FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
45
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 191

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 13 sep 2023, 20:23

Udje Ramic, preokrenu utakmicu. Progledao u Zrinji, tako ce i Ikic, mi smo toksicna sredina!
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 13 sep 2023, 20:26

Ramić nastavio da se krije od lopte a kreativni vezni navodno. Biće da nije do Istoka ovaj put.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 sep 2023, 20:28

Eto izgubi zrinjski

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 13 sep 2023, 20:29

Svaka čast za Posušje, pored toga Zrinjski je morao ganjati rezultat, tako da su se poprilično umorili, a što nama odgovara. Mislim da je otpočetka bila zamisao da igraju laganim tempom, kako bi ostali što svježiji protiv nas. Idealno. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 sep 2023, 20:29

Bosniak10 je napisao/la:
13 sep 2023, 20:21
Torino je napisao/la:
13 sep 2023, 19:19
Nirton je napisao/la:
13 sep 2023, 19:17
Pratim samo tekstualni Zrinjskog, je li se Barišić povrijedio pa je izašao?
Jeste.
Ovaj Zrinjski zreo za trpanja. Bezveze ih dižemo, do naših je sve.
Oni ako ovako nastave jedva će Evropu izboriti.
100 godina da Zrinjski dominira mi nećemo naučit
Za mene je Sarajevo šampion izraziti favoriti, ti ako nekog respektuješ u našoj ligi, ugasi se.
🇵🇸

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 sep 2023, 20:29

Hajdeeeeee
Igraj bordo bijeli!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 sep 2023, 20:33

Bit ce oni puno opasniji na Koševu nego ovo danas, zapet ce da probaju ispraviti ovaj kiks. Bit ce teska utakmica, naše je da nas dodje sto vise a na igracima i trenerima da odigraju mušku ali pametnu utakmicu.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 13 sep 2023, 20:36

Torino je napisao/la:
13 sep 2023, 20:29
Bosniak10 je napisao/la:
Torino je napisao/la:

Jeste.
Za mene je Sarajevo šampion izraziti favoriti, ti ako nekog respektuješ u našoj ligi, ugasi se.
Ljudi su uradili ono što mi nismo nikad a puno vise para smo ulozili. Zrinjski u svakom slucaju ostaje favorit broj 1 a na nama je da zaganjamo titulu. Ja je lično ove godine ne očekujem, eventualno sljedeće. Smanjiš očekivanja malo i živit ćeš ljepše, ovako samo nepotreban pritisak i za tebe i čitav klub. Malo vremena i mi ćemo biti opet na vrhu aBd ali polako...

Dižimo sad euforiju džabe pa kad nas mlatnu 0-3 na Koševu u subotu bit će Rožmane pakuj kofere.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 13 sep 2023, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 13 sep 2023, 20:36

Torino je napisao/la:
Bosniak10 je napisao/la:
Torino je napisao/la:

Jeste.
Ja kad sam pričao da su sve utakmice u Europi odigrali katastrofalno, sa puno sreće i jako lošim omjerom rezultata, te da su u grupama spletom sretnih okolnosti, ovdje su me razapinjali buraz i govorili kako nekog omaložavam, a ja sam samo realan i ne bi komentarisao nešto što nisam gledao. Onda kažu kako mi trebamo putem Zrinjskog, ne mi nismo lažni i mi nismo sa političkom pozadinom, mi smo najveći klub u državi, mi smo Sarajevo, te ako nekog trebamo kopirati, onda neka bude to neki svjetski klub "gigant", a ne lažni Zrinjski koji je oteo stadion, koji se zove hrvatski športski klub i čiji navijači ne priznaju državu u kojoj žive i u čijoj ligi igraju. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 13 sep 2023, 20:38

Eh sad da ih još i mi dobijemo i ;-)

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 sep 2023, 20:40

Evo navijaci Zrinjskog tjeraju i yebu Rendulicu sve po spisku, haj fala k nek nije samo kod nas tjeranje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 sep 2023, 20:43

