FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 17 jul 2017, 17:39

Ekro jel stigao Osmanagic

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 17 jul 2017, 18:01

@cadillac @njonjovam
1. kad mi pokazete proslogodisnju sezonsku , i ovogodisnju kao i uplatnice koliko ste donirali klubu onda se mozete javiti i komentarisati . u suprotnom zaobidjite moj post ukoliko nemate nesto pametno da kazete .
2. vi koji se deklarisete kao navijaci , pokazite to na sjeveru Tusnja , nas simpatizere Slobode pustite da uzivamo u predstavi i desavanjima na terenu.
3. Volio bi da ih bude makar 1000 kao ja , pa da i tu penzionersku kupe . svaka marka bi klubu kao sto je Sloboda dobro dosla.
4. Prijatno dovidjenja :D

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 17 jul 2017, 18:02

cadillac je napisao/la:J.ebote naših navijača, ljudi penzionerske karte kupuju, pa šta bi bilo da treba donirat klubu koju marku..
Fuj.
Jebote de malo razmisli!

@DarioTZ
Nema to veze da li oni daju i koliko, nek daju,hvala Bogu. Ali brate nismo svi u istoj finansiskoj situaciji i gade mi se ovi komentari.

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 17 jul 2017, 18:09

@zlatnakoka

Ma druze ne prozivam ja nikoga , onaj ko ima i ko moze dati za Slobodu hvala mu i od mene .
Ali najcesce bas ovakvi koji prozivaju nit su ikada ista dali , niti ih ima na Tusnju . a j.ebali bih se za marku.
Ja kao simpatizer Slobode sam i prosle god uzeo sezonsku i pratio Slobodu svaku utakmicu na Tusnju , samo cu reci da bih volio da ih je sto vise kao sto sam ja .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jul 2017, 18:24

DarioTZ je napisao/la:@cadillac @njonjovam
1. kad mi pokazete proslogodisnju sezonsku , i ovogodisnju kao i uplatnice koliko ste donirali klubu onda se mozete javiti i komentarisati . u suprotnom zaobidjite moj post ukoliko nemate nesto pametno da kazete .
2. vi koji se deklarisete kao navijaci , pokazite to na sjeveru Tusnja , nas simpatizere Slobode pustite da uzivamo u predstavi i desavanjima na terenu.
3. Volio bi da ih bude makar 1000 kao ja , pa da i tu penzionersku kupe . svaka marka bi klubu kao sto je Sloboda dobro dosla.
4. Prijatno dovidjenja :D
A sto tebi da se pokazuje bilo sta,ko si ti...sudija...odredjujes ko je kakav navijac,i koliki....sta..
Ja recimo bacam to sve,ne treba mi,nemam kome se pravdati,niti zalim novca,nemam ni jednu uplatnicu,a imam zive svjedoke koliko sam podjelio sezonskih samo u zadnje dvije godine...Od koga ti trazis i sta na FORUMU....
Ja zvao momku pare da skupimo tri covjeka dosla u Bosnu na slatinu...nigdje nikoga nema,ni Frante ni komuniste,nikoga,a sere se po forumu svakodnevno i prozivati ljude i djeliti i pljuvati tu su prvi....
Svako je navijac za sebe,i iz svojih razloga......svakome svacije jbt niko ovdje nije toliko autoritet da sudi nekoga,primjerice boli mene ku.rac imas li ti sezonsku,ili ides li na Tusanj,kada pricam o posjeti govorim kolektivno o gradu,ne prozivam nikoga,niti ga omalovazavam.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 jul 2017, 18:27

