao kodro ibrakovic.. covjek je fudbaler bio do juce al izgleda zna radit nezna pricat
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ziljkić————Oliveira——-Hasić
——-————Avramovski
—-——-Julardžija—Buljubašić
Duraković—Aničić—Đuričković—Beganović
————-————-Rogić
Imam osjećaj da ćemo ovako krenuti u subotu. Sa klupe mogu ući Vrančić, Hamza, Anđušić, Zeljković, Mulalić..
——-————Avramovski
—-——-Julardžija—Buljubašić
Duraković—Aničić—Đuričković—Beganović
————-————-Rogić
Imam osjećaj da ćemo ovako krenuti u subotu. Sa klupe mogu ući Vrančić, Hamza, Anđušić, Zeljković, Mulalić..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da je jednom dočekati, da pojačanje koje nam dođe igra samo na svojoj primarnoj poziciji, kao recimo igrači koji pojačaju Zrinjski.
Joj mrtve utakmice repke, kao da bod ganjamo.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Djaba pjene ova teletima , istina i ledesma, nece se HUSRO nikad vratiti !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
E neka nas je zaobisao Kodro Bogu hvala, kakav levat.. priznajem gresku sto sam ga prizivao.
- 1 9 4 6 -
Nek je vala i ovo zavrseno.
GAZI ZRINJSKI!
GAZI ZRINJSKI!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- napoleon72
- Kontakt:
Nije isto vodit klub i reprezentaciju, a pogotovo ovakvu limitiranu i to nakon dva treninga. Capello, Flick, Enrique, Tite, svi su sa klubovima strasne uspjehe napravili, sa reprezentacijama nista. Ovu reprezentaciju ne moze Murinjo razdrmat, bezveze se covjek proziva.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:34E neka nas je zaobisao Kodro Bogu hvala, kakav levat.. priznajem gresku sto sam ga prizivao.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Možda sam ja fudbalski laik, ali u odlučujućoj utakmici, a gdje moraš pobjediti za bilo kakve šanse ti se razvlačiš uz 60+ minuta hodanja i onda ti kao bacaš sve karte u napad u zadnjih par minuta, gdje ostavljaš ogromnu rupu nazad. Strašno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:34E neka nas je zaobisao Kodro Bogu hvala, kakav levat.. priznajem gresku sto sam ga prizivao.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A prošlu utakmicu gdje boljih fudbalera imaš u mojoj ulici ti jedva pobijediš, protivnicima prosjek jedan gol godišnjeAmcho1 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:41Možda sam ja fudbalski laik, ali u odlučujućoj utakmici, a gdje moraš pobjediti za bilo kakve šanse ti se razvlačiš uz 60+ minuta hodanja i onda ti kao bacaš sve karte u napad u zadnjih par minuta, gdje ostavljaš ogromnu rupu nazad. Strašno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:34E neka nas je zaobisao Kodro Bogu hvala, kakav levat.. priznajem gresku sto sam ga prizivao.

