NK Zvijezda Gradačac

bondich
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bondich » 29 sep 2012, 17:41

vatreni je napisao/la:
bondich je napisao/la:poraz :(
Sta je za očekivat bilo.Nije to vise ekipa koja je znala pobijediti u gostima i bolje ekipe.Gledajmo da pobjeđujemo ovakve ekipe kod kuće,sa boljim ekipama poput Sarajeva,Borca,Širokog,Zelje....i remi je na domaćem uspijeh.Sreća nam je da su Gradina i Radnik ove godine lošiji od nas.
u potpunosti se slazem s ovim sto si napisao
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2012, 17:49

djoleprijedor je napisao/la:
Ipak je Rudar bolja ekipa trenutno.
jest al u qrcu razvalili smo vas u drugom
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 29 sep 2012, 17:52

Za ove koji su moj post navodili glupim ,ono sto sam rekao ispostavilo se tacnim na terenu,bolja smo ekipa ove godine i igrom i rezultatom smo to pokazali. :) Sretno u nastavku prvenstva!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 sep 2012, 17:53

vatreni je napisao/la:
Sta je za očekivat bilo.Nije to vise ekipa koja je znala pobijediti u gostima i bolje ekipe.Gledajmo da pobjeđujemo ovakve ekipe kod kuće,sa boljim ekipama poput Sarajeva,Borca,Širokog,Zelje....i remi je na domaćem uspijeh.Sreća nam je da su Gradina i Radnik ove godine lošiji od nas.
Cuj to, aj vidi kad smo pobijedili rudar u prijedoru zadnji put.

Evo materijala za posjecenost zvijezdine teme na forumu, sad ce dusmani navali, Savicu fala ti

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 sep 2012, 17:54

Sledeće kolo derbi začelja tabele :)
Dragon Town

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 29 sep 2012, 17:57

Dugo nisam gledao lošiju ekipu u Prijedoru. Mi jesmo loši, bezidejni i sve se svodi na nabijanje u vaš šesnaesterac, ali ako smo mi sve to, onda nemam riječi za vas. Najiskrenije, očajni ste. :? Imate odličnog golmana.

Pozdrav i sretno u nastavku.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 29 sep 2012, 18:02

K0MT je napisao/la:Dugo nisam gledao lošiju ekipu u Prijedoru. Mi jesmo loši, bezidejni i sve se svodi na nabijanje u vaš šesnaesterac, ali ako smo mi sve to, onda nemam riječi za vas. Najiskrenije, očajni ste. :? Imate odličnog golmana.

Ma dajte sta pricate gluposti kad niste bili na utakmici. Rudar u svim segmentima igre bolji, dominirao je oba poluvremena imali smo milion sansi dobro ste i prosli sa 2:0. Zvijezda ocajna ekipa, sem golmana niko se posebno nije osjetio, kod nas opet najbolji Edward Asvedo Kruz koji je vase napadace nadvisio u sve i jednom vazdusnom duelu a momak ima 1,60 visinu... Bas vam je ekipa bila onako nezainteresovana, ocekivao sam zesci otpor. Sretno u nastavku ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 29 sep 2012, 18:23

Prijedor je napisao/la:
K0MT je napisao/la:Dugo nisam gledao lošiju ekipu u Prijedoru. Mi jesmo loši, bezidejni i sve se svodi na nabijanje u vaš šesnaesterac, ali ako smo mi sve to, onda nemam riječi za vas. Najiskrenije, očajni ste. :? Imate odličnog golmana.

Ma dajte sta pricate gluposti kad niste bili na utakmici. Rudar u svim segmentima igre bolji, dominirao je oba poluvremena imali smo milion sansi dobro ste i prosli sa 2:0. Zvijezda ocajna ekipa, sem golmana niko se posebno nije osjetio, kod nas opet najbolji Edward Asvedo Kruz koji je vase napadace nadvisio u sve i jednom vazdusnom duelu a momak ima 1,60 visinu... Bas vam je ekipa bila onako nezainteresovana, ocekivao sam zesci otpor. Sretno u nastavku ;)
Druze,ko ima oči u Gradačcu i vidi Zvijezdinu igru.Ima tu dobrih igrača,ima i onih koji primaju platu nizasta,ima tu svega.Dal je do trenera ili samog odnosa prema igri pojedinih igrača neka odlučuju koji ih plaćaju.Steta je samo da se sa tolikim brojem igrača sa strane ovako igra i sigurno bori za opstanak.Da li smo mi u Gradačcu toliki invalidi i antitalenti da ne mozemo sa naseg terena imati ekipu koja će ovakvu igru imati ILI BOLJE REĆI NE IGRU.Ne bi mi smetala ovakva igra da su to nasa djeca,al mi smeta sto toliko igrača sa strane dize lovu uključujući i trenera i ne pokazati nista.Nek nam je Bog na pomoći.Ozbiljne ekipe ovoliko stranih igrača imaju kada se bore za Europu a ne za ovakvu igru ili bolje reći opstanak.A za tog Kruza ja sam pisao da bi ga dobro bilo dovesti,mnogi su mi se na forumu smijali,a momak je klasa i najbolji bio u Modriči.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2012, 18:30