Za one koji su slabog imovinskog stanja i koji su onemoguceni da idu na utakmice:
1. kolo – Široki Brijeg – Sloboda (nedjelja, 20:30 sati) Moja TV 2. kolo – Sloboda – Radnik – do sada nije obezbjeđen prijenos 3. kolo – Krupa – Sloboda (5. avgust, 17 sati) BHT 4. kolo – Vitez – Sloboda – do sada nije obezbjeđen prijenos 5. kolo – Sloboda – Zrinjski (20. avgust, 20 sati) Moja TV 6. kolo – Čelik – Sloboda (27. avgust, 17 sati) Moja TV 7. kolo – Sloboda – GOŠK – do sada nije obezbjeđen prijenos 8. kolo – Mladost – Sloboda (16. septembar, 16 sati) BHT 9. kolo – Sloboda – Željezničar (23. septembar, 19 sati) Moja TV 10. kolo – Borac – Sloboda – do sada nije obezbjeđen prijenos 11. kolo – Sloboda – Sarajevo (14. oktobar, 18 sati) Moja TV 12. kolo – Sloboda – Široki (21. oktobar, 17 sati) BHT 13. kolo – Radnik – Sloboda – do sada nije obezbjeđen prijenos 14. kolo – Sloboda – Krupa (4. oktobar, 16:30 sati) BHT 15. kolo – Sloboda – Vitez – do sada nije obezbjeđen prijenos 16. kolo – Zrinjski – Sloboda (25. novembar, 16 sati) Moja TV 17. kolo – Sloboda – Čelik (2. decembar, 16 sati) Moja TV 18. kolo – GOŠK – Sloboda (8. decembar, 13 sati) Moja TV
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 17 jul 2017, 18:46

@solinas

Druze kad nesto zelis da komentarises onda prvo 3-5 puta procitaj post , da bi razumio sta je pisac zelio da kaze . (pa ces onda manje biti maskota na forumu) - dobronamjeran savjet

pa da idemo redom , da @solinas moze da razumije
1. mene ne zanima da mi bilo ko sta pokaze , nit sam sudija da odredjujem bilo sta , samo sam dao odgovor na prozivanje sa strane forumasa , tih istih koji se tebi nisu odazvali a u usta stavljaju rijec donacija.
2. Libo me racku sta si ti uradio , koliko si dao , i kome si dao . (to sto sam sebe hvalis , dovoljno govori o tebi )
3. Na forumu sam cisto zatrazio misljenje ali od inteligentnih ljudi , tvoje mi ne treba :D
4. Svako jeste navijac za sebe , i ja vas kao navijace nikada nisam komentarisao ovdje na forumu (samo zatrazio misljenje i hvala @zlatnojkoki koji je normalno odgovorio i razumio sta sam pitao ) , ali ako pojedinci imaju potrebe nekoga da prozivaju , uvijek sam za konstruktivnu raspravu .

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 17 jul 2017, 18:51

Ma de cista gluposti neko mozda nije u mogucnosti obezbjedit 60km za sezonsku valja dijetu prvo dat da jede da pije pa tek onda ostalo uhar je i tih 30 km

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 17 jul 2017, 19:01

Manite olajavanja, svaki slobodas je dobrodošao na Tusanj.
Ima li neko info koliko su uspjeli prodati sezonskih?

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2017, 19:16

Chinaglia je napisao/la:Ekro jel stigao Osmanagic
dogovoreno sve,nadamo se da neće zeznut!!
DRŽAVA TUZLA!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jul 2017, 19:46

DarioTZ je napisao/la:@solinas

Druze kad nesto zelis da komentarises onda prvo 3-5 puta procitaj post , da bi razumio sta je pisac zelio da kaze . (pa ces onda manje biti maskota na forumu) - dobronamjeran savjet

pa da idemo redom , da @solinas moze da razumije
1. mene ne zanima da mi bilo ko sta pokaze , nit sam sudija da odredjujem bilo sta , samo sam dao odgovor na prozivanje sa strane forumasa , tih istih koji se tebi nisu odazvali a u usta stavljaju rijec donacija.
2. Libo me racku sta si ti uradio , koliko si dao , i kome si dao . (to sto sam sebe hvalis , dovoljno govori o tebi )
3. Na forumu sam cisto zatrazio misljenje ali od inteligentnih ljudi , tvoje mi ne treba :D
4. Svako jeste navijac za sebe , i ja vas kao navijace nikada nisam komentarisao ovdje na forumu (samo zatrazio misljenje i hvala @zlatnojkoki koji je normalno odgovorio i razumio sta sam pitao ) , ali ako pojedinci imaju potrebe nekoga da prozivaju , uvijek sam za konstruktivnu raspravu .
Boli me ku.sta je ko htio da kaze,nisam psihijatar,citam kako pise..
Sve drugo sto si napisao,govori o tebi kao covjeku,jer si arogantan,prozivas nesto i nekoga a ni sam nemas mozga da skontas zasto sam naveo sebe kao primjer,a prozivas ljude ovdje...
Tvoje misljenje o meni me zanima kao lanjski snjeg.I nakon ovakvog tvog pisanja,opet si sam potvrdio i zasto su tribine prazne....
I mnogi ljudi,bas zbog takvog stava kojog imas,nece i nedaju,i ne dolaze....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jul 2017, 19:49

solinas, ne raspravljaj se s njim, nabodi ga, nabodi gaaa...

