Nije mi se dalo vise čitati i rapravljati o glupostima. Imate svoje stavove, drugi drugačije misle, no rezultati na kraju su najbolje mjerilo prika moj. A oni kazu na pola sezone skoro 20 bodova u minus za BAyernom, konstantni odlasci najboljih igrača, nedostatak kvalitete na klub itd. Da ne idem vise u tu temu, rezultati kazu svoje. Sačekaćemo kraj sezone, pa sve sumirati.Blaszczykowski je napisao/la:Kritizirati upravu za neke stvari ne znači smatrati je lošom. Ovih par novokompovanih profila su jedini koji smatraju upravu lošom, starosjedioci su samo nezadovoljni nekim odlukama. Ne da mi se opet o istome. Anto je sve objasnio, pa čitaj. Kad vam je čoik pop.šao sve klapnje o lošoj upravi niste baš nešto replicirali.FRANK RIBERY je napisao/la:To su individualni stavovi pojedinaca, mene ne stavljaj u taj koš. A jedino ti i adnan24 podržavate poteze uprave. Kap u moru ko što bi naš narod rekao. No tebi svaka čast, odani ste upravi makar je ona u zadnje vrijeme katastrofalna.Blaszczykowski je napisao/la:
Oni do čijeg mišlljenja osobno najviše držim ne pljuju po upravi i svemu. A na balkanskom forumu logično je očekivati i balkanske ekstreme u gledanju na stvari. Uostalom, lani ste vi Buyernovci po Heynckesu pljuvali do izbacivanja Juvea, na način kao da je rang Krune Jurčića, a zatim ga proglasili najboljim trenerom svijeta. Isto je bilo i s Pepom ljetos. Balkan style.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kradja monopolista, a ne odlasciFRANK RIBERY je napisao/la:konstantni odlasci najboljih igrača
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ko je stavljao klauzule u ugovore, da nisam ja?kraljttbvb je napisao/la:Kradja monopolista, a ne odlasciFRANK RIBERY je napisao/la:konstantni odlasci najboljih igrača
EDIT: Salim Khelifi novi član Eintracht Braunschweiga. Bivsi je igrač FC Lausanne-Sport i igra na poziciji lijevog krila. Radi se o švicarskom talentu koji je prošao sve omladinske selekcije i trenutno je mladi reprezentativac. Havard Nielsen već ranije posuđen ovom timu iz RB Salzburga.
CArlos Gruezo, talenat iz Ekvadora novi igrač Stuttgarta. Cijena 1,5 mil eura.
Bundesligaši su na transfere potrošili 290 mil eura, pa ni ove godine neće dostići magičnih 300 mil.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Re: VfB Stuttgart
Pale_Companion je napisao/la:
"Herzlichen Glückwunsch zum Tripple!
Steuerhinterziehung,Brandstiftung, Sex mit Minderjährigen"
True story! Najžalosnije je što prekrše zakon i izvuku se. Nadam se da će makar Krmak iza rešetaka.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Toliko o snazi i moci bundeslige.Saurman je napisao/la:Želja BvB-a i Schalkea ode u Fulham.
Realno i nije veliki gubitak.STEVEN je napisao/la:Toliko o snazi i moci bundeslige.Saurman je napisao/la:Želja BvB-a i Schalkea ode u Fulham.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To koliki je gubitak tek ce se pokazati, ali da od ekipa koje igraj CL jedan Fulham uzima igrace to je cirkus.
EPL je EPL. Yebiga.STEVEN je napisao/la:To koliki je gubitak tek ce se pokazati, ali da od ekipa koje igraj CL jedan Fulham uzima igrace to je cirkus.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja to znam al su tvrdili pojedini da ce BuLi vrlo brzo da bude najbolja liga na svijetuGreivis je napisao/la:EPL je EPL. Yebiga.STEVEN je napisao/la:To koliki je gubitak tek ce se pokazati, ali da od ekipa koje igraj CL jedan Fulham uzima igrace to je cirkus.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Al oteo igrača!STEVEN je napisao/la:To koliki je gubitak tek ce se pokazati, ali da od ekipa koje igraj CL jedan Fulham uzima igrace to je cirkus.
Nisam znao da su doveli CR-a, a ne rezervu koja nije igral skoro nikako, tek na kapaljku. Momak ima potencijala, ali niko nikom nije oteo igrača, da su imali namjeru da ga dovedu, platili bi obeštećenje i kraj priče. Ovakvih igrača je puna omladinska liga, a riječ domaći igrač ne postoji u EPL-u.
Gdje se upisuje padobranska škola, da je i ja upišem posto slijećete na ovu temu bez imalo znanja o istoj.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 31 jan 2014, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
- gerdmuller
- Kontakt:
Engleska liga je najjaca ali Njemacka je najbolja
Na prosječnom stadionu u Njemačkoj je oko 92% raspoloživih mjesta rasprodana.Bayern ima popunjenost od čak 100%.
Prosječna cijena ulaznice se kreće oko 22 eura, dok Englezi prosječno izdvajaju po 43 eura, a Španjolci 40. Skoro pa duplo više od Nijemaca!
