Inace, ISKRENO mislim da uzimamo sutra
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da ne uzmemo olimpika pa bi nekako i razumio potez, a ovako se uprava ponijela neprofesionalno. Ne branim Kodru uopste, nije on bitan, da je bilo ko drugi u pitanju pod ovim okolnostina isto bih rekao. Po meni se covjek trebao istrpiti do kraja sezone, al eto, valjda ce na dobro.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: Odg: FK Sarajevo
Smijurija...
Bandovic likes this 
Meho-rotacija,je glumio malo Mancinija. dugo vremena nismo znali pocetnu postavu,ne znamo je ni dan danas,previse rotiranja,mjenjanja pozicija igracima,bezvoljnost i bezidejnost u igri,ne postoji formacija,taktika... igrali smo kao neka nizeligaska ekipa,traljavo,smotano,ruzno nas je bilo gledati,a tako dobre uslove smo imali na pripremma,kao da smo Real,doveli pojacanja koja je Kodro trazio itd,ali on se jednostavno uci,dosao je u fcs bez trenerskog iskustva,i nije to islo... a sta tek reci o njegovom pomocniku Tufeku...igra nam nije imala ni glavu ni rep i jednostavno neko je morao odgovarati za to,a logicno je da ce to biti trener koji je ubjeldjivo najodgovonija osoba za skandalozne rezultate u proljentom dijelu prvenstva i ispadanje iz kupa.
Fakticki Kodro nas je ostavio bez trofeja u ovoj sezoni,a mozda cak i Evrope i nek su mu sretni puti,ali daleko od Koseva.... uprava mu je obezbjedila sve,ali on to nije znao iskoristiti i zato hvala,dovidjenja!
Fakticki Kodro nas je ostavio bez trofeja u ovoj sezoni,a mozda cak i Evrope i nek su mu sretni puti,ali daleko od Koseva.... uprava mu je obezbjedila sve,ali on to nije znao iskoristiti i zato hvala,dovidjenja!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Trpimo mi njega kako je poceo proljetni dio. Onu igru iz Zvornika mu nisam mogao halaliti. Ocekivao sam da ce jos poslije one smijurije od taktike dobiti nogu.
Nek mu je sa srecom, svakako. Al ocito da se u zadnje vrijeme malo pogubio.
Sad je razumljivo i ovo ukidanje suspenzije za igrace. Dzeno se vraca, a Dejo ne moze suspendovan na gol.

Sad je razumljivo i ovo ukidanje suspenzije za igrace. Dzeno se vraca, a Dejo ne moze suspendovan na gol.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Šta je tu čudno, kako bi Dženo postavio Deju na gol da je ostao suspendovan. Smiješno do bola, ovo nam nije trebalo.shaman7 je napisao/la:Jedan dan ukinuta suspenzija, sutradan Meho bivši
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Deji je ukinuta suspenzijaHordas Doboj je napisao/la:Trpimo mi njega kako je poceo proljetni dio. Onu igru iz Zvornika mu nisam mogao halaliti. Ocekivao sam da ce jos poslije one smijurije od taktike dobiti nogu.
Sad je razumljivo i ovo ukidanje suspenzije za igrace. Dzeno se vraca, a Dejo ne moze suspendovan na gol.![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Padaju maske.Ado76 je napisao/la:Deji je ukinuta suspenzijaHordas Doboj je napisao/la:Trpimo mi njega kako je poceo proljetni dio. Onu igru iz Zvornika mu nisam mogao halaliti. Ocekivao sam da ce jos poslije one smijurije od taktike dobiti nogu.
Sad je razumljivo i ovo ukidanje suspenzije za igrace. Dzeno se vraca, a Dejo ne moze suspendovan na gol.![]()
![]()
![]()
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
smjenis trenera zbog losih rezultata,dovedes onog otpustenog prije njega,i tako u krug.
pojedini vasi igraci su uspjeli u svom naumu...u imalo ozbiljnom klubu u evropi,klub bi zastitio trenea,a 5,6 igraca dobilo bi nogu automatski...ali ovo je bosna,i ovdje misevi kolo vode...
neka vam je sretno,
pojedini vasi igraci su uspjeli u svom naumu...u imalo ozbiljnom klubu u evropi,klub bi zastitio trenea,a 5,6 igraca dobilo bi nogu automatski...ali ovo je bosna,i ovdje misevi kolo vode...
neka vam je sretno,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kodro ispade žrtveno janje, dok Džemo i uhljupi slični njemu ordiniraju i rade što im je volja.
Dženo je inače prepun iskustva, jer ako ne namjeravaju da dovedu neko jače ime na klupu, onda je titula ovim potezom još dalje, da ne kažem i Evropa
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Može li neko reći, zbog čega je Dženo dobio otkaz u Sarajevu. Pošto znam da je vodio vas, meni se čini u EL protiv Atromitosa..
Željezničar živimo !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Na pogrešnoj temi pišeš a smijenjen je jer nije imao licencu.katakomba je napisao/la:Može li neko reći, zbog čega je Dženo dobio otkaz u Sarajevu. Pošto znam da je vodio vas, meni se čini u EL protiv Atromitosa..
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Treba onda ocekivat Bandovica na golu i Dzemo obavezno u prvoj postavi

Dzeno ce posle kupa uzeti i titulu.Živi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 apr 2015, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
@ Fanatikosu Jesam li ja koga od članova foruma vrijeđao?Nisam.Tako da imas

Svi u napad jedan je Hase!!
Idemo Dzeno ,gasi pozar ponovo...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
uh,to bi bilo extra.amypitar je napisao/la:Dzeno ce posle kupa uzeti i titulu.Živi bili pa vidjeli.
Mada i ako Evropu izborimo bit ce to veliki uspjeh,obzirom da smo trenutno 4 na tabeli i igramo uzasno lose!..
Uscuplic je po meni odlicno prelazno rjesenje!
cek malo????
uscuplicev ucinak u 7 utakmica na pocetku sezone 3-4-0 (13bodova)
isti ucinak kodre u tih 7 utakmica u drugom dijelu sezone 3-3-1 (12bodova)
sta smo dobili promjenom???
uscuplicev ucinak u 7 utakmica na pocetku sezone 3-4-0 (13bodova)
isti ucinak kodre u tih 7 utakmica u drugom dijelu sezone 3-3-1 (12bodova)
sta smo dobili promjenom???
Hajde bar da su doveli nekog strucnjaka vec vratise legendu koju su nabili prije Mehe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, sarajlija000, ThrillerHz, trunks1946, Venom i 62 gosta.