pokazi mu ko je babuka, tek dosao ovdje, a nesto pametuje :kafa:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 jul 2017, 19:57

Neka svako da koliko i kako može.
@solinas ti si arogantan i pakas si. Uz to i snob itd.
Cekaj nek drugi te hvale sta se qurcis. :thumbdown:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 17 jul 2017, 19:59

Eto natjerali ste Solinasa da izgubi abdest :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jul 2017, 20:17

sviunapad1010 je napisao/la:Neka svako da koliko i kako može.
@solinas ti si arogantan i pakas si. Uz to i snob itd.
Cekaj nek drugi te hvale sta se qurcis. :thumbdown:
Sto se kurcim,kada se moze,pomazem klub koji volim,zar ne trubite o tome kao kokosi svaki dan. :eh:
A cuj bogati,arogantan,sto,sto ne mislim vasim kikiriki mozgom,ispranim....neka hvala.
Samo trofeji titule,i pobjede,sve drugo su price za isprane mozgove poput vas...price koje slusamo citav zivot i na koje nasjeda svaka generacija...iznova.
Kada pogledamo dug Slobode,za te pare sve uprave do sada mogle su barem tri ili cetiri trofeja uzeti.......a pokrali i dug ostavili...svaka uprava isto pricala,poput senada...med i mlijeko....a dobijali smo ocat jbt.

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 17 jul 2017, 21:06

@chini samo saketanje dolazi u obzir :thumbup: :thumbup: :thumbup:

@cadillac druze ja nezz sta tebi nije jasno , jel moguce da vi kao navijaci imate stav da ako neko ko zeli da gleda Slobodu , mora da kupi sezonsku od 60 ili nije dobrodosao. Smijesno razmisljanje , ja nezz kako cu nastetit klubu . Smatram da je bolje i 30 nego nista , al ocito da ne razmisljamo svi isto.

@solinas shvati da ja nisam prozvao nikoga nego sam fino postavio pitanje , pa ste se vi padobranci javili i mene prozvali i dobili ste konkretne odgovore. Arogantam nisam al me nerviraju vasi padobranski komentari , niti nekoga poznajete nit koji **** , a odma se javljate da komentarisete.
Cuj tribine prazne zbog mog stava . hahahahahaha :tokralju: :tokralju:

@sviunapad @komunistaTZ @tinaslafkr :clap: :clap: :clap:

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 17 jul 2017, 21:35

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 17 jul 2017, 21:43

cadillac je napisao/la:
zlatnakoka je napisao/la:
cadillac je napisao/la:J.ebote naših navijača, ljudi penzionerske karte kupuju, pa šta bi bilo da treba donirat klubu koju marku..
Fuj.
Jebote de malo razmisli!

@DarioTZ
Nema to veze da li oni daju i koliko, nek daju,hvala Bogu. Ali brate nismo svi u istoj finansiskoj situaciji i gade mi se ovi komentari.
I meni se gade smradovi ko ti, šta misliš da mi ostali s.eremo pare a vi pametni pa po penzionersku. I ja odvajam od usta, ako me mogu da pomognem onda neću nanosit štetu klubu.
Jel se to sad svi trebamo napravit pametni pa uzet penzionersku? J.ebem ti socijalu više, za godinu dana ne skupit 60 maraka
Nigdje ja ne rekoh da ti se*eš pare, hvala Bogu imaš da kupiš redovnu. Ja ću kupit što mogu i ići gledati, ti kupi što možeš i isto tako gledaj.
Ako imaš šta reći, imaš PP, bujrum, da ne spamamo temu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jul 2017, 21:53

DarioTZ je napisao/la:@chini samo saketanje dolazi u obzir :thumbup: :thumbup: :thumbup: :
solinas je mindza, ne smije na sake :kafa:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 jul 2017, 22:00

Ove godine necu kupiti sezonsku niti ulaznice. Preko zida cu na istok-stajanje. :mrgreen: Nema se jbg. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.