Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BelminM23
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la BelminM23 » 05 feb 2015, 17:25

bambus je napisao/la: Samo sto si ti pametan. :D

Da, ali očigledno samo to ja primjećujem.

Jbg nisam u istom fazonu kao i drugi.

:salut:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 feb 2015, 17:25

Što tako neozbiljno shvatate školu.
Nije ni čudo što nam je ovakva država. Dok pametni glume pamet, glupi se dokopali funkcija
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 05 feb 2015, 17:29

Zavrsi zanat,upisi vanredno medicinsku,zavrsi B1 kurs Njemackog i budi gospodin u Njemackoj. ;)
Ova drzava je takva kakva je,da je ovo jedini nacin.Skola mi nikad nije bila mjerilo znanja,i isti sam bio kao i ovaj momak gore.Ja cu se snaci u zivotu uvijek,a on sa streberskom glavom nece nikad. ;) ;) Procita 4 knjige za kuhanje dok jaja napravi. :urnebes:
!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 feb 2015, 17:31

Škola nikad nije bila mjerilo znanja, al zato diploma jest. Moje mišljenje
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 05 feb 2015, 17:33

topnik1 je napisao/la:Škola nikad nije bila mjerilo znanja, al zato diploma jest. Moje mišljenje
To je bit svega,ima je na svakom cosku. :)
!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 feb 2015, 17:34

Diploma mjerilo znanja, mozda negdje vani ali kod nas stoje u izlogu a cijena fiksna :rol:

Ja imam 4 iz predmeta A, knjige ne vidim nikako kolegica se dize u 2h noci da dobije 5 :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 feb 2015, 17:35

bambus je napisao/la:Zavrsi zanat,upisi vanredno medicinsku,zavrsi B1 kurs Njemackog i budi gospodin u Njemackoj. ;)
Ova drzava je takva kakva je,da je ovo jedini nacin.Skola mi nikad nije bila mjerilo znanja,i isti sam bio kao i ovaj momak gore.Ja cu se snaci u zivotu uvijek,a on sa streberskom glavom nece nikad. ;) ;) Procita 4 knjige za kuhanje dok jaja napravi. :urnebes:

Ja razmisljao o Cisco akademiji jer to je na nekk nacin nadovezivanje na moju srednju. Pun curac fali tih tehnicara po EU cak i sire. Ne treba se samo osloniti na fakultet u danasnjem vremenu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 feb 2015, 17:38

[youtube][/youtube]
Kakva vam je ova vrsta muzike?
Ja sam sad na Elvisu Presleyu,bgm prava muzika za opušteno stanje.
Poslije njega ću se okrenuti klasici,Beethoven,Mozart pa mozda i Beatlesi,Rolling Stons i to.
Moram se educirati kad je muzika u pitanju.

Inače,imam upalu pluća ne idem u školu od petka a neću ni sljedeći tjedan.
Samo sjedim za kompjuterom,gledam BB,listam forum i derem šumeće tablete.

Pozdrav.
Keep walking.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 feb 2015, 17:50

Elektro strukom se neću bavit, ni najmanje mi ova škola nije bitna. Niti se mogu s tim bavit niti hoću. Samo ganjam prosjek da bude što bolji, da hoću mog'o bih i peticom proći. Ali nemam volje da učim ovo gradivo koje gradimo.

Ako Bog da moj fah će biti web programiranje, to se uči. Sad mi najveći problem predstavlja fax, ne znam šta da upišem. Jer ne mogu svaki, da ima taj smjer a da može DL (učenje na daljinu). Kont'o sam IT Akademiju ali sam čitao da certifikati baš ne vrijede nešto.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 feb 2015, 17:58

Unofficialpage je napisao/la:Elektro strukom se neću bavit, ni najmanje mi ova škola nije bitna. Niti se mogu s tim bavit niti hoću. Samo ganjam prosjek da bude što bolji, da hoću mog'o bih i peticom proći. Ali nemam volje da učim ovo gradivo koje gradimo.