Sladak je poraz laznih, ali on nas ne smije zavarat. Mi jos nismo u stanju da prijetimo bilo kome i sto neko napisa doci ce na Kosevo i zapet ko nikad da dokazu da im je ovo bio samo slab dan. Sdruge strane eventualna pobjeda nasih odvojila bi nas od Zrinjskog bez obzira sto oni imaju dvije utakmice manje, njih tek sad ceka paklen tempo, a cini mi se da sirinu za tri jesenska fronta nemaju.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 sep 2023, 20:51

Aduka87 je napisao/la:
13 sep 2023, 20:40
Evo navijaci Zrinjskog tjeraju i yebu Rendulicu sve po spisku, haj fala k nek nije samo kod nas tjeranje.
Kaže jedan ode mu plata :rol:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 sep 2023, 20:57

Amcho1 je napisao/la:
13 sep 2023, 20:36
Torino je napisao/la:
Bosniak10 je napisao/la:

Ja kad sam pričao da su sve utakmice u Europi odigrali katastrofalno, sa puno sreće i jako lošim omjerom rezultata, te da su u grupama spletom sretnih okolnosti, ovdje su me razapinjali buraz i govorili kako nekog omaložavam, a ja sam samo realan i ne bi komentarisao nešto što nisam gledao. Onda kažu kako mi trebamo putem Zrinjskog, ne mi nismo lažni i mi nismo sa političkom pozadinom, mi smo najveći klub u državi, mi smo Sarajevo, te ako nekog trebamo kopirati, onda neka bude to neki svjetski klub "gigant", a ne lažni Zrinjski koji je oteo stadion, koji se zove hrvatski športski klub i čiji navijači ne priznaju državu u kojoj žive i u čijoj ligi igraju. Poz
Jedan od onih sa kojima si se "prepucavao" one noci kad su izborili KL Europe sam bio i ja i ne vidjeh da ti je bilo ko od nas napisao da trebamo kopirati Zrinjskog u smislu politicke pozadine i otimanja stadiona, smiri dozivljaj malo. Govorilo se o "kopiranju" vodjenja kluba, gdje je jedan covjek alfa i omega 10 godina ili mozda vise, gdje su u 10 godina osvojili 6 titula prvaka i na kraju krajeva uspjeli ono sto nikad nikom od BiH klubova nije uspjelo, a to je da izbore grupnu fazu nekog evropskog takmicenja, pa sreca ili ne oni su to uradili prvi. Dok kod nas je unazad nekoliko godina stalno turbulencije, od promjene vlasnika upravljackih prava, direktora, trenera igraca itd i to za sada nam nista ne donosi. Vjeciti neki pritisak i nezadovoljstvo i u takvoj atmosferi je tesko nesto pozitivno napraviti.
Fino je sto su izgubili veceras, razlog vise da nas sto vise bude na Kosevu u subotu i aBd da ih pobijedimo, ali ne treba ih potcjenjivati, nemamo ni mi toliko bajnu, a pogotovo niti uigranu ekipu, a o nasoj odbrani i da ne pricamo.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 sep 2023, 21:02

Lucas je napisao/la:
06 sep 2023, 09:48
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
06 sep 2023, 09:37
Amcho1 je napisao/la:
06 sep 2023, 00:14
Podrška Rožmanu, nadam se da će biti bolje, ali iskreno stojimo loše i izgledamo loše na terenu. Sramota je da se patimo protiv Goška, taman da izađe 11 juniora GOŠK se mora uzeti. Hasić je zabio dva gola uz dozu sreće, da nije bilo tako mi bi zijanili. Imali smo sreće i protiv Veleža, hvala Bogu uzeli smo 3 boda. Kyeremeh se pretvara u Hebibovica, Ziljkic nam iskreno mnogo znači. Škripi na štoperskoj poziciji zvana Soldo, a Muha je jako nesiguran. Moram biti iskren, Dizdarević je bolji i sigurniji golman od Šehe, ako zažmirimo za penale protiv Čelika i nadam se da će Rogić dobiti priliku. Panika i nabijanje lopti te primanje glupih golova ne smije biti opis Sarajeva. Nadam se da poslije pauze gledamo jedno drugo i znatno bolje Sarajevo, jer bez igre neće biti ni bodova, a trenutna igra ne obećava. Poz
Gosk je uvijek neugodan na svom terenu. Pogotovo onom neravnom. Drugo mjesec i po dana je proslo od Kutaisija.
Trece da bi igrali ovo sto ovaj trener zeli mi nemamo snage ni kondicije. Uprkos svemu je ostvario 3 pobjede i 1 remi sto kazes, valjda je bilo neke igre. Vremenom ce ovo biti sve bolje
Nadam se da ce se i Zrinjski i Borac sapleti na tom Goškovom neravnom terenu :D Budimo realni, za ovaj užasan kiks od subote nema nikakvog opravdanja.

