Valjda Hamza potrči koji put, za razliku od jučevatreni je napisao/la:Zukić,Smajlović,Tosunović,Hamzić,Huseinbašić imaju sigurno motiv vise

Valjda Hamza potrči koji put, za razliku od jučevatreni je napisao/la:Zukić,Smajlović,Tosunović,Hamzić,Huseinbašić imaju sigurno motiv vise
A ti se drzi cuvanja ovaca i kad sam vidi na temi Gradine da si napisao kako komentator kaze na radionu uvjerio si me da si ovacar u srcu i dusi.Znaci pravi navijac Zvijezde kaze radio,a ne radion ko ti.Tkanton je napisao/la:Ovaj @vatreni je desna ruka Zmajevca i on je fokusiran na prvi tim, dok se zmajevac iskljucivo drzi omladinskog pogona
Ma kakvi to,mi smo ti najveći mrzovoljci Zvijezde...e moj druže,Zvijezdu pratim i bodrim od Druge lige sjever,sve utakmice Prve lige pratio od sjevera do juga zemlje,nikada mi nije igra bila jadnija i nikada sve u klubu čudnije kao do ove sezone,kamo sreće da bude sto je nekada bilo-pobjede,neizvjesnost,pun stadion,prepoznatljiva igra-napadačka i efikasna.....ovo je sve nazohor,al eto i ja bih volio da dodje dio proslosti i da sam sebe demantujem u kontekstu da je ovo samo trenutna slučajnost.Tkanton je napisao/la:Ovaj @vatreni je desna ruka Zmajevca i on je fokusiran na prvi tim, dok se zmajevac iskljucivo drzi omladinskog pogona
danas sam to i ja porimijetio al nisam smio napisati napast ce me odmazvijezdica je napisao/la:Gledam raspored narednog kola i kako mi se čini Zvijezda je u nedjelju na 10. mjestu. A onda se lakše diše!![]()
Ma jarane nemoj se puno sikirat to je stvar ukusa.Ja isto zalim za onom igrom kada nas je Ninkovic vodio,al je tad i on i njegova igra nekom smetala,a nekom je sad sve puno ljepse.vatreni je napisao/la:Ma kakvi to,mi smo ti najveći mrzovoljci Zvijezde...e moj druže,Zvijezdu pratim i bodrim od Druge lige sjever,sve utakmice Prve lige pratio od sjevera do juga zemlje,nikada mi nije igra bila jadnija i nikada sve u klubu čudnije kao do ove sezone,kamo sreće da bude sto je nekada bilo-pobjede,neizvjesnost,pun stadion,prepoznatljiva igra-napadačka i efikasna.....ovo je sve nazohor,al eto i ja bih volio da dodje dio proslosti i da sam sebe demantujem u kontekstu da je ovo samo trenutna slučajnost.Tkanton je napisao/la:Ovaj @vatreni je desna ruka Zmajevca i on je fokusiran na prvi tim, dok se zmajevac iskljucivo drzi omladinskog pogona
Balonja glup si u razguli tamo gdje ti je mjesto za vas smo po pitanju svega naj ....!!! Umrijet ces al neces dozivit ovo sto zvijeza sad ima gledaj tabelu i gleaj je citav zivot al ona nije mjerilo jer nismo grebatori i ne trebamo molit nikoga da nam da koju marku da sebi gradimo infrastrukturu i imidz! Fuj kako mi se gade nepismeni klosari na ovom forumu!Hypnose je napisao/la:A vi ste neka sila u pick.u materinu..... Zasluzujete igrati PL onoliko koliko i oni jer ste i vi obicne rinake....vatreni je napisao/la:Ajd ne dolijevaj ulje na vatru,razguli.Svjesni smo mi da nesto ne stima i bez tvoga viđenja danasnje igre Zvijezde.Tvoja ekipa ni igrački ni organizacijski ne zasluzuje da bude tu gdje trenutno i jeste.Ne mozete se porediti sa nama a kamoli generalizirati nekoga na osnovu danasnje igre.Ja se nadam da će neko biti pametan i razbuditi i trenera i igrače i vratiti Zvijezdu gdje joj i jeste mjesto.Ovako,ekipe poput Rudara,Travnika....nam mogu lahko uzimati bodove i svrstavati nas u ekipe gore od njih.Zato promjenama,ne znam kakvim,treba nesto konkretno uraditi.rudarprijedor je napisao/la:Ja mislim da danas niste ni jednom sutnuli u okvir gola tako da to sve govori o vasoj danasnjoj igri...