Ako Bog da moj fah će biti web programiranje, to se uči. Sad mi najveći problem predstavlja fax, ne znam šta da upišem. Jer ne mogu svaki, da ima taj smjer a da može DL (učenje na daljinu). Kont'o sam IT Akademiju ali sam čitao da certifikati baš ne vrijede nešto.
Moze savjet? Ako vec hoces da ucis programiranje uci onda razvoj aplikacija na smart uredjajima i naravno engleski ako ga ne znas. Tu je hljeb.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 feb 2015, 18:00

Bolan idi u stranku,skolu(fax) ces svakako zavrsiti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 feb 2015, 18:00

za menemje najveca nepravda ovog svijeta sto u bosni zavrsavaju fakultete u travniku bijeljini banjaluci takozvane privatne faxove samo je vazno knjige kupovati znam dosta ljudi koji zavrsavaju te faxove a u osnovnoj skoli padali na godinu...i naravno poslije fax oni dobivaju posao a neznaju nisu culi za hemingveja,neznaju pitagorinu teoremu.. :evil:
Samo Sarajevo

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 feb 2015, 18:01

kanarinac je napisao/la:za menemje najveca nepravda ovog svijeta sto u bosni zavrsavaju fakultete u travniku bijeljini banjaluci takozvane privatne faxove samo je vazno knjige kupovati znam dosta ljudi koji zavrsavaju te faxove a u osnovnoj skoli padali na godinu...i naravno poslije fax oni dobivaju posao a neznaju nisu culi za hemingveja,neznaju pitagorinu teoremu.. :evil:
ne znaju pravopis...... :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 feb 2015, 18:04

muamerc je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Elektro strukom se neću bavit, ni najmanje mi ova škola nije bitna. Niti se mogu s tim bavit niti hoću. Samo ganjam prosjek da bude što bolji, da hoću mog'o bih i peticom proći. Ali nemam volje da učim ovo gradivo koje gradimo.

Moze savjet? Ako vec hoces da ucis programiranje uci onda razvoj aplikacija na smart uredjajima i naravno engleski ako ga ne znas. Tu je hljeb.
Naravno da može. Iskreno i ja još vagam između web i mobilnog programiranja. Nešto me više vuće web programiranje, osnove bi se moglo reći da znam, barem HTML i CSS. A engeslski me najviše mući, znam malo ali ne bih sad mogao baš da pričam na engl.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 feb 2015, 18:05

Otelo je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:za menemje najveca nepravda ovog svijeta sto u bosni zavrsavaju fakultete u travniku bijeljini banjaluci takozvane privatne faxove samo je vazno knjige kupovati znam dosta ljudi koji zavrsavaju te faxove a u osnovnoj skoli padali na godinu...i naravno poslije fax oni dobivaju posao a neznaju nisu culi za hemingveja,neznaju pitagorinu teoremu.. :evil:
ja koliko sam upratio takvi najbrze "nadju" posao :lol: bas ti s privatnim fakultetima.

Babin džep je dovoljno dubok za sve :bih:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 feb 2015, 18:07

Otelo je napisao/la:
ma druze neznam jesi ti zavrsio taj fax pa si se uvrijedio a sto se tice mog pravopisa vjeruj da znam pisati pravilno ali pisem preko mob mrsko mi se ispravljat.. ;)
Samo Sarajevo

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 feb 2015, 18:11

Unofficialpage je napisao/la:
muamerc je napisao/la:

Naravno da može. Iskreno i ja još vagam između web i mobilnog programiranja. Nešto me više vuće web programiranje, osnove bi se moglo reći da znam, barem HTML i CSS. A engeslski me najviše mući, znam malo ali ne bih sad mogao baš da pričam na engl.
Ma web programiranje se prevazilazi polahko i znanje o istom se pocine slabije cijeniti. Danas imas super napredne CMS sisteme kao Wordpress na primjer gdje i onaj sa malo znanja o tome moze raditi kvalitetne sajtove. Plus imas jos tako razvijenu podrsku i plugine za isti da mozes bez po muke napraviti sajt kakav zelis.

Ako budes ozbiljno planirao na sta se bazirati preporucujem rad na smart uredjajima. Kupi jos nekad neki Apple proizvod da mozes raditi i na njihovim platformama i eto nafake.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 feb 2015, 18:13

imas li kakav forum za to :P

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 feb 2015, 18:16

slika

@kanarinac sudim po onom sto vidim a i ja cesto pisem preko mobitela pa odvojim :kafa:

I ne nisam zavrsio faks, tek treba da krenem na isti.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 feb 2015, 18:16

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Otelo je napisao/la:
ja koliko sam upratio takvi najbrze "nadju" posao :lol: bas ti s privatnim fakultetima.

Babin džep je dovoljno dubok za sve :bih:
e te babine dzepove najvise mrzim,i dijasporce koji su rat proveli u inostranstvu,i sad svi ti rade imaju dobre poslove i psuju bosnu na svakom koraku,a mi koji smo rat proveli u ovoj nesretnoj drzavi nit imamo pravo posao ni nista,a kad bi opet zaratilo sta mislite ko bi branio opet ovu drzavu da bi se oni mogli poslije rata vratiti da manipuliraju nama.. :evil:
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.