Ibra je sjebo sve, tako ce sjebat i Milan, to je njemu u krvi. Zamjeram Vieriu sta se nateze po sudu sa nama, zamjeram Ronaldu sta je presa u Milan, ali opet nema neke mrznje prema njima. Vieria iskreno nebi nikad moga mrzit, zbog njega sam pocea navijat za Inter, samo ga manje postujem danas
Ja bi volia vidit jednog defenzivnog veznog, koliko god mi taj De Jong "ne mirise" mislim da bi on bio opako pojacanje, samo nema se love, sjebalo nas to sta necemo igrat LP, tesko je dovest nekoga dobroga a da taj zeli malu placu + nema lige prvaka a upitna je i za iducu sezonu. Sa Silvesterom i jos jednim ofenzivcem (Ramirez,Lucas,Gomez) mercato bi po meni bio savrsen.
Nadam se da ce ovo bit godina afirmacije Coutinha i Rickya, + par mladih (Bessa,Longo,Romano,Crisetig,Castaignos ako ostane abd). Vjerujem da Strama moze napravit dobar posao. Samo da ostane sta duze.
@Bianco - igra sam ja sa Interom na ovom 2012 ali bez tog posljednjeg patcha, bio je Eto'o jos uvijek u Interu, a ja kad imam Eto'oa u ekipi nemoze me nitko zaustavit