PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Pa pitam te lijepo, što vas sad nema, ne provociram. Kod nas ima toliko stvari koje nisu za foruma, a sliku sam ti postavio mada znaš i sam pratio si, u Federalnoj nas je bilo više nego sad, znači nije zbog nezainteresovanosti momaka. Nije za pohvalit se ali biće bolje.
Opet pitam, gdje su ti navijači što su bili uvijek uz klub, odakle tolika indolentnost odjednom?
Opet pitam, gdje su ti navijači što su bili uvijek uz klub, odakle tolika indolentnost odjednom?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jest u borbi za opstanak bez uprave i sa igracima u ribarskim cizmama.
Bolji nego vi u borbi za titulu sa drama igracima i dobrim stvarima u klubu

Jesam ti postavio sliku s treninga. Svi su jos tu. Prate nas lose uprave i slabi rezultati ali nebi dozvolili da jesenjeg prvaka doceka 25 ljudi. Nije bila provokacija. Ruku stavljam da ce 200 ljudi nasim juniorima dat podrsku sada a ne da se borimo za titulu. Zasto je problem biti realan i iskrenwobly92 je napisao/la:Pa pitam te lijepo, što vas sad nema, ne provociram. Kod nas ima toliko stvari koje nisu za foruma, a sliku sam ti postavio mada znaš i sam pratio si, u Federalnoj nas je bilo više nego sad, znači nije zbog nezainteresovanosti momaka. Nije za pohvalit se ali biće bolje.
Cocaine je napisao/la:Jest u borbi za opstanak bez uprave i sa igracima u ribarskim cizmama.
Strasan si ba brato, to neko ponizavanje drugog je za anale, kod nas makar odavno nesto u fukarama ne funkcionise i nadam se da ce se popraviti, dok opet kazu brojke da smo jedan od najposjecenijih stadiona u P.L posto smo u borbi za prvaka, a kada smo se bolili za opstanak znao se opet lijepo puniti stadion.
A to za 25 ljudi je opet glupost brajto ti prebrojao garant
Raja si ovako velika, ali sto znas ukenjati nekim glupostima je cudo
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ribar sam pa malo vazda ukradem. Dobro eto 38 vas bilo
Ne zayebanciju na stranu mislio sam da ce vas bit 4-5 stoja. Priznaj da je sramota
Ne zayebanciju na stranu mislio sam da ce vas bit 4-5 stoja. Priznaj da je sramota
Nije problem bit realan i iskren, to sam ti upravo i dokazao, kod nas u grupi ima određenih problema. Ta slika što si postavio je iz prošle sezone, kad je grupa već zapala u probleme, nećeš takvu nać iz Federalne. Pa imamo možda i nikad bolju ekipu i sigurno nikad bolju upravu, logično bi bilo da to i povuče najvatrenije navijače...
Tako je kako je, al klub planira dugo da bude u vrhu tabele i na Euro sceni, ove stvari će se popravit, ali ne hvalimo se toliko kad smo svjesni da situacija nije najbolja, a ni kod vas nije, pa ne znam zašto hvališ svoje kad ni vas nema koliko bi trebalo da bude po tebi.
Biće bi vas na juniorima 200, a na seniorima vas nema. Jel zbog uprave, loših rezultata, šta, stvarno ne kontam, prosvijetli me, nisam upućen u situaciju nikako.
Tako je kako je, al klub planira dugo da bude u vrhu tabele i na Euro sceni, ove stvari će se popravit, ali ne hvalimo se toliko kad smo svjesni da situacija nije najbolja, a ni kod vas nije, pa ne znam zašto hvališ svoje kad ni vas nema koliko bi trebalo da bude po tebi.
Biće bi vas na juniorima 200, a na seniorima vas nema. Jel zbog uprave, loših rezultata, šta, stvarno ne kontam, prosvijetli me, nisam upućen u situaciju nikako.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sretno brato u federalnoj, dabogda vas na svakoj utakmmici bilo po 10 000 iz dubine srca vam ovo zelim.Cocaine je napisao/la:Ribar sam pa malo vazda ukradem. Dobro eto 38 vas bilo![]()
Sta je ovo grob te yebo

Odo se propucat kroz but

Odo se propucat kroz but
Cocaine je napisao/la:Sta je ovo grob te yebo
Odo se propucat kroz but![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Banujte me mjesec s foruma hljeba vam evo se počeli sa čaršafima slikat