Igrači Bundeslige ne bježe od kontakta s navijačima, nekada ga i sami traže.
U Njemačkoj se na pay-TV-u prenosi svih 612 utakmica prve i druge Bundeslige, dok engleski Sky prenosi samo 138 susreta uživo.
Njemačko pivo je definitivno jedna od najvećih prednosti Bundeslige.
Među 20 europskih klubova s najvećim prosjekom navijača se nalazi čak devet njemačkih klubova
Navijači svako malo smišljaju posebne koreografije kako bi još jače slavili svoje miljenike.
Na prosječnom stadionu u Njemačkoj je oko 92% raspoloživih mjesta rasprodana.Bayern ima popunjenost od čak 100%.
Prosječna cijena ulaznice se kreće oko 22 eura, dok Englezi prosječno izdvajaju po 43 eura, a Španjolci 40. Skoro pa duplo više od Nijemaca!
Igrači Bundeslige ne bježe od kontakta s navijačima, nekada ga i sami traže.
U Njemačkoj se na pay-TV-u prenosi svih 612 utakmica prve i druge Bundeslige, dok engleski Sky prenosi samo 138 susreta uživo.
Njemačko pivo je definitivno jedna od najvećih prednosti Bundeslige.
Među 20 europskih klubova s najvećim prosjekom navijača se nalazi čak devet njemačkih klubova
Navijači svako malo smišljaju posebne koreografije kako bi još jače slavili svoje miljenike.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Tako je druze, zato je BVB doveo ovog iz Partizana sa njim ce pokoriti svijet. BuLi nije ni blizu nivoa EPL-a, a ti mozes da pises svoje gluposti kome hoces. Bayernu svaka cast, i BVB-u donekle iako ce i oni sad pasti, a ovo ostalo je u rangu osrednjih EPL timova.FRANK RIBERY je napisao/la:Al oteo igrača!STEVEN je napisao/la:To koliki je gubitak tek ce se pokazati, ali da od ekipa koje igraj CL jedan Fulham uzima igrace to je cirkus.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam znao da su doveli CR-a, a ne rezervu koja nije igral skoro nikako, tek na kapaljku. Momak ima potencijala, ali niko nikom nije oteo igrača, da su imali namjeru da ga dovedu, platili bi obeštećenje i kraj priče. Ovakvih igrača je puna omladinska liga, a riječ domaći igrač ne postoji u EPL-u.Sto bi Schalke doveo igrača sa kojim se rastao u lošim okolnostima, a u timu ima i dva puno talentovanija igrača Goretzku i Meyera? BVb ima Hoffmana, Leitnera i Bittencurta. Au jesu se zajebali, propade liga zbog ovog transfera. U tvoje ime 30. januar ćemo proglasiti danom žalosti u Bundesligi zbog toga što je Fulham "oteo igrača" pazi sad , BVB-u i Schalke.
Gdje se upisuje padobranska škola, da je i ja upišem posto slijećete na ovu temu bez imalo znanja o istoj.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Idi bolan umij se...STEVEN je napisao/la:Tako je druze, zato je BVB doveo ovog iz Partizana sa njim ce pokoriti svijet. BuLi nije ni blizu nivoa EPL-a, a ti mozes da pises svoje gluposti kome hoces. Bayernu svaka cast, i BVB-u donekle iako ce i oni sad pasti, a ovo ostalo je u rangu osrednjih EPL timova.FRANK RIBERY je napisao/la:Al oteo igrača!STEVEN je napisao/la:To koliki je gubitak tek ce se pokazati, ali da od ekipa koje igraj CL jedan Fulham uzima igrace to je cirkus.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam znao da su doveli CR-a, a ne rezervu koja nije igral skoro nikako, tek na kapaljku. Momak ima potencijala, ali niko nikom nije oteo igrača, da su imali namjeru da ga dovedu, platili bi obeštećenje i kraj priče. Ovakvih igrača je puna omladinska liga, a riječ domaći igrač ne postoji u EPL-u.Sto bi Schalke doveo igrača sa kojim se rastao u lošim okolnostima, a u timu ima i dva puno talentovanija igrača Goretzku i Meyera? BVb ima Hoffmana, Leitnera i Bittencurta. Au jesu se zajebali, propade liga zbog ovog transfera. U tvoje ime 30. januar ćemo proglasiti danom žalosti u Bundesligi zbog toga što je Fulham "oteo igrača" pazi sad , BVB-u i Schalke.
Zato su dva tima iz BL igrala finale i zato su sva četiri prošla grupu LP. Taman sam htio naći koji vic na netu, ali me uvijek ovi padobranci dobro nasmiju. VEze ti sine nemaš o ovoj ligi, doslovno.
@FRANK
BVB-u i Bayernu svaka cast oni vrijede iako je Bayern unistio BVB tako da ce i oni sada pasti u prosjecnost ovo ostalo je smijesno. Ne znam samo kakav ti je ovo argument da su svi njemacki klubovi prosli grupu
To koliko su snazni govori cinjenica da im je ogroman uspjeh to sto su prosli grupu u LP(Schalke i Bayer)
Pa koliko je to engleza proslo grupu u LP ?
