FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gdje su ovi sto prate istorijat rezultata,mislim da Siroki na Pecari do sada nismo dobili. Cak je u pitanju samo dva nerjesena rezultata od kojih je jedan prosle godine 2:2
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- KomunistaTZ
- Kontakt:
Strta sto ne igraju svi igraci, ali eto svake godine mi zahebemo registraciju igraca. Samo da Tandir ne igra, nema on mjesta u defanzivnijoj varijanti. Husic da. Neka je napokon pocelo 

Evo sta bi ja volio da pocne protiv lištice

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
@beduin
Sad sam pricao sa jaranom koji zivi dole blizu,kaze masine stoje niko nista ne radi,iskopali malo rupe i to je to.. ponovo nas faraon vuce za nos,pokrenut ce se malo to pred izbore da se narodu zamazu oci
Sad sam pricao sa jaranom koji zivi dole blizu,kaze masine stoje niko nista ne radi,iskopali malo rupe i to je to.. ponovo nas faraon vuce za nos,pokrenut ce se malo to pred izbore da se narodu zamazu oci

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja bi povukao Husica lijevo desno umjesto Grahovca Zilkica a u vrh Tandira,vratio Mehmedagica na njegovo mjesto,a osigurac Jaha koji je sta god vi pricali razbijac jos dobar.To bi bilo to za gostovanja. da je Krpic spreman jos bolje ali etoSlobodas je napisao/la:Evo sta bi ja volio da pocne protiv lištice
Zukic je spor za bilo koje kombinacije,klupa zakon
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam da je iko vjerovao u njegovu pricu o Istocnoj tribini, onako iskreno? Ja prvi nisam, a poucen Sjevernom tribinom koja I dan-danas nije gotova, pa kako onda Istocna da se zavrsi. Zato ni ne vodim konverzaciju na tu temu jer svakako je to supljiranje.harry_90 je napisao/la:@beduin
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Krpic,Osmanagic,Culum i Djordjilovic ne igraju u listici
Sezona nije ni pocela kako treba a vec nas baksuzluk prati
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Ma znalo se za ove igrače, jer smo generalku igrali bez njih u startnoj, s tim što je Osmanagić došao poslije
Niko, niko, samo Sloboda
Realno je samo Krpic spreman 100% i veliko pojačanje ostali i nisu spremni te da imaju pravo nebi igrali. Culuma smo gledali prošlu subotu jedva trci onih pola sata, a Osmanagic stigao prije tri dana.intercontinental je napisao/la:Krpic,Osmanagic,Culum i Djordjilovic ne igraju u listici
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Jagodić kaže i da se sljedeće sezone ide po titulu
Hahahacadillac je napisao/la:Jagodić kaže i da se sljedeće sezone ide po titulu

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Imal iko na forumu da Jagodića kojem dovedu kao pojačanja Jahu,Saleta itd uzima za ozbiljno??cadillac je napisao/la:Jagodić kaže i da se sljedeće sezone ide po titulu
Al valja nam biti uz svetinju,**** Vladiku!
DRŽAVA TUZLA!!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
To se zove "podrska", u dobru i zlu. Lako se qrcit kad je sve u dure.... Sam sto je kod nas vise u zlu...NjonjoVam je napisao/la:Imal iko na forumu da Jagodića kojem dovedu kao pojačanja Jahu,Saleta itd uzima za ozbiljno??cadillac je napisao/la:Jagodić kaže i da se sljedeće sezone ide po titulu
Al valja nam biti uz svetinju,**** Vladiku!

