FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Napredak u igri je očogledan.Mislim da je tome kumovao i puno bolji teren nego prethodnih utakmica.Obadva gola jako llijepa iz dobro izrađenih akcija.Svraka sem gola ništa.Moram se osvrnuti na malog Aru.Momak je u onih nekoliko minuta pokazao više nego čitava vezna linija za vrijeme dok on nije ušao.Jednim lucidnim potezom je izbacio Svraku kod drugog gola.Fantastično.Koliko god to glupo zvučalo ja da se pitam (a ne pitam),meni bi Ara igrao na Bekrićevoj poziciji sad u srijedu.
Uglavnom rutinska pobjeda protiv jako lošeg Goška.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Svraka je dodao zadnji pas Vernesu, barem koliko sam ja upratio tako da GOL+ASISTENCIJA=IGRAC UTAKMICE.DANDY je napisao/la:Napredak u igri je očogledan.Mislim da je tome kumovao i puno bolji teren nego prethodnih utakmica.Obadva gola jako llijepa iz dobro izrađenih akcija.Svraka sem gola ništa.Moram se osvrnuti na malog Aru.Momak je u onih nekoliko minuta pokazao više nego čitava vezna linija za vrijeme dok on nije ušao.Jednim lucidnim potezom je izbacio Svraku kod drugog gola.Fantastično.Koliko god to glupo zvučalo ja da se pitam (a ne pitam),meni bi Ara igrao na Bekrićevoj poziciji sad u srijedu.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Moguće,akciju kod prvog gola nisam u potpunosti upratio.pintol_TM87 je napisao/la:Svraka je dodao zadnji pas Vernesu, barem koliko sam ja upratio tako da GOL+ASISTENCIJA=IGRAC UTAKMICE.DANDY je napisao/la:Napredak u igri je očogledan.Mislim da je tome kumovao i puno bolji teren nego prethodnih utakmica.Obadva gola jako llijepa iz dobro izrađenih akcija.Svraka sem gola ništa.Moram se osvrnuti na malog Aru.Momak je u onih nekoliko minuta pokazao više nego čitava vezna linija za vrijeme dok on nije ušao.Jednim lucidnim potezom je izbacio Svraku kod drugog gola.Fantastično.Koliko god to glupo zvučalo ja da se pitam (a ne pitam),meni bi Ara igrao na Bekrićevoj poziciji sad u srijedu.

Pa pitaj Amara,cim neko nesto kaze sto se ovdje pojedinim ne svidza evo kazu pljuvaca,a taj Colic ne bi bio starter ni u Gradini-barem sa trenutnom formom-pamtimo mi stariji puno bolje igrace ali otompotombistrikboy je napisao/la:Elvir Colic?Sta taj frajer radi u Želji?
Muharemovicu odlazi iz Zelje
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
To ti mislis da igraju za kikiriki, cemu vodi to dovodjenje igraca koji imaju basnoslovne plate, koje usput i ne primaju, dugova malih milion ? Ja cu ti i odgovoriti, vodi ka raspadu sistema... Svi ti igraci imaju smijesne ugovore, odose za sezonu maksimalno, sta od njih klub ima, nista, osim sto je donji p'o miliona KM samo za njihove plate... To je laicki gledano dobro, a sistemski i dugorocno vodi ka propasti kluba... Takva opcija je jedino moguca da imamo neke milionere za vlasnike pa da oni samo pumpaju pare u klub (Sheriff, City, PSG, Malaga, itd.)...old school je napisao/la:mislim da ove sezone moramo pomoci sa tribina vise nego u ove prethodne tri sezone,zasto?Razlog jednostavan imamo najlosiju ekipu ne samo u zadnje tri godine,nego unazad finih 5-6 godina mozda,a prvi smo znaci moramo im pomoci da iznesu teret upravo zbog svih stvari koje su se desavale i desavaju oko povreda igraca,bolesti,losih terena...Pomozimo im ove sezone i onda ako ne dovedemo kvalitetne igrace za evropu i za ligu ja prvi necu otici ni na jednu utakmicu nakon vise od 10-tak godina,jer red je da popravimo igracki kadar,kad neko kaze za sta kad nemamo para,pa nema ni ekipa bojca,klub pred bankrotom pa su uspjeli izmoliti 4-5 odlicnih igraca da igraju prakticno za nista,mozemo i mi znam ja to,ali ocito se nema volje..Znaci moju podrsku imaju do kraja sezone i onda cemo da vidimo sta ce se uraditi po pitanju igrackog kadra
P.S. Zna li neko hoce li Urdinov igrati u kupu, ili posta iz Litvanije kasni...

Samo da je docekati teske utakmice pitara u gostima ispred njih, tada ce ih jaki timovi kojima gostuju samljeti iz dalje borbe za titulu... Nadam se da prolazimo Zrinjskog u kupu, iako je to njima jedina karta za Evropu pa se bojim da ne bude malo vise krkanske igre i pobjede pod svaku cijenu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jesi gledao utakmicu? Oba Colica bili odlicni...Za razliku od Smajica ovaj nekog i prodje-pretrci..mija je napisao/la:Pa pitaj Amara,cim neko nesto kaze sto se ovdje pojedinim ne svidza evo kazu pljuvaca,a taj Colic ne bi bio starter ni u Gradini-barem sa trenutnom formom-pamtimo mi stariji puno bolje igrace ali otompotombistrikboy je napisao/la:Elvir Colic?Sta taj frajer radi u Želji?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
Zola najbolji, stana mi sve drazi,jos samo da se zagubi certifikat od e.colica i mjera!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ja gledam svaku utakmicu Želje i mislim da je večeras pokazan ogroman napredak i da Amar dolazi ponovo do neke nove ekipe koja če po igri biti bolja od igara u zadnjih godinu dana.
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Finio veceras fino
,lijepih akcija,dodavanja,atmosfera dobra
sve u svemu super popravilo se mnogo sta 

Željeznicar za život cijeli !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
HEAD CLEANING REQUIRED!