pa vatreni pravac uprava zvijezde ja ti priznajem upravu si eto imas oci

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 29 sep 2012, 18:37

astra1922 je napisao/la:pa vatreni pravac uprava zvijezde ja ti priznajem upravu si eto imas oci
Ma boli me k..,dok sam se nervirao imao sam i zasta.Prosla su ta vremena Zvijezdine igre.Sada se nemam i ne zelim nervirati,jer nemam razloga.Mnogi su već istomisljenici moji i nazalost upravu.Mnogi već i ne znaju kada igra i s kim igra Zvijezda,bas iz razloga u prethodnom postu.Steta,al valjda je sve danas na bazi ličnih interesa pa ovo u i oko Zvijezde.Čisto iz navike već odavno veliki broj ljudi ide na utakmicu,i taj broj se lagano smanjuje.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 29 sep 2012, 18:57

vatreni je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:pa vatreni pravac uprava zvijezde ja ti priznajem upravu si eto imas oci
Ma boli me k..,dok sam se nervirao imao sam i zasta.Prosla su ta vremena Zvijezdine igre.Sada se nemam i ne zelim nervirati,jer nemam razloga.Mnogi su već istomisljenici moji i nazalost upravu.Mnogi već i ne znaju kada igra i s kim igra Zvijezda,bas iz razloga u prethodnom postu.Steta,al valjda je sve danas na bazi ličnih interesa pa ovo u i oko Zvijezde.Čisto iz navike već odavno veliki broj ljudi ide na utakmicu,i taj broj se lagano smanjuje.
Sto se tice danasnje utakmice dovoljan je komentar da je i danas nas najbolji igrac golman.Slozio bi se sa tobom da je sve manje raje koja se nervira za Zvijezdin neuspjeh.Meni licno je jedino zao Gradacacke djece koja izgleda ovdje nemaju perspektivu bavljenjem fudbalom.Ja sam o tome dosta pisao jer je za mene to jedan fenomen.Sredina smo mozda sa najtalentovanijom djecom na regiji,a imam osjecaj da neko ubija talenat u toj djeci namjerno,i sa razlogom svaki navijac Zvijezde treba biti razocaran ovakvom igrom i rezultatima jer su to za ove uslove dobro placeni igraci,a nisu djecaci iz nasih mahala da im mozemo progledat kroz prste.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 29 sep 2012, 19:02

zmajevac je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
Sto se tice danasnje utakmice dovoljan je komentar da je i danas nas najbolji igrac golman.Slozio bi se sa tobom da je sve manje raje koja se nervira za Zvijezdin neuspjeh.Meni licno je jedino zao Gradacacke djece koja izgleda ovdje nemaju perspektivu bavljenjem fudbalom.Ja sam o tome dosta pisao jer je za mene to jedan fenomen.Sredina smo mozda sa najtalentovanijom djecom na regiji,a imam osjecaj da neko ubija talenat u toj djeci namjerno,i sa razlogom svaki navijac Zvijezde treba biti razocaran ovakvom igrom i rezultatima jer su to za ove uslove dobro placeni igraci,a nisu djecaci iz nasih mahala da im mozemo progledat kroz prste.
Prijatelju svagdje je tako, ako nemas nekoga da te pogura tesko ces danas uspjeti. Jbg takvo nam je stanje u drzavi ne samo u sportu... :roll:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2012, 19:21

evo pljuvaca zvijezda izgubila i eto ih odma imate klubova pisao sam o tome gdje igraju domaca djeca slobodno idite i pratite ih....zvijezdin i ljudi u zvijezdi je jedini interes da se ima para i da se ne brukamo sa platama.a ti ljudi koji su sada otisli i vise ne prate zvijezdu i nisu simpatizeri nikakvi.ja bi im zabranio dolazak na utakmice kada budemo igrali bolje i i kada mozda budemo igrali neke zapazene uloge u ovoj nasoj ligi.klub se voli i podrzava i kada ide dobro a i lose

Nova sezona nova nafaka

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 29 sep 2012, 19:34

Ja od tebe zmajevac nisam vidio da si čestito zvijezdi na pobjedama protiv zrinskog i čelika niti osvojenom bodu u Bijeljini. Zato pokri se po ušima mišu jedan. Ako ti je žao naše djece koju svi kantaju osnuj novi klub i sa njima za koju godinu juriša na PL

