auf meinem tvklma1 je napisao/la:hoce li biti gdje kakav prenos

Usput kako sam cuo iz izvora bliskihklubu ide se na pobjedu. Dace maksimum od sebe da pobjede.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
auf meinem tvklma1 je napisao/la:hoce li biti gdje kakav prenos
Hvala.Probisvjet je napisao/la:auf meinem tvklma1 je napisao/la:hoce li biti gdje kakav prenos
Usput kako sam cuo iz izvora bliskihklubu ide se na pobjedu. Dace maksimum od sebe da pobjede.
I Vladu istoklma1 je napisao/la:Hvala.Probisvjet je napisao/la:auf meinem tvklma1 je napisao/la:hoce li biti gdje kakav prenos
Aha kao i uvjek borit ce se do poslednje kapi krvi. Al eto hajde da vidimo sta je Vlado smislio. Samo treba imati na umu vezani losi rezultati otjerati ce i ono malo svijeta sto dolazi gledati.
Ja Jahica i Kalazica ne gotivim nikako dobri su igraci za uci sa klupe malo pojacati odbranu ali ovaj Kalezic mi nikako nije za ovu poziciju, nadam se da je Jahic makar malo usao u formutuzlak1987 je napisao/la:Postava vjerovatno:
------------------------------------------Muminovic------------------------------------------
Todorovic--------------Mehmedagic-----------------Ignjatovic----------------Lazevski
--------------------------------------------Jahic---------------------------------------------
-------------------------Ordagic-----------------------Zilkic-------------------------------
------------------------------------------Kalezic--------------------------------------------
-------------------------Tandir------------------------Husic--------------------------------
Zbog cega to mislis,sto gube od Zrinjskog kod kuce?? Sto je igrao pretkolo evropske lige i sto ce Sarajevo biti u vrhu bh fudbala i borbi za jedan od dva trofeja,jel to?KomunistaTZ je napisao/la:Kontam da se Rahmanovic već pokajao što je otišao u onu smiješnu ekipu kitara umjesto na Tušanj
Boli te kita zasto ja mislim da su smiješna ekipa. Na tvom mjestu, a nakon njihovih utakmica, bi se stidio sto takva pitanja uopšte postavljasharry_90 je napisao/la:Zbog cega to mislis,sto gube od Zrinjskog kod kuce?? Sto je igrao pretkolo evropske lige i sto ce Sarajevo biti u vrhu bh fudbala i borbi za jedan od dva trofeja,jel to?KomunistaTZ je napisao/la:Kontam da se Rahmanovic već pokajao što je otišao u onu smiješnu ekipu kitara umjesto na Tušanj
Vodi ga kući75000 je napisao/la:Da nam bi kako Petrovica vamo