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dobro, fino vece zaista. Kakve smo utakmice prije gledali, ova je mila majka za te. Vidjelo se da igraci zele. Doci ce ovo sve na svoje, vremenom. Treba ovdje jos dosta posla. Nekako nam je taj zadnji pas pravo kilav. Malo jace ekipe bi to odmah uocile, tako da ne bi im predstavljali opasnost uopste. Ali, otom, potom, treba pozitivno na to gledati.
Takoder, pratim publiku, i mogu apsolutno sa sigurnoscu istaci da je ovo danas najlosija posjeta od kada je Amarom drugi mandat poceo. Ova danasnja je oborila i onu posjetu protiv Slavije u kupu 2010, ako se ne varam, ili je cak prvenstvno bilo kada je Beslija uvalio euro-gol... Evo danas, uopste nije bilo prenosa, pa je posjeta mizerna.
Izgleda da ako zelimo vratiti publiku moramo promijeniti stil igre. Moramo igrati napadacki jer je publici tako zanimljivije. Znam da se sada trentuno po tome nista ne moze raditi, jer nismo Barcelona da mozemo izvoditi takve stvari, ali opet treba se poceti razmisljati o tome. Koliko god Amar bio tvrdoglav i sve, mislim da cinili sto god, moramo poceti igrati ako nista agresivan nogomet, sa dva spica, gdje cemo lomiti protivnika u prvih 20 min....(bar ja tako mislim)
Takoder, pratim publiku, i mogu apsolutno sa sigurnoscu istaci da je ovo danas najlosija posjeta od kada je Amarom drugi mandat poceo. Ova danasnja je oborila i onu posjetu protiv Slavije u kupu 2010, ako se ne varam, ili je cak prvenstvno bilo kada je Beslija uvalio euro-gol... Evo danas, uopste nije bilo prenosa, pa je posjeta mizerna.
Izgleda da ako zelimo vratiti publiku moramo promijeniti stil igre. Moramo igrati napadacki jer je publici tako zanimljivije. Znam da se sada trentuno po tome nista ne moze raditi, jer nismo Barcelona da mozemo izvoditi takve stvari, ali opet treba se poceti razmisljati o tome. Koliko god Amar bio tvrdoglav i sve, mislim da cinili sto god, moramo poceti igrati ako nista agresivan nogomet, sa dva spica, gdje cemo lomiti protivnika u prvih 20 min....(bar ja tako mislim)
- MinjonKocka
- Kontakt:
vama bog ne može ugoditi..BRAVO ŽELJO
u srijedu po finale u starmo
u srijedu po finale u starmo

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Kakva amaterska televizija, pa to je cudoDukeOfWellington je napisao/la:HEAD CLEANING REQUIRED!

On topic:
Ovo ne izgleda uopce lose, par finih akcija, dominacija na terenu, vodstvo, sve je tu.
Stanic prejak, stoperi skripe, ali sve u svemu nije lose

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Prvo cestitke na pobjedi, a bice veoma zanimljivo do kraja za titulu. 

19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3
Ja stvarno ne znam sta treba uradit da se posjeta poveca ? Sto je jos vise zabrinjavajuce prosjek godina je bio 40 ! Znaci leti,leti pa mladji ljudi ! 

Željeznicar za život cijeli !
DukeOfWellington je napisao/la:HEAD CLEANING REQUIRED!

Sta ce bolan biti zanimljivo za titulu ?? Vi pobjedite jednu tekmu i odmah sampioni. Spremajte se za iducu sezonu.DFB je napisao/la:Prvo cestitke na pobjedi, a bice veoma zanimljivo do kraja za titulu.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma hvala im nego šta, da nije njih ostao bih uskraćen za ovu utakmicu za sva vremena, kao što sam za mnoge dok nije bilo prijenosa. Ali da je smiješno - smiješno je
Po meni sasvim dobra igra večeras, realizacija prosječna - ništa novo. Istina i ovaj GOŠK ne liči na neku ozbiljnu ekipu, Zrinjski će ipak biti bolje mjerilo gdje smo trenutno. Nisu čemu, pokazali su to i danas, ali će zapeti da spase sezonu Kupom, to bi mogao biti više ispit zrelosti nego kvaliteta naše igre.

Po meni sasvim dobra igra večeras, realizacija prosječna - ništa novo. Istina i ovaj GOŠK ne liči na neku ozbiljnu ekipu, Zrinjski će ipak biti bolje mjerilo gdje smo trenutno. Nisu čemu, pokazali su to i danas, ali će zapeti da spase sezonu Kupom, to bi mogao biti više ispit zrelosti nego kvaliteta naše igre.
Odlucim da se iz sektor D premjestim u A kad tamo neki stari lajavac jezik ne uvlaci. Nasi kad god dodju u kontakt s loptom on im je po staroj opali. Mislim da Stanicu stara i sada stuca.
Mislio sam da su takvi na jugu istribljeni.
Mislio sam da su takvi na jugu istribljeni.
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Levin, perodeformero, WeekendOffender i 55 gostiju.