Sad izgubiš od reprezentacije koja sve poraze ima osim jedne pobjede protiv gore navedenih amatera, fakat strašno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rožman > Kodro.
Varešanović > Kodro
Varešanović > Kodro
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Varešanović i Hadzibegić su Mourinho i Ancelotti za Kodru. Veca ubleha nije vodila reprezentaciju od njenog nastanka.
Izvini Drug ali kakve trening ima veze sa trenerskom odlukom da kreneš ofanzivnije i napraviš ranije pravovremene izmjene u utakmici gdje moraš pobjediti.napoleon72 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:40Nije isto vodit klub i reprezentaciju, a pogotovo ovakvu limitiranu i to nakon dva treninga. Capello, Flick, Enrique, Tite, svi su sa klubovima strasne uspjehe napravili, sa reprezentacijama nista. Ovu reprezentaciju ne moze Murinjo razdrmat, bezveze se covjek proziva.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:34E neka nas je zaobisao Kodro Bogu hvala, kakav levat.. priznajem gresku sto sam ga prizivao.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mozda nekadasnji kodro ali ovo uraditi. Pa na poluvremenu je trebao prvo bilbiju ubaciti kad mu vec nije poceo. Podrzavao sam prvo poluvrijeme igru beznapoleon72 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:40Nije isto vodit klub i reprezentaciju, a pogotovo ovakvu limitiranu i to nakon dva treninga. Capello, Flick, Enrique, Tite, svi su sa klubovima strasne uspjehe napravili, sa reprezentacijama nista. Ovu reprezentaciju ne moze Murinjo razdrmat, bezveze se covjek proziva.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:34E neka nas je zaobisao Kodro Bogu hvala, kakav levat.. priznajem gresku sto sam ga prizivao.
Rizika nama treba, njima ne, i cekala se ta jedna sansa iz tvrde igre koja je i dosla ali promasi demirovic. Drugo poluvrijeme smo morali napasti vise ali kodrinjo strucnjak sve isto ostavio i nastavili smo gledati istu igru do 70. Falio je pjanin zadnji pas a trebao je na poluvremenu uci takodjer. Sta radi kodro? Tek u 70 oj mijenja i daje Kodri sansu - a bica zasluzio, igrao na islandu nedavno, u formi ozbiljnoj glavni igrac jedne ekipe - i pjani koji je razdrmao tekmu. I Iduci potez strucnjaka? Vraca pjanu na zadnjeg veznog odsjeko ga od zadnjeg pasa, onda svi u napad i bi sto bi. Jugosaurus klasicni, osjecaj za izmjenu nula.
- 1 9 4 6 -
- napoleon72
- Kontakt:
Da je bilo 0-1 za nas onda je Kodro novi Pep. sada je kriv za sve. sto ne moze napraviti ekipu za 10 dana.
- Osttribine
- Kontakt:
Ma kakav Kodro kao trener, kao igraca ga se sjecam i na igrackoj karijeri kapa dole, ali u ulozi trenera/selektora se ne snalazi, to pokazuje i njegova trenerska karijera, ali eto ovde smo danima citali prizivanja i pravljenje nekakvog mita o njemu kao da je on rjesenje za sve nase tadasnje probleme bio, a sa nikad skupljim Sarajevom fijasko dozivio, pa i ako su ga bojkotovali to pokazuje dovoljno i o njemu da se nije sa tim stvarima znao nositi. Sto kazes za Lihtenstajn, ljudi gola nisu preko godinu dali i nama ga uvaljaju i strijepis u utakmici sa njima da li ces kiksati, a veceras ih Slovacka rijesi za 6 minuta. Medjutim, nije raspad fudbalske reprezentacije poceo sa Kodrom, ovde su problemi dublje prirode i traju duze vrijeme, a Kodro je jedan u nizu poslusnika "vlasnika" fudbalske reprezentacije. E sad kad smo otpisani, ne bi me cudilo da otkinemo bod ili sva 3 nekom od ovih iz vrha tabele, ona nasa klasika dugogodisnjaMortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:42A prošlu utakmicu gdje boljih fudbalera imaš u mojoj ulici ti jedva pobijediš, protivnicima prosjek jedan gol godišnjeAmcho1 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:41Možda sam ja fudbalski laik, ali u odlučujućoj utakmici, a gdje moraš pobjediti za bilo kakve šanse ti se razvlačiš uz 60+ minuta hodanja i onda ti kao bacaš sve karte u napad u zadnjih par minuta, gdje ostavljaš ogromnu rupu nazad. Strašno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:34E neka nas je zaobisao Kodro Bogu hvala, kakav levat.. priznajem gresku sto sam ga prizivao.![]()
![]()

Rogić
Soldo Aničić Đuričković
Mulalić Buljubašić Julardžija Duraković
Ziljkić Hasić
Renan
Gazi Zrinjskog
Soldo Aničić Đuričković
Mulalić Buljubašić Julardžija Duraković
Ziljkić Hasić
Renan
Gazi Zrinjskog

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!