Zavrsi zanat,upisi vanredno medicinsku,zavrsi B1 kurs Njemackog i budi gospodin u Njemackoj.
Ova drzava je takva kakva je,da je ovo jedini nacin.Skola mi nikad nije bila mjerilo znanja,i isti sam bio kao i ovaj momak gore.Ja cu se snaci u zivotu uvijek,a on sa streberskom glavom nece nikad. Procita 4 knjige za kuhanje dok jaja napravi.
Diploma mjerilo znanja, mozda negdje vani ali kod nas stoje u izlogu a cijena fiksna
Ja imam 4 iz predmeta A, knjige ne vidim nikako kolegica se dize u 2h noci da dobije 5
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bambus je napisao/la:Zavrsi zanat,upisi vanredno medicinsku,zavrsi B1 kurs Njemackog i budi gospodin u Njemackoj.
Ova drzava je takva kakva je,da je ovo jedini nacin.Skola mi nikad nije bila mjerilo znanja,i isti sam bio kao i ovaj momak gore.Ja cu se snaci u zivotu uvijek,a on sa streberskom glavom nece nikad. Procita 4 knjige za kuhanje dok jaja napravi.
Ja razmisljao o Cisco akademiji jer to je na nekk nacin nadovezivanje na moju srednju. Pun curac fali tih tehnicara po EU cak i sire. Ne treba se samo osloniti na fakultet u danasnjem vremenu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
[youtube][/youtube]
Kakva vam je ova vrsta muzike?
Ja sam sad na Elvisu Presleyu,bgm prava muzika za opušteno stanje.
Poslije njega ću se okrenuti klasici,Beethoven,Mozart pa mozda i Beatlesi,Rolling Stons i to.
Moram se educirati kad je muzika u pitanju.
Inače,imam upalu pluća ne idem u školu od petka a neću ni sljedeći tjedan.
Samo sjedim za kompjuterom,gledam BB,listam forum i derem šumeće tablete.
Elektro strukom se neću bavit, ni najmanje mi ova škola nije bitna. Niti se mogu s tim bavit niti hoću. Samo ganjam prosjek da bude što bolji, da hoću mog'o bih i peticom proći. Ali nemam volje da učim ovo gradivo koje gradimo.
Ako Bog da moj fah će biti web programiranje, to se uči. Sad mi najveći problem predstavlja fax, ne znam šta da upišem. Jer ne mogu svaki, da ima taj smjer a da može DL (učenje na daljinu). Kont'o sam IT Akademiju ali sam čitao da certifikati baš ne vrijede nešto.
Unofficialpage je napisao/la:Elektro strukom se neću bavit, ni najmanje mi ova škola nije bitna. Niti se mogu s tim bavit niti hoću. Samo ganjam prosjek da bude što bolji, da hoću mog'o bih i peticom proći. Ali nemam volje da učim ovo gradivo koje gradimo.
Ako Bog da moj fah će biti web programiranje, to se uči. Sad mi najveći problem predstavlja fax, ne znam šta da upišem. Jer ne mogu svaki, da ima taj smjer a da može DL (učenje na daljinu). Kont'o sam IT Akademiju ali sam čitao da certifikati baš ne vrijede nešto.
Moze savjet? Ako vec hoces da ucis programiranje uci onda razvoj aplikacija na smart uredjajima i naravno engleski ako ga ne znas. Tu je hljeb.
za menemje najveca nepravda ovog svijeta sto u bosni zavrsavaju fakultete u travniku bijeljini banjaluci takozvane privatne faxove samo je vazno knjige kupovati znam dosta ljudi koji zavrsavaju te faxove a u osnovnoj skoli padali na godinu...i naravno poslije fax oni dobivaju posao a neznaju nisu culi za hemingveja,neznaju pitagorinu teoremu..
kanarinac je napisao/la:za menemje najveca nepravda ovog svijeta sto u bosni zavrsavaju fakultete u travniku bijeljini banjaluci takozvane privatne faxove samo je vazno knjige kupovati znam dosta ljudi koji zavrsavaju te faxove a u osnovnoj skoli padali na godinu...i naravno poslije fax oni dobivaju posao a neznaju nisu culi za hemingveja,neznaju pitagorinu teoremu..
ne znaju pravopis......
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Unofficialpage je napisao/la:Elektro strukom se neću bavit, ni najmanje mi ova škola nije bitna. Niti se mogu s tim bavit niti hoću. Samo ganjam prosjek da bude što bolji, da hoću mog'o bih i peticom proći. Ali nemam volje da učim ovo gradivo koje gradimo.
Moze savjet? Ako vec hoces da ucis programiranje uci onda razvoj aplikacija na smart uredjajima i naravno engleski ako ga ne znas. Tu je hljeb.
Naravno da može. Iskreno i ja još vagam između web i mobilnog programiranja. Nešto me više vuće web programiranje, osnove bi se moglo reći da znam, barem HTML i CSS. A engeslski me najviše mući, znam malo ali ne bih sad mogao baš da pričam na engl.
kanarinac je napisao/la:za menemje najveca nepravda ovog svijeta sto u bosni zavrsavaju fakultete u travniku bijeljini banjaluci takozvane privatne faxove samo je vazno knjige kupovati znam dosta ljudi koji zavrsavaju te faxove a u osnovnoj skoli padali na godinu...i naravno poslije fax oni dobivaju posao a neznaju nisu culi za hemingveja,neznaju pitagorinu teoremu..
ne znaju pravopis......
ja koliko sam upratio takvi najbrze "nadju" posao bas ti s privatnim fakultetima.
Babin džep je dovoljno dubok za sve
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ne znaju pravopis......
ma druze neznam jesi ti zavrsio taj fax pa si se uvrijedio a sto se tice mog pravopisa vjeruj da znam pisati pravilno ali pisem preko mob mrsko mi se ispravljat..
Naravno da može. Iskreno i ja još vagam između web i mobilnog programiranja. Nešto me više vuće web programiranje, osnove bi se moglo reći da znam, barem HTML i CSS. A engeslski me najviše mući, znam malo ali ne bih sad mogao baš da pričam na engl.
Ma web programiranje se prevazilazi polahko i znanje o istom se pocine slabije cijeniti. Danas imas super napredne CMS sisteme kao Wordpress na primjer gdje i onaj sa malo znanja o tome moze raditi kvalitetne sajtove. Plus imas jos tako razvijenu podrsku i plugine za isti da mozes bez po muke napraviti sajt kakav zelis.
Ako budes ozbiljno planirao na sta se bazirati preporucujem rad na smart uredjajima. Kupi jos nekad neki Apple proizvod da mozes raditi i na njihovim platformama i eto nafake.
@kanarinac sudim po onom sto vidim a i ja cesto pisem preko mobitela pa odvojim
I ne nisam zavrsio faks, tek treba da krenem na isti.
ne znaju pravopis......
ja koliko sam upratio takvi najbrze "nadju" posao bas ti s privatnim fakultetima.
Babin džep je dovoljno dubok za sve
e te babine dzepove najvise mrzim,i dijasporce koji su rat proveli u inostranstvu,i sad svi ti rade imaju dobre poslove i psuju bosnu na svakom koraku,a mi koji smo rat proveli u ovoj nesretnoj drzavi nit imamo pravo posao ni nista,a kad bi opet zaratilo sta mislite ko bi branio opet ovu drzavu da bi se oni mogli poslije rata vratiti da manipuliraju nama..