Sta je ovim vasim konama? Iskocili skroz iz vinkla.Osim13 je napisao/la:Ja maloprije Helći selam nazvao, zamalo da forum padnesviunapad1010 je napisao/la:Selam alejkum @beli. Jesi li to nesto ljut?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Neka neko ovom mladicu kaze da je bolje da ponovi gradivo za sutra.Slab je lelemudolog nece se hljeba od lafine najesti.
Da li je to u raspravi upravo stavio svoj klub i njegovu istoriju u ravan sa istorijom zrinjskog?
Partija vas osnovala suti i tari bradu mladicu.
Da li je to u raspravi upravo stavio svoj klub i njegovu istoriju u ravan sa istorijom zrinjskog?
-
sviunapad1010
- Kontakt:
O djerzelezu ale nismo te prepoznaliBeton je napisao/la:Bio je Djerzelez papane, ali ga ugasise komunjare. Doseljenici da, iz Austrije, Madjarske, Hrvatske, radnici zeljeznice, uglavnom nijedan Sarajlija.Sariel1987 je napisao/la:Cu doseljenici iz AU.
Pa sto vam osmanlije ne osnovase klub nego ste partiju cekali do 46te![]()
Ispade Zeljo veca carsija
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Moze onda i Zeljo sa Zrinjskim, zajedno su igrali NDH ligu.Sariel1987 je napisao/la:Neka neko ovom mladicu kaze da je bolje da ponovi gradivo za sutra.Slab je lelemudolog nece se hljeba od lafine najesti.
Da li je to u raspravi upravo stavio svoj klub i nkegovu istoriju u ravan sa istorijom i zrinjskog?
Sarajevo nema veze sa Djerzelezom, ima samo s tim da su oba bili sarajevski klubovi osnovani za Sarajlije. Zeljina svrha je bila rekreacija za dodjose.
Hastra ih Sulje bolansviunapad1010 je napisao/la:Sta je ovim vasim konama? Iskocili skroz iz vinkla.Osim13 je napisao/la:Ja maloprije Helći selam nazvao, zamalo da forum padnesviunapad1010 je napisao/la:Selam alejkum @beli. Jesi li to nesto ljut?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako navijace FK Jasmin Imamovic iz Kikaca dusa zaboli kad cuju da su neke stvari postojale i prije perioda kad su oni sljegali sa brda u carsiju. 
- prisonbreak
- Kontakt:
Sariele smrdi ti iz usta
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Suljo je nas lik, ubacen u vase redove da destabilizuje situacijuOsim13 je napisao/la: Hastra ih Sulje bolan
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nista onda kad se vratimo na vlast napravit listu ovih kvislinskih klubova i ponovo im ugasit svjetlo 
Ostalo ti jos familije na brdima pa bi i njih sljegao?Sariel1987 je napisao/la:Nista onda kad se vratimo na vlast napravit listu ovih kvislinskih klubova i ponovo im ugasit svjetlo
-
Sariel1987
- Kontakt:
Foca I Gusinje likes this NOTBeton je napisao/la:Kako navijace FK Jasmin Imamovic iz Kikaca dusa zaboli kad cuju da su neke stvari postojale i prije perioda kad su oni sljegali sa brda u carsiju.
Ako cemo vec o sljeganju
AU radnicka klasa nije uopste bila losa stvar.Naravno dzaba pricam druga dimenzija
Vi tad niste bili ni do kobilje glave dobacili
Za jarad je to nadogradnjaalacious je napisao/la: Jel vi gradite stadion od nule ili ga nadogradjujete?
Ja ne mogu da vjerujem da jos uvijek ima neko toliko zatucan da brani sva sra*ja koja se desavaju oko Tusnja. Prave od vas telad a necete da priznate.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-
Sariel1987
- Kontakt:
Horse head
alenpitar je napisao/la:Za jarad je to nadogradnjaalacious je napisao/la: Jel vi gradite stadion od nule ili ga nadogradjujete?
Ja ne mogu da vjerujem da jos uvijek ima neko toliko zatucan da brani sva sra*ja koja se desavaju oko Tusnja. Prave od vas telad a necete da priznate.
![]()
Tacno sam pozelio tvoje komentare, dobrodosao nazad
Ne mogu hraknuti ruku partije koja ih je dovela u Tuzlu. Iako su najvece ovce u drzavi ipak im treba pruziti ruku za odanost.alenpitar je napisao/la:Za jarad je to nadogradnjaalacious je napisao/la: Jel vi gradite stadion od nule ili ga nadogradjujete?
![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
Partija(komunisticka) vas osnovala mladicu.46te.stidis se fakata oko nastanka svog kluba?
Sariel1987 je napisao/la:Partija vas osnovala mladicu.46te.stidis se fakata oko nastanka svog kluba?
Osnovala partija, podrzala carsija !
-
Sariel1987
- Kontakt:
To druze alaciousalacious je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Partija vas osnovala mladicu.46te.stidis se fakata oko nastanka svog kluba?
Osnovala partija, podrzala carsija !
Osnovale Sarajlije iz partijeSariel1987 je napisao/la:Partija(komunisticka) vas osnovala mladicu.46te.stidis se fakata oko nastanka svog kluba?
Sad nam reci iz koje jazbine su te doveli u Tuzlu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.