NIJE KRENULO PRVENSTVO, ALI JESU IGRE !
Fudbaleri Slobode počinju takmičenje u BHT Premijer ligi ovog vikenda utakmicom u Širokom Brijegu na Stadionu Pecara gdje će izostati podrška navijača tuzlanske ekipe.
Naime, prema odluci Disciplinske komisije NS/FS BiH Široki Brijeg je kažnjen sa sedam utakmica bez publike na što se klub žalio te je novom odlukom kazna smanjena na tri utakmice bez publike čime je bilo jasno da će utakmica 1. kola BHT Premijer lige na Stadionu Pecera biti odigrana bez publike.
Poštivajući novu odluku Disciplinske komisije NS/FS BiH, navijači FK Sloboda bez mogućnosti da podrže svoje fudbalere na Pecari nisu razmatrali opciju odlaska na gostovanje u Široki Brijeg.
Iako je javnost obavještena da je na prošlosedmičnoj sjednici Disciplinska komisija NSBiH kaznila Široki Brijeg sa tri utakmice bez publike i 25.000 KM, Sloboda preko medijskih natpisa saznaje da će klub s Pecare ipak imati podršku svojih navijača u susretu protiv FK Sloboda koji se igra u nedjelju, a odluka Disciplinske komisije NSBiH Širokobriježanima je saopštena početkom ove sedmice.
Naime, prema pisanju medija, Savez je kaznio Široki Brijeg jednom utakmicom igranja bez publike i tu kaznu je već odradio na posljednjoj prvenstvenoj utakmici prošle sezone Premijer Lige BiH protiv Čelika te dvije utakmice bez publike na sjevernoj tribini s koje su na finalnoj utakmici Kupa BiH doletjeli pirotehnički i drugi predmeti na travnjak
Dolazak gostujućih navijača potrebno je najaviti minmalno tri dana prije dana odigravanja utakmice,a obzirom da je izostala zvanična obavijest NFSBiH, navijači i simpatizeri Slobode tehnički nisu u mogućnosti da organizuju odlazak na Pecaru gdje će Sloboda u nedjelju igrati bez podrške svojih navijača.
Ne obazirući se na prvobitno izrečenu kaznu i njeno smanjenje na jednu utakmicu bez publike, Uprava Slobode smatra da je javnost i FK Sloboda Tuzla morala biti zvanično obaviještena te je nedopustivo da se putem medijskih natpisa dolazi do saznanja o odlukama Disciplinske komisije NFSBiH.
Na kraju, da se zaključiti da su u cjelokupnom žalbenom postupku i odlukama Disciplinske komisije najviše kažnjeni
gostujući navijači FK Sloboda Tuzla i to prije zvaničnog početka takmičenja
Fudbaleri Slobode počinju takmičenje u BHT Premijer ligi ovog vikenda utakmicom u Širokom Brijegu na Stadionu Pecara gdje će izostati podrška navijača tuzlanske ekipe.
Naime, prema odluci Disciplinske komisije NS/FS BiH Široki Brijeg je kažnjen sa sedam utakmica bez publike na što se klub žalio te je novom odlukom kazna smanjena na tri utakmice bez publike čime je bilo jasno da će utakmica 1. kola BHT Premijer lige na Stadionu Pecera biti odigrana bez publike.
Poštivajući novu odluku Disciplinske komisije NS/FS BiH, navijači FK Sloboda bez mogućnosti da podrže svoje fudbalere na Pecari nisu razmatrali opciju odlaska na gostovanje u Široki Brijeg.
Iako je javnost obavještena da je na prošlosedmičnoj sjednici Disciplinska komisija NSBiH kaznila Široki Brijeg sa tri utakmice bez publike i 25.000 KM, Sloboda preko medijskih natpisa saznaje da će klub s Pecare ipak imati podršku svojih navijača u susretu protiv FK Sloboda koji se igra u nedjelju, a odluka Disciplinske komisije NSBiH Širokobriježanima je saopštena početkom ove sedmice.
Naime, prema pisanju medija, Savez je kaznio Široki Brijeg jednom utakmicom igranja bez publike i tu kaznu je već odradio na posljednjoj prvenstvenoj utakmici prošle sezone Premijer Lige BiH protiv Čelika te dvije utakmice bez publike na sjevernoj tribini s koje su na finalnoj utakmici Kupa BiH doletjeli pirotehnički i drugi predmeti na travnjak
Dolazak gostujućih navijača potrebno je najaviti minmalno tri dana prije dana odigravanja utakmice,a obzirom da je izostala zvanična obavijest NFSBiH, navijači i simpatizeri Slobode tehnički nisu u mogućnosti da organizuju odlazak na Pecaru gdje će Sloboda u nedjelju igrati bez podrške svojih navijača.
Ne obazirući se na prvobitno izrečenu kaznu i njeno smanjenje na jednu utakmicu bez publike, Uprava Slobode smatra da je javnost i FK Sloboda Tuzla morala biti zvanično obaviještena te je nedopustivo da se putem medijskih natpisa dolazi do saznanja o odlukama Disciplinske komisije NFSBiH.
Na kraju, da se zaključiti da su u cjelokupnom žalbenom postupku i odlukama Disciplinske komisije najviše kažnjeni
gostujući navijači FK Sloboda Tuzla i to prije zvaničnog početka takmičenja
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
. .Inace u Listicu se spremalo oko 1000 Fukara . . .al et zajebo ih je savez
Tuzlak04 je napisao/la:. .Inace u Listicu se spremalo oko 1000 Fukara . . .al et zajebo ih je savez

Nizak udarac. ...
Salu na stranu stvarno ne vidim svrhu ovog saopstenja samo ce nas opet kazniti ionako nas mrze.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
jesil ti trebao biti medju tih 1000Tuzlak04 je napisao/la:. .Inace u Listicu se spremalo oko 1000 Fukara . . .al et zajebo ih je savez
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da je jedan navijac takve stvari se ne saznaju iz medija.
upravu su ljudi 100%.
sta trebamo sad pratiti medije, mozda su termin utakmice promijeniti pa ljudi odu dole u nedjelju kad ono "mi zaboravili javit tekma je bila u subotu, izvinite jbg, sto niste citali avaz". I onako pise sad u 9 igramo, sad u pola 9.
nije tu stvar navijaca nego se po ko zna koji put pokazuje ko vodi savez.
upravu su ljudi 100%.
sta trebamo sad pratiti medije, mozda su termin utakmice promijeniti pa ljudi odu dole u nedjelju kad ono "mi zaboravili javit tekma je bila u subotu, izvinite jbg, sto niste citali avaz". I onako pise sad u 9 igramo, sad u pola 9.
nije tu stvar navijaca nego se po ko zna koji put pokazuje ko vodi savez.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
svaka cast za saopštenje!!konačno imamo damu da kazemo nesto kad smo u pravu!!
DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.