E care moj ti si u nekom bunilu nez ko si al bi ti volio vidjet facu!Tek onako da sebe zadovoljim dusevnovatreni je napisao/la:Daj Benjo,sam znas koliko je Gradina zapinjala i davala sve od sebe,al bolje nije moglo.Zvijezdini igrači su zapeli kući protiv Zrinje i Čelika i to se isplatilo.Siguran sam da će sada ginuti igrači Gradine kao ni jednoj prije utakmici,imaju pojedinci razloga za to.Nema potrebe da nam prepisujete ulogu favorita,mozda zbog domaćeg terena ili kvalitetnijih pojedinaca,ali kolektiv Gradine funkcionise daleko bolje od Zvijezde tako da su nam sanse podjednake.Benjo_AFC86 je napisao/la:Samo nemojte previse ove nase, ako budu mahmurni slucajno na dan utakmice.. recite vasim da ne zapinju previsezvijezdica je napisao/la:Gledam raspored narednog kola i kako mi se čini Zvijezda je u nedjelju na 10. mjestu. A onda se lakše diše!![]()
Ja ne kazem da mi sad lijepo igramo, al jesil gledo ti onu izjavu Kuntica gdje kaze da je ove sezone jedini cilj opstanak kao i dosad, a sad skontaj do ove sezone kako vas dvojica kazete imali smo neku igru i igrace i to ste upravu, i sta smo postigli nista bili 7-8.... i nikakve fajde od toga... bolje se ove sezone sa jeftinijm i mladjim igracima malo pomucit pa se mozda neko od njih i proda dok se ciljevi ne dignu na neku vecu razinuzmajevac je napisao/la:Ma jarane nemoj se puno sikirat to je stvar ukusa.Ja isto zalim za onom igrom kada nas je Ninkovic vodio,al je tad i on i njegova igra nekom smetala,a nekom je sad sve puno ljepse.vatreni je napisao/la:Ma kakvi to,mi smo ti najveći mrzovoljci Zvijezde...e moj druže,Zvijezdu pratim i bodrim od Druge lige sjever,sve utakmice Prve lige pratio od sjevera do juga zemlje,nikada mi nije igra bila jadnija i nikada sve u klubu čudnije kao do ove sezone,kamo sreće da bude sto je nekada bilo-pobjede,neizvjesnost,pun stadion,prepoznatljiva igra-napadačka i efikasna.....ovo je sve nazohor,al eto i ja bih volio da dodje dio proslosti i da sam sebe demantujem u kontekstu da je ovo samo trenutna slučajnost.Tkanton je napisao/la:Ovaj @vatreni je desna ruka Zmajevca i on je fokusiran na prvi tim, dok se zmajevac iskljucivo drzi omladinskog pogona
Benjo_AFC86 je napisao/la:Mislim da bi bilo vrijeme da MOJA Tv prenosi našu utakmicu u subotu, ipak je to derbi. Ne stalno Želju i Sarajevo![]()
Uostalom nema nekih da kažem ''boljih'' utakmica..
KADETI Zvijezda-Rudar 2-1,JUNIORI Zvijezda-Rudar 0-1mirzard je napisao/la:neiko ne pise da smo u durgom poluvremenu imali igrača manje...
sta mene koji racku citiraszmajevac je napisao/la:KADETI Zvijezda-Rudar 2-1,JUNIORI Zvijezda-Rudar 0-1mirzard je napisao/la:neiko ne pise da smo u durgom poluvremenu imali igrača manje...
Crveni karton: Ivan Jakovljević (Zvijezda Gradačac ) u 73. minutu.mirzard je napisao/la:sta mene koji racku citiraszmajevac je napisao/la:KADETI Zvijezda-Rudar 2-1,JUNIORI Zvijezda-Rudar 0-1mirzard je napisao/la:neiko ne pise da smo u durgom poluvremenu imali igrača manje...
ognjen valićludix je napisao/la:ee ljuudi jel sad u srijedu ili onu tamo kupp i znal se ko sudi
a jest krenulo po ogijuemir_dj je napisao/la:ognjen valićludix je napisao/la:ee ljuudi jel sad u srijedu ili onu tamo kupp i znal se ko sudi
eto imali neko upucen da nam odgovor i ja nisam siguran.a mislim da kroz kup nemoze cistiti crveni kartonFCL je napisao/la:hocel ivan moci igrati u subotu ako propusti u srijedu kup utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.