A nogom u zicagu da SE udaramo ako iks bude

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ultrasstyle_tz je napisao/la:nisam optimista.
jednostavno neka prelosa atmosfera je oko svega. Kao da i ne pocinje liga.
pred igrace po meni treba staviti malo imperativa, malo kazni, malo to rigoroznije. Da shvate da igraju za Slobodu i tako se pocnu i ponasati.
ovako imam osjecaj prve dvije tri sudijske odluke na nasu stetu, oni ce stati, jer su nasli alibi za poraz . Sudija.
Nasi cim nadju alibi za poraz gotovo je , svi stanu.
ekipa sigurno ima kvalitet, ima sve uslove da se bori sa svima, da nas niko lako ne moze pobijediti. Ne moze me niko ubijediti da im plate nisu vece nego u Krupi, da uslovi nisu bolji nego u Krupi, da ih ne gleda vise ljudi nego u Krupi, da nije bolje igrati u Slobodi nego u Krupi jer citava drzava zna za tebe......
pa sto onda ne igraju sa istim zarom kao Krupa?
kad bi imali mentalitet , zelju i borbenost niko nas ne moze nadigrati.
ovako oni vec na Sickom traze opravdanje sto nece pobijediti.
Ebes i njeg i on je ziceras.75000 je napisao/la:Da nam bi kako Petrovica vamo
Vidjeti nakon 5 kola na cemu smo, ako zijanimo puno bodova, a nadam se da necemo (cvrsta odbrana je uvijek kljuc uspjeha), onda ozbiljno popricati sa Petrovicem.Sariel je napisao/la:Ebes i njeg i on je ziceras.75000 je napisao/la:Da nam bi kako Petrovica vamo
Daj nam kakvog da ginemo
Kako bi ja volio da ti mene dematujes pa nam svima dokažeš da nisi d.rkadjija nego da si uključen negdje u pomoć Slobode ; prijatelji crveno crni, UG Fukare,odbor za razvoj ili da si barem nesto sugerirao za bolje.tuzlak1987 je napisao/la:Mi sa ovom upravom necemo nista osvojiti niti cemo biti blizu da osvojimo ove sezone ne jer neko kuka na kafama, forumu, drustvenim mrezama vec jer nemamo igre i nemamo dovoljno kvaliteta. Mozes ti biti pozitivan maksimalno ali nema igre na terenu, ne uzimaju se bodovi dobrim vibracijama.meecko je napisao/la:Ja fakat neznam odakle ovolika kolicina negativne energije na ovom pdf-u. Kad bi bilo sve savrseno ovde no se nasao razlog za kukanje.Izgleda da se to prenosi i na klub,pa zato i ne moze se nista osvojiti.Ubismo smo se mi crnjacima.
A ja sam danas maksimalno pozitivan i sa nadom da Sloboda uzima bodove u Sirokom.