- Tristan
- Kontakt:
Pa Hordasi su prije jedno 4-5 godina kad je bila zabrana gostovanja dosli u Banjaluku i za vrijeme utakmice skidali pozivnice sa nadvoznjaka i slikali se sa tim kao sa trofejom.Cocaine je napisao/la:Banujte me mjesec s foruma hljeba vam evo se počeli sa čaršafima slikat![]()
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Ne znam za to (mada bi volio vidit) ali ovo je brato dno dna za svaku grupu koja je imalo ozbiljnija. Haj kao kod nas kas je derbi i RA i ultrasi slikaju se nekad u noći pored ovih parola(ne diraju ih) ali trgat čaršafe i slikat se s njima dok su okrenuti je rang Beštija iz Konjica (da se ne naljute)Tristan je napisao/la:Pa Hordasi su prije jedno 4-5 godina kad je bila zabrana gostovanja dosli u Banjaluku i za vrijeme utakmice skidali pozivnice sa nadvoznjaka i slikali se sa tim kao sa trofejom.Cocaine je napisao/la:Banujte me mjesec s foruma hljeba vam evo se počeli sa čaršafima slikat![]()
Ako treba mogu i fotografiju naci.
pa pastrmka jel te dosta vise, nekad si bio interesantan ali covjece poceo si smarati po forumu
i onda govoris za starugardu ili solinasa da su opsjednuti Velezom a ti udaras po Slobodi od kako smo se vratili u ligu
ovu podgrupu cine momcici koji daj Boze da su punoljetni........ cekas bolan bilo kakvu sliku da nesto kao podyebavas a klub ti se fakticki raspada. ako si mator ko sto pricas uozbilji se malo
Sloboda Tuzla
Kad se pljuvalo po Veležu a nikog nije bilo na forumu onda niko od vas lafo ozbiljnijih nije rekao halo sprcim vam mater stipu ljude i nama je isto bilo nego ste se zajedno naslađivali i hinjski smijali. Sad kad vas ofiram da vam se citav forum smije onda sam neozbiljni džuturum. Daj brato evo prestat cu ako je dotle doslo. Ako treba i idem s foruma majka mu stara ako cete se okanit tih seljackih fora kad su Rođeni u pitanjufukaratz je napisao/la:pa pastrmka jel te dosta vise, nekad si bio interesantan ali covjece poceo si smarati po forumui onda govoris za starugardu ili solinasa da su opsjednuti Velezom a ti udaras po Slobodi od kako smo se vratili u ligu
ovu podgrupu cine momcici koji daj Boze da su punoljetni........ cekas bolan bilo kakvu sliku da nesto kao podyebavas a klub ti se fakticki raspada. ako si mator ko sto pricas uozbilji se malo
Cocaine je napisao/la:Sta je ovo grob te yebo
Odo se propucat kroz but![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
necemo nikada,evo ja jedva cekam ligu i silovanje veleza uzduz i poprijeko...ima da uzivamCocaine je napisao/la:Kad se pljuvalo po Veležu a nikog nije bilo na forumu onda niko od vas lafo ozbiljnijih nije rekao halo sprcim vam mater stipu ljude i nama je isto bilo nego ste se zajedno naslađivali i hinjski smijali. Sad kad vas ofiram da vam se citav forum smije onda sam neozbiljni džuturum. Daj brato evo prestat cu ako je dotle doslo. Ako treba i idem s foruma majka mu stara ako cete se okanit tih seljackih fora kad su Rođeni u pitanjufukaratz je napisao/la:pa pastrmka jel te dosta vise, nekad si bio interesantan ali covjece poceo si smarati po forumui onda govoris za starugardu ili solinasa da su opsjednuti Velezom a ti udaras po Slobodi od kako smo se vratili u ligu
smijesno ti nesto,inace ovo je najmladja podgrupa,omaklo se momcima,nije za ismijavanje,bilo je i 10000 puta gorih stvari kod drugih grupa,ali fakat simpatican pokusaj nasih momcica
samo ti uzivaj ribice,i mi cemo,i sada,i bogami posjetiti nekada nize podforume,cisto da uzivam dok vas siluju
visi po nasim portalima i cunja,ko pudlica,kakav kompleksas
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Tristan
- Kontakt:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
@fukaratz nek si živ ti i zdrav brato. Vidiš brat da nije do mene 
Pravi East Front je bio s Hazardom !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.