BVB-u i Bayernu svaka cast oni vrijede iako je Bayern unistio BVB tako da ce i oni sada pasti u prosjecnost ovo ostalo je smijesno. Ne znam samo kakav ti je ovo argument da su svi njemacki klubovi prosli grupu
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: VfB Stuttgart
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5104_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Semir bvb je napisao/la:Pale_Companion je napisao/la:
"Herzlichen Glückwunsch zum Tripple!
Steuerhinterziehung,Brandstiftung, Sex mit Minderjährigen"
True story! Najžalosnije je što prekrše zakon i izvuku se. Nadam se da će makar Krmak iza rešetaka.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 3862_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9914_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Za tebe me i ne čudi da vjeruješ u svaki proser koji ti novinari serviraju.Saurman je napisao/la:Želja BvB-a i Schalkea ode u Fulham.
Hoćemo opet o tome tko zadnjih godina ima najviše finala, jedino međudržavno finale, jedini 3 različita kluba u polufinalu i 100%-tnu prolaznost skupina CL zadnje 2 sezone? Dok vi toliko kampirate na topicu BL i nastojite je toliko omalovažiti, očito da ista vrijedi i opasno prijeti vašem smislu života, a to je svijest da je Prem najjača liga na svijetu (iako je po svim mjerodavnim ljestvicama to Primera).STEVEN je napisao/la:@FRANK
BVB-u i Bayernu svaka cast oni vrijede iako je Bayern unistio BVB tako da ce i oni sada pasti u prosjecnost ovo ostalo je smijesno. Ne znam samo kakav ti je ovo argument da su svi njemacki klubovi prosli grupuTo koliko su snazni govori cinjenica da im je ogroman uspjeh to sto su prosli grupu u LP(Schalke i Bayer)
Zanimljiva situacija sa Benoitom Tremoulinasom u Kijevu. Ispao je totalni flop i vraćen je na posudbu u Francusku. A mi svi ljetos bili razočarani što ga Bayer nije uzeo. Možda bi u BL bio motiviraniji i bolji, ali očito su u Bayeru pravilno prosudili da nije igrač u kojeg vrijedi ulupati nekih 10-ak milja (odšteta i plaća).
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Ma ne, eto vjerovaću tebi.Blaszczykowski je napisao/la:Za tebe me i ne čudi da vjeruješ u svaki proser koji ti novinari serviraju.Saurman je napisao/la:Želja BvB-a i Schalkea ode u Fulham.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Schalke je bolji klub od Citya, Arsenala, Uniteda jer su igrali polufinale ? Ja kazem BVB-u i Bayernu svaka cast ovo ostalo je smijesno u poredjenju sa klubovima iz EPL-a.Blaszczykowski je napisao/la:Za tebe me i ne čudi da vjeruješ u svaki proser koji ti novinari serviraju.Saurman je napisao/la:Želja BvB-a i Schalkea ode u Fulham.
Hoćemo opet o tome tko zadnjih godina ima najviše finala, jedino međudržavno finale, jedini 3 različita kluba u polufinalu i 100%-tnu prolaznost skupina CL zadnje 2 sezone? Dok vi toliko kampirate na topicu BL i nastojite je toliko omalovažiti, očito da ista vrijedi i opasno prijeti vašem smislu života, a to je svijest da je Prem najjača liga na svijetu (iako je po svim mjerodavnim ljestvicama to Primera).STEVEN je napisao/la:@FRANK
BVB-u i Bayernu svaka cast oni vrijede iako je Bayern unistio BVB tako da ce i oni sada pasti u prosjecnost ovo ostalo je smijesno. Ne znam samo kakav ti je ovo argument da su svi njemacki klubovi prosli grupuTo koliko su snazni govori cinjenica da im je ogroman uspjeh to sto su prosli grupu u LP(Schalke i Bayer)
Zanimljiva situacija sa Benoitom Tremoulinasom u Kijevu. Ispao je totalni flop i vraćen je na posudbu u Francusku. A mi svi ljetos bili razočarani što ga Bayer nije uzeo. Možda bi u BL bio motiviraniji i bolji, ali očito su u Bayeru pravilno prosudili da nije igrač u kojeg vrijedi ulupati nekih 10-ak milja (odšteta i plaća).
- Omerbavarac
- Kontakt:
@STEVEN: smaras prijatelju, milion puta ispricana prica i ti se kao sad nasao tjerati pravdu.
Ohladi, Englezi su najbolji. Nadam se da je sad malo lakse.
Werder je ipak ugrabio Obraniaka a ja se potajno nadam da mogu do veceras kupiti i Perottija ili negog slicnog igraca.
Ohladi, Englezi su najbolji. Nadam se da je sad malo lakse.
Werder je ipak ugrabio Obraniaka a ja se potajno nadam da mogu do veceras kupiti i Perottija ili negog slicnog igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.