Zna se samo da je sutra. ŠEF ne želi nikome reći kad je, razlog neznam...Radmilo je napisao/la:Kad igramo sa Travnikom prijateljsku ??

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zna se samo da je sutra. ŠEF ne želi nikome reći kad je, razlog neznam...Radmilo je napisao/la:Kad igramo sa Travnikom prijateljsku ??
Zavisi igra li Bekric ili ne.Svrki je napisao/la:Mislim da je samo Zeljo bolji od ove reprezentacije.!! Forza Ljoze
exbabilon je napisao/la:Zavisi igra li Bekric ili ne.Svrki je napisao/la:Mislim da je samo Zeljo bolji od ove reprezentacije.!! Forza Ljoze
'ta ce Ronaldo, Stanic mu kroz noge probacivao.Svrki je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Zavisi igra li Bekric ili ne.Svrki je napisao/la:Mislim da je samo Zeljo bolji od ove reprezentacije.!! Forza Ljoze
Nije bitan on. Sjeti se samo eurogola naseg Stanica. Vise glasova imao nego gol Ronalda.
Nismo ni mi puno bolji...DzoleZeljo je napisao/la:E da sve viditi sinoc debila od onih pitara. Igrala Bosna i pobijedila, a oni pjevaju "**** te Zeljo".... Pa dokle ide ovaj komplex? I onda ti neko kaze, neka oni su nasi, ne treba protiv njih nista lose govoriti niti misliti....
Pa jesu li to i nasi pjevali?ipetm je napisao/la:Nismo ni mi puno bolji...DzoleZeljo je napisao/la:E da sve viditi sinoc debila od onih pitara. Igrala Bosna i pobijedila, a oni pjevaju "**** te Zeljo".... Pa dokle ide ovaj komplex? I onda ti neko kaze, neka oni su nasi, ne treba protiv njih nista lose govoriti niti misliti....
Stani prijatelju, to je Zeljina tekma... Logicno da ces provocirati svog konkuretna za titulu. Realno? Da su deseti, pa da su pjevali "**** Sarajevo" pa ajde onda, glupo bi bilo. Ali direktni konkurent za titulu je nesto drugo...anonimni je napisao/la:samo se sjeti kraja protiv Zvijezde i navijanja
Ma to je grupa debilčina, pretežno 94-96, romski imbecili sa gorice, ko ih šišaDzoleZeljo je napisao/la:Stani prijatelju, to je Zeljina tekma... Logicno da ces provocirati svog konkuretna za titulu. Realno? Da su deseti, pa da su pjevali "**** Sarajevo" pa ajde onda, glupo bi bilo. Ali direktni konkurent za titulu je nesto drugo...anonimni je napisao/la:samo se sjeti kraja protiv Zvijezde i navijanja
Mislim i ovo sa repkom. Kakve veze ima Zeljo sa repkom. Gledam ja sinoc te debiline, na facama im vidis da traze belaj. Oni kao zajebani, medu njima i starog i mladog, ne znas ko je vise gluplji...
vjerujem da je Ipe aludir'o na to, ne kažem ja da mrzim takve poruke, dapače, drage su miDzoleZeljo je napisao/la:Stani prijatelju, to je Zeljina tekma... Logicno da ces provocirati svog konkuretna za titulu. Realno? Da su deseti, pa da su pjevali "**** Sarajevo" pa ajde onda, glupo bi bilo. Ali direktni konkurent za titulu je nesto drugo...anonimni je napisao/la:samo se sjeti kraja protiv Zvijezde i navijanja
Mislim i ovo sa repkom. Kakve veze ima Zeljo sa repkom. Gledam ja sinoc te debiline, na facama im vidis da traze belaj. Oni kao zajebani, medu njima i starog i mladog, ne znas ko je vise gluplji...
ovaj je debil iz Olova...DzoleZeljo je napisao/la:@anonimni - Prije jedno mjesec dana, i pitarima je neki frajer iz Zagreba upao u svlacionicu u nadi da ce ukrasti nesto, ali pokusaj mu je bio osujecen. Da nije isti frajer i kod nas?
Nema ovo danas, ako ti ukrade nesto na ulici, ti njega mozes prijaviti, ali to su sve manja djela, a organi vlasti nemaju mjesta u zatvorima za ove osobe koje pocinjavanju manja razbojnistva...