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 29 sep 2012, 19:43

dilber je napisao/la:Ja od tebe zmajevac nisam vidio da si čestito zvijezdi na pobjedama protiv zrinskog i čelika niti osvojenom bodu u Bijeljini. Zato pokri se po ušima mišu jedan. Ako ti je žao naše djece koju svi kantaju osnuj novi klub i sa njima za koju godinu juriša na PL
Ja te nemogu nazvat prijatelju jer si lazo,a nisi mogo vidit jer cestitam Zvijezdi medju prvima,a naravno prije i tebe.Uostalom prelistaj malo pa se uvjeri blento.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 29 sep 2012, 19:57

astra1922 je napisao/la:evo pljuvaca zvijezda izgubila i eto ih odma imate klubova pisao sam o tome gdje igraju domaca djeca slobodno idite i pratite ih....zvijezdin i ljudi u zvijezdi je jedini interes da se ima para i da se ne brukamo sa platama.a ti ljudi koji su sada otisli i vise ne prate zvijezdu i nisu simpatizeri nikakvi.ja bi im zabranio dolazak na utakmice kada budemo igrali bolje i i kada mozda budemo igrali neke zapazene uloge u ovoj nasoj ligi.klub se voli i podrzava i kada ide dobro a i lose
Jedino ti volis Zvijezdu,valjda zato sto si napiso najvise postova de bolan skontaj da je ovo forum da svako iznese svoje misljenje.Ja recimo napisem dobro bi nam doso Savic,ti kazes bolji je Vehabovic i milion tako nekih dezinformacija i lazi i opet volis Zvijezdu.Neko napise da Zvijezda igra nikad gore,ti opet ove godine Evropa.Mene licno ti ne nerviras al nevoli se tako Zvijezda,dozvoli da se neko i kriticki odnosi prema onima koji uzimaju novac od naseg kluba,a ja licno nikad se nisam kriticki obracao prema ljudima koji donose novac u klub.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 29 sep 2012, 20:26

zmajevac je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:evo pljuvaca zvijezda izgubila i eto ih odma imate klubova pisao sam o tome gdje igraju domaca djeca slobodno idite i pratite ih....zvijezdin i ljudi u zvijezdi je jedini interes da se ima para i da se ne brukamo sa platama.a ti ljudi koji su sada otisli i vise ne prate zvijezdu i nisu simpatizeri nikakvi.ja bi im zabranio dolazak na utakmice kada budemo igrali bolje i i kada mozda budemo igrali neke zapazene uloge u ovoj nasoj ligi.klub se voli i podrzava i kada ide dobro a i lose
Jedino ti volis Zvijezdu,valjda zato sto si napiso najvise postova de bolan skontaj da je ovo forum da svako iznese svoje misljenje.Ja recimo napisem dobro bi nam doso Savic,ti kazes bolji je Vehabovic i milion tako nekih dezinformacija i lazi i opet volis Zvijezdu.Neko napise da Zvijezda igra nikad gore,ti opet ove godine Evropa.Mene licno ti ne nerviras al nevoli se tako Zvijezda,dozvoli da se neko i kriticki odnosi prema onima koji uzimaju novac od naseg kluba,a ja licno nikad se nisam kriticki obracao prema ljudima koji donose novac u klub.
Problemi Zvijezde se vuku od prelaznog roka koji je shvaćen olako i umjesto da Kuntić sprema ekipu za prvenstvo on kupi mlade igrače na probe (mislim da nikad toliko nije bilo igrača na probi kao ovo ljeto) čak su neke otpuštali nakon mjesec dana a od njih mladi koji su došli niko ne igra, najbolji igrač do sada su golmani Zvijezde koji su nas spašavali katastrofe, mi nismo gola dali u gostima a pola jesenjeg prvenstva je prošlo, utakmica u Bijeljini i ova danas su pokazale da mi nikog ne možemo pobijedit u gostima a u nastavku idemo Olimpiku, Veležu i Širokom gdje je teško išta napravit a kući moramo pobijedit ali kako i sa čim i kojim igračima ;) ?

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 29 sep 2012, 20:41

Evo ga,poraz i odma najaktivnija tema,koji vam je vrag? Pa ljudi ja nesumnjam u zvijezdu ni 1% kakva gradina kakav radnik bolan sta vam je? Ja mislim da treba samo osvjezit ih malo da uletimo jos koji put na trening il otpustit ovog sabana ovaj kuntica :D
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 29 sep 2012, 20:50

Nah1d je napisao/la:Evo ga,poraz i odma najaktivnija tema,koji vam je vrag? Pa ljudi ja nesumnjam u zvijezdu ni 1% kakva gradina kakav radnik bolan sta vam je? Ja mislim da treba samo osvjezit ih malo da uletimo jos koji put na trening il otpustit ovog sabana ovaj kuntica :D
Ovo ti je sve istina a može bit i gore :o a onog sabana ovaj kuntića.... ma njega niko ne otjera ima ugovor 4 godine :o

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 sep 2012, 21:04

http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []