Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Auu Baily ne smije ovako da luta a to mu se zna često dogoditi
Fred do sada nako, solidan mada bi ja volio da se malo više nudi, nametne al vidi se i da još fizički nije dobar evo diše na skrge
Fred do sada nako, solidan mada bi ja volio da se malo više nudi, nametne al vidi se i da još fizički nije dobar evo diše na skrge
Dobar Fred kad god je imao loptu korektno odradio ali problem je u igracima u odbrani koji umjesto da daju loptu Pereiri i Fredu oni u 90% situacija salju duge prema Mati i Alexisu
klasican nedostatak kvalitete

Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 01 avg 2018, 03:18, ukupno mijenjano 4 puta.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ima i toga čim ih automatski isključuju iz igre, sigurno da bi ih više vidjeli na djelu da ovi pozadi nekad dignu glavu daju pas al jok krkni samoPoliceman je napisao/la:Dobar Fred kad god je imao loptu korektno odradio ali problem je u igracima u odbrani koji umjesto da daju loptu Pereiri i Fredu oni u 90% situacija salju duge prema Mati i Alexisu
Ljudi moji ja kad bi me pitali koga ostaviti darmijana il shawa u svaka doba bi darmijana, pa ovo guznato bure više nije za ništa, lik čim pridje sesnestercu pogubi se, jel se igrač pojavio ispred njega taj povlači ručnu vraća se nazad, ako ništa ovaj nije povrijeđen a može pokriti i lijevo i desno
Alexix i Pereira opet najbolji, Fred solidan
Shaw pa zar neko vjeruje u ovog momka, k a t a s t r o F a
Dr poluvrijeme bez šuta po golu ili prema golu, ne znam jesul svezali pet pasova u dr o akciji da ne pričamo, mučno je gledat ovo bunkeranje i to prijateljska
Shaw pa zar neko vjeruje u ovog momka, k a t a s t r o F a
Dr poluvrijeme bez šuta po golu ili prema golu, ne znam jesul svezali pet pasova u dr o akciji da ne pričamo, mučno je gledat ovo bunkeranje i to prijateljska
3 boda su najvaznija.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Isto sam pomisliotajger je napisao/la:Ljudi moji ja kad bi me pitali koga ostaviti darmijana il shawa u svaka doba bi darmijana, pa ovo guznato bure više nije za ništa, lik čim pridje sesnestercu pogubi se, jel se igrač pojavio ispred njega taj povlači ručnu vraća se nazad, ako ništa ovaj nije povrijeđen a može pokriti i lijevo i desno

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Sto se tice cirkuzanata iz Madrida ni sa 6 prvotimaca nisu mogli izvuci remi
protiv Alexisa i Davida
Bale
Benzema
Nacho
Asensio
Isco
Kroos

Bale
Benzema
Nacho
Asensio
Isco
Kroos
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Nisam gledao tekmu ali vidim da Alexis opet dominira. Samo tako da nastavi.
Hvale evo I Freda na netu. Vidjet cemo.
Ugl nikad cudnija turneja. Stvarno malo prvotimaca, svi na odmorima. I ova prica oko pojacanja nikako ne izgleda dobro. Vidi se da Jose zeli jedne, Ed druge igrace. Ili da se usaglase ili nek oba idu u tri PM. Klub ispasta na kraju.
Hvale evo I Freda na netu. Vidjet cemo.
Ugl nikad cudnija turneja. Stvarno malo prvotimaca, svi na odmorima. I ova prica oko pojacanja nikako ne izgleda dobro. Vidi se da Jose zeli jedne, Ed druge igrace. Ili da se usaglase ili nek oba idu u tri PM. Klub ispasta na kraju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Očekujemo da se iznapada Jose jer se Martial još uvijek nije priključio ekipi, mozda mora podojiti bebu? Sramotan odnos prema klubu.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Prerano je za komentarisat kad su u pitanju samo medijske špekulacije, nema konkretnih informacija.Nitro je napisao/la:Očekujemo da se iznapada Jose jer se Martial još uvijek nije priključio ekipi, mozda mora podojiti bebu? Sramotan odnos prema klubu.
Možda jednostavno nije bilo praktično da se vraća u Ameriku radi još dan-dva turneje, a možda mu je bilo rečeno da se vrati, a on odbio ili izveo već neki marifetluk? Možda trenira u Manchesteru sa Lindelofom?
Činjenica je da nema provjerenih informacija i mislim da je suvišno komentarisat dok ih ne bude.
Ako je radio bilo šta na svoju ruku i bio neprofesionalan i time dodatno narušio već ionako klimav odnos sa Mourinhom, neka ide, nema tu popravka više.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Alexis-Martial-Mata je naš napad za početak sezone. Mourinho koliko god bio ljut na njega, on će igrati odmah sad protiv Bayerna jer jednostavno ima pritisak javnosti, a nešto čak mislim i uprave u vezi Martiala. Vezni red po svemu sudeći biti će trojac: Ander-Scott-Perreira/Fred. U odbrani su sigurni Small i Bailly, dok na lijevom beku ne vidim nikog osim Shawa, barem dok se Young ne vrati. Na desnom beku je dilema Darmian ili Fosu. Volio bih naravno Fosua, ali Darmian ukoliko se ne proda ima izgledne šanse da se nametne u postavu dok se Valencia ne dozove. David naravno na golu.
Na upravi je da obezbijedi stopera do kraja roka, možda čak i desno krilo, ali već u ovoj varijanti vidim odlazak Martiala tj.neka trampa za Williana ili nekog drugog. Od svega do sada, najviše me raduju moguće minute za Perreiru na startu sezone i odlična forma Alexisa koji je ipak naš motor u napadu.
Na upravi je da obezbijedi stopera do kraja roka, možda čak i desno krilo, ali već u ovoj varijanti vidim odlazak Martiala tj.neka trampa za Williana ili nekog drugog. Od svega do sada, najviše me raduju moguće minute za Perreiru na startu sezone i odlična forma Alexisa koji je ipak naš motor u napadu.
Kad bi Dalot mogao zaigrati?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Branio sam ga kad ga je Jose prozvao samo dan nakon poroda kad je rekao da je trebao vec da se vrati ali sad ako ne trenira u Caringtonu onda je stvarno neozbiljno s njegove straneNitro je napisao/la:Očekujemo da se iznapada Jose jer se Martial još uvijek nije priključio ekipi, mozda mora podojiti bebu? Sramotan odnos prema klubu.
Evo i kruze spekulacije da ce biti kaznjen s 2 sedmicne plate
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ma lik je debil, nula emocija i nula želje za igrom. Pa mene da neko proziva godinu ja bih grizao teren da mu dokažem da lupa ili da makar sebi izborim unosan transfer.
Nije ga ni ovaj džaba prozvao poslije Liverpoola definitivno.
Nije ga ni ovaj džaba prozvao poslije Liverpoola definitivno.
Mozda sam ja bio medju naglasnijim kada se branio Martial, ali realno ovako ponasanje je neoprostivo.
Ako ce imati takav odnos prema klubu onda nek ide, pa i u Celzi ako hoce
Ako ce imati takav odnos prema klubu onda nek ide, pa i u Celzi ako hoce
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Anthony Martial has revealed he will return to Manchester on Thursday
http://www.skysports.com/football/news/ ... rce=Direct
http://www.skysports.com/football/news/ ... rce=Direct
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Nego, ima li ovih sto su trebali na tekmu ? 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ovaj sastav protiv Bajerna ocekujem i protiv Lestera u petak.
Rash nova 10tka Uniteda
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.