FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 okt 2010, 11:41

vidi bg fora e moji banja lucani od gradske raje iz sehera do seljadije koja se svadja po forumima 1926 iskreno imas li vise godina evo recimo od mene ?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 okt 2010, 11:51

http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 4b544a899e

I na kraju ban popiju oni koji su najmanje krivi.
pola sata stoje tvoji uvredljivi postovi a niko da ih izbrise.
I da ja sam iz glavnog grada BIH necu ti uzvratiti psovkom.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 okt 2010, 11:58

mejdan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44056.htm Jel' vas sramota, koliko su vam debeli ti đonovi umjesto obraza? Ovo sam postavio ovde iz tog razloga što neću da idem na druge teme ...
RBA 1987 je napisao/la:MA kakvo obezbjeđenje kakave gluposti, pa dobijaju tri dana duže da osvježe ekipu, a poslije ovog kola je ionako pauza, zbog Euro kvalifikacija, mislim da ovo postaje prava lakrdija...
jos bolji je napisao/la:hahahahahahahahahahahahahah smjesne lige! posto nisu dobili penal u BL onda su odlucili da sebi srede odgadjanje utakmice!
RBA 1987 je napisao/la:Ma odličan si sa logikom, nema dalje, ali sa relanošću, malo tu šepaš, al možda prohodaš, još si mlad, treba biti samo realan i stvari nazvati pravim imenom, a onaj ko to može je prije svega hrabar, ali pošten i sam prema sebi... Život je pred tobom, možda nekada i shvatiš nešto... Nekom je lakše pola metra u guzicu nego dva milimetra u glavu, al šta da se radi...
Gdje nestadose teoreticari zavjere? Zar nema niko "realan da nazove stvari pravim imenom"? Niko da kaze da je pogrijesio .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 01 okt 2010, 12:16

ispunit cemo ti zelju ove godine zeljo ce osvoiti i tiulu i kup mada smo mi to jednom vec uradili samo mislim da nisu klubovi iz RS igrali prvenstvo

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 01 okt 2010, 12:21

Samo F.K.S !! je napisao/la:vidi bg fora e moji banja lucani od gradske raje iz sehera do seljadije koja se svadja po forumima 1926 iskreno imas li vise godina evo recimo od mene ?
malo po malo pa preuzimas od mandraka titulu sa najglupljim postovima...da ti puno ne objasnjavam o seheru i strukturi te "gradske raje" jer se bojim da ne bih skontao.a usput pozuri u skolu dijete,zakasnices
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 okt 2010, 12:53

blrs je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:vidi bg fora e moji banja lucani od gradske raje iz sehera do seljadije koja se svadja po forumima 1926 iskreno imas li vise godina evo recimo od mene ?
malo po malo pa preuzimas od mandraka titulu sa najglupljim postovima...da ti puno ne objasnjavam o seheru i strukturi te "gradske raje" jer se bojim da ne bih skontao.a usput pozuri u skolu dijete,zakasnices
Jesi li se najeo popare, paša :) ...jesi li nahranio ta jedina dva preostala neurona u glavi :roll:
Hajd sad napiši koju suvislu i razumnu jer ovako više ne ide, definitivno.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 okt 2010, 13:01

Stole iz Bora je napisao/la:
mejdan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44056.htm Jel' vas sramota, koliko su vam debeli ti đonovi umjesto obraza? Ovo sam postavio ovde iz tog razloga što neću da idem na druge teme ...
RBA 1987 je napisao/la:MA kakvo obezbjeđenje kakave gluposti, pa dobijaju tri dana duže da osvježe ekipu, a poslije ovog kola je ionako pauza, zbog Euro kvalifikacija, mislim da ovo postaje prava lakrdija...
jos bolji je napisao/la:hahahahahahahahahahahahahah smjesne lige! posto nisu dobili penal u BL onda su odlucili da sebi srede odgadjanje utakmice!
RBA 1987 je napisao/la:Ma odličan si sa logikom, nema dalje, ali sa relanošću, malo tu šepaš, al možda prohodaš, još si mlad, treba biti samo realan i stvari nazvati pravim imenom, a onaj ko to može je prije svega hrabar, ali pošten i sam prema sebi... Život je pred tobom, možda nekada i shvatiš nešto... Nekom je lakše pola metra u guzicu nego dva milimetra u glavu, al šta da se radi...
Gdje nestadose teoreticari zavjere? Zar nema niko "realan da nazove stvari pravim imenom"? Niko da kaze da je pogrijesio .. 8-)

Ja sam tu i ja ću to nazvati pravim imenom, tebe sam smatrao jednim od rjetko objektivnih, ali možda sam se i prevario...

