Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Formula 1
Po meni je pogrešna sama taktika favoriziranja jednog vozača, pogotovo u situaciji gdje nema nikakve šanse. Evidentno je bilo da Vettel nema brzine, Leclerc je bio brži od njega, cijeli vikend. Mogli su imati pozicije 3. i 4. iako to bodovno ne bi promjenilo puno toga. Uredu, možda ovu utrku i nisu puno toga pogriješili, Leclerc je više sam sebi kriv ali opet je pogrešna odluka krenuti sa medium gumama u Q2 kad svi idu na soft gumama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jedina pogreska je sto Leclerc sam sebi ujebo vikend u kvalifikacija, do cetvrte pozicije nisu nikakvom taktikom mogli doci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
25 godina.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Senna.

- Donnie Darko
- Kontakt:

sandbag u pozadini hladno
- Donnie Darko
- Kontakt:
nije se ni stiglo u europu, williams prekinuo razvoj bolida za ovu sezonu, wow 
- BosniaBoston
- Kontakt:
E moj rikardo u koji si nered otisao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Nerminovic
- Kontakt:
E moj Ricc
hajd ogulit ces ih za 20mil boli te karna
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
inace je imao opcija bruku, renault mclaren ili ostati u ekipi koja 100% preferira tvog suvozača
Gledajuci ovu sezonu do sada, bolje bi mu bilo da je ostao u RBuDonnie Darko je napisao/la:inace je imao opcija bruku, renault mclaren ili ostati u ekipi koja 100% preferira tvog suvozača
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Nerminovic
- Kontakt:
joj razlike izmedju verstappen i gaslya 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vala izabrao najgoru,mclaren ove godine solidan u RB bi imao sigurnih 150 bodova bez ikakve sumnje(200+ bez otkazivanja komponenata)Donnie Darko je napisao/la:inace je imao opcija bruku, renault mclaren ili ostati u ekipi koja 100% preferira tvog suvozača
#Punoljetstvo
- Donnie Darko
- Kontakt:
vidjet ćemo kako će završit duel renaulta i mclarena ove sezone, a i svako bi odabrao renault prije u njegovoj poziciji, tvornička ekipa se bira ispred u 9/10 situacija, ova deseta je red bull sa renaultom ali i to je gotovo.
ricciardova epizoda je jednostavno završila u red bullu, lik je to znao, eto ocekivao je podijume od renaulta u ove dvije godine i nije znao da ce red bull biti bolji, covjek ne zeli biti drugi vozac. izgubio bi ove dvije godine svakako.
ricciardova epizoda je jednostavno završila u red bullu, lik je to znao, eto ocekivao je podijume od renaulta u ove dvije godine i nije znao da ce red bull biti bolji, covjek ne zeli biti drugi vozac. izgubio bi ove dvije godine svakako.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 11 maj 2019, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Tim po mjeri za njega.BosniaBoston je napisao/la:E moj rikardo u koji si nered otisao
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
Nerminovic
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo je gore nego 2014-16. Bottasu i Mercu odmah titulu dajte
edit:25% trka mercedesa u historiji zavrseno duplom pobjedim
edit:25% trka mercedesa u historiji zavrseno duplom pobjedim
#Punoljetstvo
Dosadna trka u najavi sutra.
Za nadati se da Bottas ostvari PP da bude zanimljivije
Za nadati se da Bottas ostvari PP da bude zanimljivije
- Donnie Darko
- Kontakt:
valjal tebi iko osim vettelaMokes je napisao/la:Tim po mjeri za njega.BosniaBoston je napisao/la:E moj rikardo u koji si nered otisao
ozbiljno
MoSa SebDonnie Darko je napisao/la:valjal tebi iko osim vettelaMokes je napisao/la:Tim po mjeri za njega.BosniaBoston je napisao/la:E moj rikardo u koji si nered otisao
ozbiljno
Nisi se ti trebao upecati, ali eto.
Ozbiljno, nije on toliko dobar vozač, koliko @miki i ti mislite. Solidan vozač s vrhunskim kočenjem, ali stagnira zadnjih godina. Svakako da ima mjesta u RB-u.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.