Velikim slovom se pocinje svaka recenica,dzaba se trudis,a ako ces krenuti neki od ovih nabrojanih faxova,dabogda ga zavrsio i sve pare potrosio na to skolovanje,i da onda te faxove proglase nevazecim.Otelo je napisao/la:[img]http://www.****.ba/upload/images/Hard%20svijet%202015/badasskingabdullah_large.jpg[/img]
![]()
@kanarinac sudim po onom sto vidim a i ja cesto pisem preko mobitela pa odvojim![]()
I ne nisam zavrsio faks, tek treba da krenem na isti.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Samo Sarajevo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@muamerc nešto mi se lagano web progrm. činilo pa sam to mislio radit. Ali ti si me baš zaintigrirao za mobilno progr. a imam i 2 Apple uređaja. Za mobilno sam odmah mislio ići u razvoj aplikacija za apple uređaje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A i problem je što ove bitne predmete za moju struku mi predaje razrednik i njegov buraz, pa to ti dadne lekcije i ti sebi iskopiraj pa uči, tj dadne ti par lekcija i ti odgovaraš i dobiješ pet, još dođeš pred njih i čitaš, a ja iz takvih predmeta imam dva ili tri jer neću to da uradim.
Dok iz prakse imam 4, a nikad je ne učim, nego jednostavno na času moraš biti i pratiti, a ovi se lome učeći, pa se svi čude kada ja odgovaram i na svoj način to objasnim i dobijem dobru ocjenu, dobio bi i bolju, al zna se politika, pogledaj ostale ocjene pa ocjeni taj predmet. I ima još par takvih predmeta.
Ljenost
Dok iz prakse imam 4, a nikad je ne učim, nego jednostavno na času moraš biti i pratiti, a ovi se lome učeći, pa se svi čude kada ja odgovaram i na svoj način to objasnim i dobijem dobru ocjenu, dobio bi i bolju, al zna se politika, pogledaj ostale ocjene pa ocjeni taj predmet. I ima još par takvih predmeta.
Ljenost
Mene pitas?Bosniacum Lilium je napisao/la:imas li kakav forum za to
Ja ako mogu nadjem negdje kakvu dobru knjigu o novim tehnologijama i idem po tome. Za pocetak ne uciti klasicno programiranje nego samo citati literaturu o planiranju, organizaciji projekata, novim tehnologijama, buducim tehnologijama, alatima...Kad to naucis i spremis onda ce ti biti sve lakse.
Pa i pocinje velikim slovom recenica. Najzad, trudis se bezveze a pravopis na internetu je da se odvoji naredno slovo od interpunkcijskog znaka.kanarinac je napisao/la:Velikim slovom se pocinje svaka recenica,dzaba se trudis,a ako ces krenuti neki od ovih nabrojanih faxova,dabogda ga zavrsio i sve pare potrosio na to skolovanje,i da onda te faxove proglase nevazecim.Otelo je napisao/la:[img]http://www.****.ba/upload/images/Hard%20svijet%202015/badasskingabdullah_large.jpg[/img]
![]()
@kanarinac sudim po onom sto vidim a i ja cesto pisem preko mobitela pa odvojim![]()
I ne nisam zavrsio faks, tek treba da krenem na isti.
I samo bih volio znati gdje sam izrazio zelju da krenem na neki od navedenih faxova. Najzad, kad vidim koliko su tebe naucili nisam lud da idem na njih.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
Sta mislite o IT akademiji?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- samo_lijevo
- Kontakt:
izdajico!Evolution87 je napisao/la:Sta mislite o IT akademiji?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Evolution87
- Kontakt:
Kako se vrijeme za odluku priblizava, sve sam veci pesimista.samo_lijevo je napisao/la:izdajico!Evolution87 je napisao/la:Sta mislite o IT akademiji?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.napustas nam struku.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Koja uživancija pisat sa djevojkom koja sve piše sastavljeno osim ćemo koje piše rastavljeno 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta si ti mislio upisat, koji smjer?Evolution87 je napisao/la:Sta mislite o IT akademiji?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nemoj me razočarati sad... Nemoj da je onaj folder džaba pun i pročitan!Lampard8 je napisao/la:Koja uživancija pisat sa djevojkom koja sve piše sastavljeno osim ćemo koje piše rastavljeno
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ojhaaaaa
Neka muzika je vječna...
Ja idem u medicinsku sad za fizioterapeuta, a konto sam sad zdravstvene studije da upisem onaj smjer u vezi radiologije
Plačem od sramote, što je ovo nekom smiješno.
Cuva bog Tinuuu svooooooooogBelminM23 je napisao/la:Plačem od sramote, što je ovo nekom smiješno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Oni sto su unistili teme o Susicu sire se forumom kao kakav virus, umisljajuci da su zabavni i duhoviti.BelminM23 je napisao/la:Plačem od sramote, što je ovo nekom smiješno.
A ne shvataju da su jadni.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Isto se moze reci i za Safeta Susica koji je unisitio reprezentaciju svojom famAlijom, umisljajuci si da je inteligentan i dobar strucnjak.bulbasor je napisao/la:Oni sto su unistili teme o Susicu sire se forumom kao kakav virus, umisljajuci da su zabavni i duhoviti.BelminM23 je napisao/la:Plačem od sramote, što je ovo nekom smiješno.
Nikad nije shvatio da je jadan.
Masa nas je takve stvari shvatila davno, ali opet sebi ne daje za pravo da se iživljava na svakoj fuckin' temi pdf-a reprezentacije, da pominje Sušića u svakoj prilici i momka koji je nesrećom njegov nećak, te da se naslađuje trollovanjem u stilu, ja sam bio upravu a vi niste i tako u nedogled.
Psihološka slika petogodišnjaka.
Psihološka slika petogodišnjaka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kako imaš obraza da vrijeđaš zavidovićku veličinu, stvarno mislim, duboko sam razočaranOtelo je napisao/la:Isto se moze reci i za Safeta Susica koji je unisitio reprezentaciju svojom famAlijom, umisljajuci si da je inteligentan i dobar strucnjak.bulbasor je napisao/la:Oni sto su unistili teme o Susicu sire se forumom kao kakav virus, umisljajuci da su zabavni i duhoviti.BelminM23 je napisao/la:Plačem od sramote, što je ovo nekom smiješno.
Nikad nije shvatio da je jadan.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.