Šta je preostalo savezu osim uradi ovo što je uradio, kada je već izdejstvovana odluka da se odgodi utakmica na grbavici, ovo što je naknadno urađeno je samo mazanje očiju... Jednima se izašlo u susret i onda da nebi bilo baš providno, ajde sada da sve otkažemo i to na inicijativu MUPA Kantona Sarajevo, koji gle čuda nemože da organizuje utakmicu na grbavici (čitaj obezbjedi), pa pitam ja tebe koliko to policajaca radi u MUPU kantona, 25, ma nemoj da se lažemo, jer po ovom ispade da mi zaista živimo u drugim državama, jer se MUP Republike Srpake uopšte nije oglasio povodom organizovanja utakmice... Da nije smiješno bilo bi žalosno... Koliko čovjek treba puta da ponovi laž, pa da i sam povjeruje u istu :(
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 01 okt 2010, 13:05

mandrak,te jalijaske nazive ostavi za svoje drustavnce na temi o zelji.ako ima neko samo malo,malo pametniji zamoli ga da ti objasni postove,ja nemam vremena...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 okt 2010, 13:08

Željo je natjerao i MUP i NSBiH da odgode citavo kolo, da nebi bilo ofirno :lol: :lol:
Samo naprijed momci sa tim teorijama ,dobro ih razrađujete, a i ostale još bolje nasmijavate...imate podršku manijaka sa juga....samo opleti Miško.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 okt 2010, 13:14

Mandrak je napisao/la:Željo je natjerao i MUP i NSBiH da odgode citavo kolo, da nebi bilo ofirno :lol: :lol:
Samo naprijed momci sa tim teorijama ,dobro ih razrađujete, a i ostale još bolje nasmijavate...imate podršku manijaka sa juga....samo opleti Miško.
Pa kada bi samo malo napregnuo taj svoj mozgić, mogao bi da se sjetiš da je prije nepunih desetak dana obavljen žrijeb 1/8 finala kupa BiH, tada je datum za odigravanje revanš mečeva određen 06/10/2010... Naknadno je saopšteno da se u tom terminu neće igrati utakmice revanša, jer je to FIFA I UEFA termin za reprezentativne aktivnosti... Šta se to desilo juče pa je odjednom termin 05/10/2010 prihvatljiv za odigravanje prvo jedene utakmice, a nekoliko sati kasnije i čitavog kola Premijer Lige, jedina ispravna odluka bi bila otkazivanje kompletnog 9. kola i odigravanje u nekom novom terminu kada se za to ukaže prilika... Razmisli...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 01 okt 2010, 13:16

čime da razmisli????? :?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 okt 2010, 13:18

RBA 1987 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Željo je natjerao i MUP i NSBiH da odgode citavo kolo, da nebi bilo ofirno :lol: :lol:
Pa kada bi samo malo napregnuo taj svoj mozgić, mogao bi da se sjetiš da je prije nepunih desetak dana obavljen žrijeb 1/8 finala kupa BiH, tada je datum za odigravanje revanš mečeva određen 06/10/2010... Naknadno je saopšteno da se u tom terminu neće igrati utakmice revanša, jer je to FIFA I UEFA termin za reprezentativne aktivnosti... Šta se to desilo juče pa je odjednom termin 05/10/2010 prihvatljiv za odigravanje prvo jedene utakmice, a nekoliko sati kasnije i čitavog kola Premijer Lige, jedina ispravna odluka bi bila otkazivanje kompletnog 9. kola i odigravanje u nekom novom terminu kada se za to ukaže prilika... Razmisli...
Ne mogu razmišljati, sve i da hocu jer nemam cime (tako bar tvrdite) haha šta cu kad sam takav :lol: ...ali nisam ja ni bitan u citavoj ovoj prici.
Bitno je da je Željo svojom voljom koju je nametnuo i MUP-u i NSBiH prolongirao citavo kolo da bi se bolje odmorio i osvježio jer su putovali cijelih 200 km 8-) ...ovi ostali timovi se svakako nece moci odmoriti i osvježiti :lol: :mrgreen: hahaha

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 01 okt 2010, 13:47

pa bolan nasa uprava je razmisljala dal da odgodi izbore ili da odgodimo kolo , al smo onda izasli u susret drzavi i odlucili da odgodimo samo kolo . al et ak se predomislimo stavicemo u nedelju da se igra , a oni nek pomaknu izbore za utorak , a mozda cak nasa uprava i zabrani izbore , kad se cekalo 4 godine nek se saceka jos 4 nece narodu niss biti :mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 okt 2010, 13:52

lottdogg je napisao/la:pa bolan nasa uprava je razmisljala dal da odgodi izbore ili da odgodimo kolo , al smo onda izasli u susret drzavi i odlucili da odgodimo samo kolo . al et ak se predomislimo stavicemo u nedelju da se igra , a oni nek pomaknu izbore za utorak , a mozda cak nasa uprava i zabrani izbore , kad se cekalo 4 godine nek se saceka jos 4 nece narodu niss biti :mrgreen:
Pa naravno...uprava Želje je mogla svojom voljom i državne izbore odgoditi, ali nije to uradila vec je samo citavo kolo odgodila...i umjesto da se svi građani zahvale na toj velikodušnoj odluci, oni nešto kukaju :oops:

