pintol_TM87 je napisao/la:Svrakin posao nije da daje golove a vala ni da asistira.Teren je ucinio svoje.
Bravo lafe,sad bas to kontam,sta ga koji klinac hvale,on je defanzivni vezni i njegov zadatak je ko i zolin,a nesto ne vidjeh da se ikad tako ponasao na terenu.
I nakon komentara na ovom forumu o sinocnoj tekmi,cisto se sam pitam,jesam li ja uopste bio tu i gledao? Ako je nekome ovo dobro,onda je lud ili corav,tekme dobijamo na misice,sve od predhodnih godina sto nam je bilo najjace oruzije je nestalo. Korneri,slobodnjaci,nabacaji,pa ko da je balon,a ne lopta. Treba 20 sansi da bi se zabio go,pa gdje to ima,kod koje to ekipe,koja pretenduje da se izdigne iz sivila okolo???
Sva je sreca pa su ostali gori od nas,a borac je daleko bodovno,inace bi svega bilo,a i ovako ako se sta osvoji,to ce da bude najveci uspjeh u zadnjih 3-4g...
P.S. - Mali Zola ima 3x vise pogresnih dodavanja od svrake,ali ako ja njega vidim pored igraca s loptom na nasoj polovini 80% tekme i vidim kako gine za svaku loptu,dok papetov pulen gleda jel mu kapitenska traka na mjestu,sve mu je oprosteno. I to je ono sto raja trazi,borba,borba i samo borba!!!
Adilovic- Bori se,al ima podrsku veznog reda,ko mater od bajre
Selimovic- kao i uvjek,tu negdje iz adilove sjene,al zabije kad je najpotrebnije
E.Colic- Tanak,malo bolji nego sto je bio prije,ali nista gori od ostalih
Svraka- Out,Tomic IN,kapitenska traka Zoli ili Marijanu
Hasanovic- Pogubljen,nije los,ali pogubljen,jbt,ko od brda odvaljen,a stoji 5m iznad 16 kod slobodnjaka il kornera i ostale gluposti,da ne nabrajam
Stanic- Ako je sve predhodne tekme,iako ne zna na lijevom beku,makar to nadoknadjivao trkom i iako mu raja vec hebu mater zbog toga,makar se trudio u predhodnim tekmama,ali ovu je vala zakazao,pa nek prica ko sta hoce. Jbt,Zola stize i njegovog i svrakinog igraca citavu tekmu i minimalno jos trojicu
Bogi- Sta reci,nije puno grijesio,al vala nije nesto ni napravio,a ako uzmes da je stoper,to je i najbitnije
Vasilic- Pogrijesi,al se ispravi,par puta mi je povukao zivac,al ipak je sa formom konstantan,jos da malo ima bolju saradnju s marijanom,bilo bi to extra.
Zola- Kapa dole momku,djetetu,jbt,grijesi,pogresno dodaje,al gine,ide na svaku,glavom ako treba,gdje mnogi ne bi nogom.bice on strasan igrac za par godina
Marijan- Hvala bogu pa je tu,inace bi mi sad bili 3-4 . Ples na kisi
Ara-steta sto igra,onoliko koliko mora,valjda nesto skontaju za njega,pa da konacno imamo dodatnu opciju u napadu
Jamak- Nista narocito nije pokazao,zna on to i bolje
Pehilj- Sta reci za par minuta na terenu
Jedino sto moze radovati je povratak bekrije,certifikat makedonca i sje.bani svinjski nakon borca,a mozda i sejo bucan
P.P.S-jbm ti ovaj sat ranije