Ne volim se vracati nazad po postovima i traziti ali sam ovaj put morao.

Evo sapleo se Zrinjski kuci na ravnom terenu??

I neka je. Mi trebamo bez prevelikog strahopostovanja istrcati na Kosevo i musku hrabru i pametnu utakmicu odigrati. Nazad im je malo neiskusnija situacija. Renan bi mogao profitirati
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 sep 2023, 21:09

Sad kad je Zrinjski izgubio, dosta lakše mi pada kiks u Gabeli. A protiv nas u subotu, Zrinjskom ce htjeli oni ili ne, Alkmaar biti u glavi, tamo gostuju naredni četvrtak.

Thasos
Kontakt:

Post Postao/la Thasos » 13 sep 2023, 21:11

Igrači zrinjskog su umorni htjeli priznati ili ne...
Velika je to šansa za nas plus ne igraju ni blizu kvalitetno kao npr prošle sezone

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 sep 2023, 21:12

Dok god Borac ima podršku sudija ja se ne nadam tituli, koliko god Zrinjski pao. Ljudi im se izmiču na terenu, penali nepostojeći, svaki kontakt u njihovu korist. Na oduzimanje čiste lopte oni dobiju faul. Ovo im je zadnja godina možda da nešto urade. Dok VAR nije došao, ma da mi ni on nije neka uzdanica da im se neće navlačiti dok god je Vico u savezu.

Mi moramo sebe gledati, ali kada nije pošteno suđenje i protivniku se ne možeš pošteno odlijepiti nije to to.
🇵🇸

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 sep 2023, 21:14

Ko god je predlozio onu kombinaciju da sezonske clanske idu pred pocetak prvenstva pun pogodak, cak bi dodo kupis dres dobijes clansku za pet marki. Ovi sto govore volis FK SARAJEVO a gledas pogodnisti su tipovi koji bi otvorili u saudijskoj arabi firmu za kupace kostime gole lutke za izlog.

Bitno je da klub zaradi a ujedno da navijac simpatizer misli da je dobro proso a vise potrosi..

Svi mi volimo FK SARAJEVO al volimo i pare, i sad mi neko ovde pise da bi prije gledo FK SARAJEVO posusje nego **** draganu indiru radic brenu u najboljim godinama

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 sep 2023, 21:15

Torino je napisao/la:
13 sep 2023, 21:12
Dok god Borac ima podršku sudija ja se ne nadam tituli, koliko god Zrinjski pao. Ljudi im se izmiču na terenu, penali nepostojeći, svaki kontakt u njihovu korist. Na oduzimanje čiste lopte oni dobiju faul. Ovo im je zadnja godina možda da nešto urade. Dok VAR nije došao, ma da mi ni on nije neka uzdanica da im se neće navlačiti dok god je Vico u savezu.

Mi moramo sebe gledati, ali kada nije pošteno suđenje i protivniku se ne možeš pošteno odlijepiti nije to to.
Pa brate ti maloprije momku napisa da ti je Sarajevo izraziti favorit uvijek. Znaci odes i u BL i pored sudija ih mlatnes 3 razlike kao Zrinjski prosle sezone. Ako si dobar ne mogu ti sudije nista.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.