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 01 okt 2010, 13:56

E jeste ga brate pretjerali a ni sami niste svijesni sta pricate. Cuj Zeljo sebi odgodio tekmu pa da ne bude ofirno ne igra se cijelo kolo i to sve zbog Zelje. Teorija zavjere ili sta. Siguran sam da se ne bi ni javili da ste dobili Zelju jer da pitate Jagodica i on bi odmah u startu prihvatio da se igra u utorak a ne vec u subotu. Vise odmora za ekipu a poslije utorka do sljedece tekme ostaje citavih deset-jedanaest dana umjesto cetrnaest. Ne bulaznite bez veze a jedini koji ce ispusiti bice bas Zeljo jer BHT u utorak ima samo u 17.00 sati slobodan termin pa skontajte koliko bi ljudi doslo da se igra u npr. 19.30 naspram 17.00 i to jos radni dan. Vi nikako necete da shvatite da Zeljo nikad nije , niti ce biti rezimski klub, sto se para tice vi imate tri-cetiri puta veci budzet od nas i mi para ze te ublehaske marifetluke nemamo jer se jedva krpimo da isplatimo plate igracima a kamoli da stelimo sebi dane kada da igramo. Vas, kao i sve ostale klubove koji pretenduju na vrh, plasi jedino Amar Osim jer bez njega mi bi smo bili donji i sa logistikom koju imamo mozda bi nekad dogurali do Evrope. Sa njim se sve promijenilo, bolje za nas, a logistika je ostala ista jer samo da znate koliko izdvajaju "isti" jaki sponzori za Zelju a koliko za neke druge klubove bilo bi vam puno stvari jasnije. Nas ne podrzavaju kao ostale, to nema veze sa uspjesnosti marketinga nego do ljudi koji daju pare, a spasavamo se jer mi manijaci ne navijamo, mi volimo Zelju kao clana obitelji i svi pokusaji da nas ugase nisu, niti ce ikad uroditi plodom. Sa Osimom smo jaki do bola, nadam se da ste shvatili "igracki", i to je jedina istina.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 okt 2010, 14:15

RBA 1987 je napisao/la:Ja sam tu i ja ću to nazvati pravim imenom, tebe sam smatrao jednim od rjetko objektivnih, ali možda sam se i prevario...

Šta je preostalo savezu osim uradi ovo što je uradio, kada je već izdejstvovana odluka da se odgodi utakmica na grbavici, ovo što je naknadno urađeno je samo mazanje očiju... Jednima se izašlo u susret i onda da nebi bilo baš providno, ajde sada da sve otkažemo i to na inicijativu MUPA Kantona Sarajevo, koji gle čuda nemože da organizuje utakmicu na grbavici (čitaj obezbjedi), pa pitam ja tebe koliko to policajaca radi u MUPU kantona, 25, ma nemoj da se lažemo, jer po ovom ispade da mi zaista živimo u drugim državama, jer se MUP Republike Srpake uopšte nije oglasio povodom organizovanja utakmice... Da nije smiješno bilo bi žalosno... Koliko čovjek treba puta da ponovi laž, pa da i sam povjeruje u istu :(
Te tvoje teorije zavjere idu bas u krajnost! Do ovog tvog posta se moglo nekako i diskutovati sa tobom ali poslije ovoga nema smisla. Paranoja ide dotle da je CITAV FS BiH stao uz Zelju! Zar je moguce da svi ti predstavnici SVIH klubova iz BiH kao i iz svih naroda daju podrsku samo Zelji? Zar je moguce da ni jedan predstavnik klubova koji su u konkurenciji za titulu ili kup nije izasao u javnost i rekao da ostali stimaju Zelji?
Do sada smo imali podrsku sudija a sad sudije, policiju kantona i Federacije te SVE ljude u FS BiH. I kako onda da ne osvojimo sve sto se osvojiti moze ..

slika

Sretno .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 01 okt 2010, 14:31

zamolio bih naše navijače da ne kukumavče bezveze,samo ispadamo smiješni i plačipičke stalnom pričom o nekim zavjerama,a mandraku poručujem da ga ršće..
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 okt 2010, 14:40

Dule 078 je napisao/la:zamolio bih naše navijače da ne kukumavče bezveze,samo ispadamo smiješni i plačipičke stalnom pričom o nekim zavjerama,a mandraku poručujem da ga podudla.
Dule, nije kuknjava, ovo je bruka...

Stole, koji delegati iz Republike Srpske, o kome je riječ, sjeti se nedavnog glasanja o odluci o ukidanju suspenzije za FK Borac... Kako je to prošlo, kako se glasalo...

Režimski klub, šta je po vama režimski klub, dajte definiciju režimskog kluba... Režim ne postoji evo dvadesetak godina, kako je moguće onda da postoje tzv "režimski klubovi"...

Neću više o ovome, mislite kako god...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 01 okt 2010, 15:03

Ima li neko ovdje nove/stare utakmice FK Borac?

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 01 okt 2010, 17:14

BORAC NEKADA VELIKI TIM SPAO JE NA NISKE GRANE
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.