A dobro i mi znamo da se od ovog ne može uzeti neka velika para.Gefufna je napisao/la:Ma jok, nema u tome hajra. Samo radom do prihoda.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A dobro i mi znamo da se od ovog ne može uzeti neka velika para.Gefufna je napisao/la:Ma jok, nema u tome hajra. Samo radom do prihoda.
Žicaš neke pare?gaston je napisao/la:Gdje su oni momci što su čekali Juve ?
Imaš moj tiket na dobitnim tamo.jopaa7 je napisao/la:Žicaš neke pare?gaston je napisao/la:Gdje su oni momci što su čekali Juve ?
Effenberg je napisao/la:Kuce na Bayern, Chelsea hendikepe, Leverkusen 1, Everton 1, Keln x2, Toulouse x2, Sloboda x2, Siroki 2, Gasquet i Wozniacki!![]()
Effenberg je napisao/la:Drago mi je sto su spucali fasungu ko da sam i dobio. Ekipe tog ranga Napoli Leverkusen to su jadovi od ekipa i chokeri to upamtite i samo protiv njih kes usmjerite.
Nemoj Effea, fino je objasnio... Keš na Leverkusen nikako, ali nekretnine mogu.Monolog je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Kuce na Bayern, Chelsea hendikepe, Leverkusen 1, Everton 1, Keln x2, Toulouse x2, Sloboda x2, Siroki 2, Gasquet i Wozniacki!
Effenberg je napisao/la:Drago mi je sto su spucali fasungu ko da sam i dobio. Ekipe tog ranga Napoli Leverkusen to su jadovi od ekipa i chokeri to upamtite i samo protiv njih kes usmjerite.
![]()
prva dva prosla idemo dalje...kakanj84 je napisao/la:
lova lova lova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.