Sve je to lijepo, ali ja nigdje nisam rekao da protivnik nevalja. Ćulum isto tako solidan sa defanzivnim nedostacima (brzina i pokretljivost), borbenost je tu. Za Husića smo isto rekli, i čak sam i ja za kombinaciju da Zilkić ne igra a da Husića probamo na tom krilu (koje je igrao u nekim utakmicama Mladosti). Znači otprilike nam je isto mišljenje, ali ti zaključuješ da je meni neko prepričao tok igre. OK.Hitman22 je napisao/la: Ne znam jesi li gledao utakmicu ili ti je neko prepričao tok igre. Kao prvo protivnik je po mjeri dobar i jak. Sedam pripremnih utakmica sedam pobjeda izmedju ostalih i Krupu dobili, proguglaj malo. Culum tri dana trenirao ali vidis da u tri koraka stize dosta toga. U zraku neprikosnoven a po zemlji ispruži nogu na centru dofati je u šesnaestercu. Ako dostigne formu biće extra, a iskustva mu ne fali. Husic borben ali treba da igra vise po strani Krpic željan vise nego ikad golova i igre. Sve u svemu prvo poluvrijeme ok,drugo čuvanje rezultata kao na prvenstvenoj utakmici. Zato je ovo danas i bila generalka pred Široki. Ja sam zadovoljan posebno Harijem i Ignjatovicem koji su kao tandem extra. Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@TzBulevar87
Isto sam nedavno pisao da bih prije gurao Beganovića nego Todorovića.