Bio je ključna riječ, kao što je Hazmir Sisoje, tada iz SDA bio predsjednik Slobode.Penaltiky je napisao/la:Bakir Izetbegović je inače bio član uprave Slobode. Oh wait.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
-
sviunapad1010
- Kontakt:
@beton ucero ti Meho Obradovic. Jel i to nebuloza 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne kontam te majke mi?sviunapad1010 je napisao/la:Pite bolan zašto anuliraste anketu![]()
Jel ovo morto neodlučan kako da ostavi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
Aha ok, neces da nam kazes kako je nastao tvoj tim. Da te nije mozda stidBeton je napisao/la:Pričam o trenutnim upravljačkim strukturama.MocMahale444 je napisao/la:
Kako ste vi (fks) nastali?
Druga pitanja postepeno idu
Koldžina prčija
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Imas tehnickih problema vjerovatnoMortemHz je napisao/la:Ne kontam te majke mi?sviunapad1010 je napisao/la:Pite bolan zašto anuliraste anketu![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Živi momak u uvjerenju da si nam sklonio anketu.MortemHz je napisao/la:Ne kontam te majke mi?sviunapad1010 je napisao/la:Pite bolan zašto anuliraste anketu![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Živi momak u uvjerenju da si nam sklonio anketu.MortemHz je napisao/la:Ne kontam te majke mi?sviunapad1010 je napisao/la:Pite bolan zašto anuliraste anketu![]()
Jel ovo morto neodlučan kako da ostavi![]()
Zato ja njega i ne kontam, šta sam ba reko uradio a da ne znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Što bi me bilo stid činjenice da se tadašnja čaršija i Sarajlije nisu mogle identifikovati sa klubom iz tadašnjeg sela Grbavica koji su osnovali doseljenici iz doba AU, a sa Sarajevom nisu imali nikakve veze. Ne da nisu imali veze sa Sarajevom, nisu imali veze sa Bosnom.MocMahale444 je napisao/la:Aha ok, neces da nam kazes kako je nastao tvoj tim. Da te nije mozda stidBeton je napisao/la:Pričam o trenutnim upravljačkim strukturama.MocMahale444 je napisao/la:
Kako ste vi (fks) nastali?
Druga pitanja postepeno idu
Koldžina prčija
Eto imaš notifikaciju, da nije mala sa Švrakinoskoroalen je napisao/la:Živi momak u uvjerenju da si nam sklonio anketu.MortemHz je napisao/la:Ne kontam te majke mi?sviunapad1010 je napisao/la:Pite bolan zašto anuliraste anketu![]()
Jel ovo morto neodlučan kako da ostavi![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- robertkosar
- Kontakt:
Da normalno da ima umjesto da pise 'glasaj' administracija upotrebljava strani croatski jezik glasujsviunapad1010 je napisao/la:Imas tehnickih problema vjerovatnoMortemHz je napisao/la:Ne kontam te majke mi?sviunapad1010 je napisao/la:Pite bolan zašto anuliraste anketu![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Satraćemo Jufke, pojma nemaju šta će ih zadesiti kad se probudi životinjski nagon na blatnjavoj livadi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne diraj u staru ranu.Osim13 je napisao/la: Eto imaš notifikaciju, da nije mala sa Švrakino
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nego @beton kad si dozivio amneziju?
- svrakino1921
- Kontakt:
Svrakindolke su opasneskoroalen je napisao/la:Ne diraj u staru ranu.Osim13 je napisao/la: Eto imaš notifikaciju, da nije mala sa Švrakino
Jos koliko ratkapa zijani Skoro
- MocMahale444
Sve je to skola riste đoge.Beton je napisao/la:Što bi me bilo stid činjenice da se tadašnja čaršija i Sarajlije nisu mogle identifikovati sa klubom iz tadašnjeg sela Grbavica koji su osnovali doseljenici iz doba AU, a sa Sarajevom nisu imali nikakve veze. Ne da nisu imali veze sa Sarajevom, nisu imali veze sa Bosnom. Sarajevo uz Radovana jedini istiniti BiH klub
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Sariel1987
- Kontakt:
Cu doseljenici iz AU.
Pa sto vam osmanlije ne osnovase klub nego ste partiju cekali do 46te
Ispade Zeljo veca carsija
Pa sto vam osmanlije ne osnovase klub nego ste partiju cekali do 46te
Osim13 je napisao/la:Satraćemo Jufke, pojma nemaju šta će ih zadesiti kad se probudi životinjski nagon na blatnjavoj livadi.
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako je kraljuSariel1987 je napisao/la:Cu doseljenici iz AU.
Pa sto vam osmanlije ne osnovase klub nego ste partiju cekali do 46te![]()
I nije 46 nego 49
"Prvi osnovani klub na prostorima BiH bila je srednjoškolska momčad sarajevske Gimnazije. Klub je ubrzo dobio ime "Osman"."Sariel1987 je napisao/la:Cu doseljenici iz AU.
Pa sto vam osmanlije ne osnovase klub nego ste partiju cekali do 46te![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Sariel1987
- Kontakt:
Pozdrav svrakinom. Veseljak teme

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.